Skocz do zawartości

**wrzesień 2009 :-)** | Forum o ciąży

Moni

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 26,5 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• ata38

5633

• Kar_ola

6268

• Mimi83

2040

• Karola83

2094

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Dziewczyny troszkę mi smutno 😞
Dziewczyna, która poznałam w szpitalu w 13tyg. trafiła z krwiakami, przed chwilką do mnie zadzwoniła, że lezy juz w Bygoszczy gdyz odkleja jej sie łozysko i płyn owodniowy dostaje się do kosmówki czy jakos tak...
szkoda mi jej, tak daleko od domu...sama...ale najwazniejsze, że jej pomogą 🙂
Badzmy dobrej mysli 🙂

• Mamusia
Hej dziewczyny. Ja mam termin na 22 września. Dwa tygodnie temu pożegnałam mdłości i złe inne dolegliwości i jakaś energia we mnie wstąpiła nieziemska. W końcu fajnie się czuje i czekam aż mój chłopak mi przykopie od środka. Pozdrawiam Was serdecznie. A, napiszcie kiedy zamierzacie zacząć kupować ciuszki i inne sprzęty, bo mi już się chce ale to chyba jeszcze nie pora co?

• Mamusia
Witam moje 'stare' i oba nowe Bąble 🙂

ja dzisiaj też zajrzałam na ciuszki i kupiłam sobie bluzeczkę, odcinaną pod biustem i szeroką w dół, śliczna, jeszcze jedną miałam na oku, ale niestety nie miałam przy sobie więcej gotówki, więc może uda się jutro, jeśli nikt mi jej nie sprzątnie 🙂

leżę już w łóżeczku, z popołudniowym bólem głowy, niestety... w autobusie tak mnie wytrzęsło, że masakra, i od tamtej pory boli... 😞 ale cóż, sen najlepszym lekarstwem...

Aniu z tych balerinek najbardziej podobały mi się te niebieskie bez kokardki, słodkie 🙂

'Może nie powinnam tak pisać, ale będe skromna i powiem, że zarypiście w nich wyglądam' Atuś i tak trzymać 🙂 😁

• Mamusia
hej dziewczynki 🙂
Witam nasze nowe wrześniowe brzuszki! 🙂
Atuś super zakup 🙂i dziękuje za oklsk,ja tez dałam Ci 😉
Karolcia nic nie szkodzi..najważniejsze żebyś była wypoczęta i szybko doszła do zdrowia 🙂
Toja odpoczywaj,ja też pamiętam jak non-stop miałam bóle głowy,ale to przeszło..

kochane znikam,bo dziś bardzo źle się czuje chyba mam teraz coś z nerkami,bo ból jest niedozniesienia.Nie mogę oprzeć się o nic,dotknąć.Przespałam kilka godzin z nadzieją,że mi przejdzie,a tu nic,a nic..ból jest coraz większy.Nie wiem co się ze mną dzieje,cały czas coś..jutro idę do lekarza,znając zycie znów wczesnie wstane przez zgage 😞

Dobrej nocki kochane i kolorowych snów 🙂 😘

• Mamusia
Aniu dobranoc 🙂
własnie tak jak Toja napisałaś...nic tylko zmarzłam na spacerku 😞poszłam w zakiecie a tu juz chlodem od wody zaciagało w parku...pół godzinkii było po spacerku 🙂
teraz najadłam siebigosiku mojej mamusi...i grzeje gardełko sokiem malinowym...
na n/k zaraz wstawię zdjecie, którw zrobił Nam mój synuś...padniecie...chyba ma jakis talent chłopak 🙂

• Mamusia
Ania i Misza napisał:
hej dziewczynki 🙂
Witam nasze nowe wrześniowe brzuszki! 🙂
Atuś super zakup 🙂i dziękuje za oklsk,ja tez dałam Ci 😉
Karolcia nic nie szkodzi..najważniejsze żebyś była wypoczęta i szybko doszła do zdrowia 🙂
Toja odpoczywaj,ja też pamiętam jak non-stop miałam bóle głowy,ale to przeszło..

kochane znikam,bo dziś bardzo źle się czuje chyba mam teraz coś z nerkami,bo ból jest niedozniesienia.Nie mogę oprzeć się o nic,dotknąć.Przespałam kilka godzin z nadzieją,że mi przejdzie,a tu nic,a nic..ból jest coraz większy.Nie wiem co się ze mną dzieje,cały czas coś..jutro idę do lekarza,znając zycie znów wczesnie wstane przez zgage 😞

Dobrej nocki kochane i kolorowych snów 🙂 😘

Biedactwo... Nerki to nie przelewki... oby nie one były przyczyną... oklaska Ci dam na pocieszenie 😘

Karola, z tym gardłem lepiej żebyś nie marzła...
jak masz jodynę to rozpuść sobie łyżeczkę w szklance wody i płucz gardło. świetnie dezynfekuje.
Wybroniłam się nią z niejednej infekcji, nawet nie rozcieńczoną pędzlowałam sobie migdały i cały ból przechodził.