Skocz do zawartości

**wrzesień 2009 :-)** | Forum o ciąży

Moni

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 26,5 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• ata38

5633

• Kar_ola

6268

• Mimi83

2040

• Karola83

2094

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Mimi83 napisał:
Ja też nie wiem kiedy kupować ciuszki,poki co nie wiem jeszcze czy moj dzidziek to chłopak czy też dziewczynka, dlatego czekam na kolejne usg,i chyba dopiero wtedy bede conieco kupowała 🙂 🙂

Mimi my kupujemy neutarlne kolorki 🙂
Ja niby nosze pod serce Natalke Moją wymarzona, ale pewnosci w 100% nie ma do końca 🙂

• Mamusia
Karolina80 napisał:
Toja napisał:
no synek ma talent 🙂

Karola, a gdzie te linki które obiecałaś?

www.myspace.com/letusloveband

uuu mocno dają 🙃
swego czasu słuchałam takiej muzyki, potem przerzuciłam się na SDM i Krainę Łagodności, potem na jazz i tak zostało.

• Mamusia
Mimi83 napisał:
Ja w ogóle czuje się troche w tym wszystkim zagubiona, bo nie wiem co ile i kiedy kupować, czytam poradniki i tyle mam już informacji w głowie ze szok 🤪 no i troche boje sie tego wszystkiego, jak dam sobie rade z taka małą kruszynką i w ogóle 🥴

Najlepiej Mimi popytaj dziewczyn, które już przez to przeszły, one wiedzą ile czego im było trzeba tak naprawdę. czasem szpitale dają listę rzeczy z wyprawki, ale często jest tak że wielu z tych rzeczy się nie wykorzysta...

• Mamusia
Mimi nie martw sie, jest tu kilka mam, które juz maja pociechy, z checia Ci poradzimy.
To prawda ostatnio z Ata rozmawiałysmy o wyprawce to młode matki przesadzaja na maxa a pózniej połowa rzeczy jest wyrzucona lub wydana.

Niedługo stworzymy pewnie watek dotyczacy niezbednych rzeczy dla maluszka 🙂

• Mamusia
Karola bardzo miło z waszej strony, że pomożecie się nam jakos w tym wszystkim odnaleźć, wiem że nie nalezy przesadzać, ale cięzko jest zdecydować się na konkretne rzeczy nie wiedząc tak na prawde co bedzie niezbedne a co zbędne jak juz pojawi się dzidziuś 🙂

• Mamusia
jeśli chodzi o zakupy, to jest jeszcze sporo czasu żeby się dowiedzieć tego co nam będzie potrzebne.
A jeśli Mimi chcesz zacząć żeby rozłożyć koszty, to warto poszukać tutaj na brzuszku wątków wyprawkowych w których dziewczyny rozmawiają już na ten temat 🙂

A to jest link naszego developera, mieszkanie H5, w załącznikach można znaleźć plan mieszkania 🙂
http://www.sool.com.pl/pokazogloszenie.php?id=82

• Mamusia
Mimi83 napisał:
Tak sobie pomyślałam, że tez chyba nie powinnam odkładac zakupów na sam środek lata kiedy bedzie gorąco, bo słyszałam ze w lecie cieżko sie przechodzi ciąże puchna nogi, kostki i w ogóle ciężko jest 🤢

Mimi nie sugeruj sie tym, jak ktos ci mówi jak przechodzi ciąze 🙂
Każda kobieta inaczej znosi ten błogosławiony stan 🙂