Skocz do zawartości

**wrzesień 2009 :-)** | Forum o ciąży

Moni

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 26,5 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• ata38

5633

• Kar_ola

6268

• Mimi83

2040

• Karola83

2094

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Marta i Paweł napisał:
hmm nio nie wiem co jest:/ z tym zdjeciem [img size=225]http://www.brzuszek.net/images/fbfiles/images/HPIM9666.JPG" src="https://brzuszek.net/applications/core/interface/js/spacer.png" />

Matruś, cudownie 🙂 🙂 🙂
Oj kupie sobie taką sukienkę, cudownie wyglądasz 🙂 🙂 🙂

• Mamusia
Mady napisał:
Dziewuszki wiecie co......... siedze sobie i tak myśle.........
Ciekawa jestem jak to wszystko dalej sie potoczy, czy po narodzinach naszych małych bąbli też bedziemy miały taki kontakt internetowy?? a moze nadejdzie taki dzien ze sie spotkamy gdzies na wakacjach?? a może nadejdzie wrzesien i nie bedziemy miały czasu aby wejsc na internet i pogadac tak jak do tej pory.hmmmmmm Ciekawa jestem.

Monia wczoraj jak szłam do Aty, miałam wrażenie że Ty szłas, dziewczyna jak Twój klon. gdybym nie wiedziała ze jesteś z Łobez, to bym Cie zaczepiła 🙂 🙂 🙂

Mady ja poznałam w taki sposób swoja dobra przyaciólke z Warszawy. Poznałysmy się na blogach naszych pociech 3 lata temu, a teraz spotykamy się co kilka miesiecy raz w stolicy raz u mnie. W zeszłym roku bylismy razem na wakacjach. Piekna sprawa.

• Mamusia
jenki cały dzień ponad 33 strony do nadrobienia 😎

Martuś gratuluje córeczki i ciesze sie niezmiernie, ze wszystko sie udało, a wynki wyszły super.
Aniu ja wziełam i skorzystalam z tych kropli. Nie masz za co przepraszać. Sama je uzywałas i nie miałaś przeciez złych intencji.
Atus ten płyn do hig.intym. super pomógł mi natychmiastowo 🙂

a my dzis sie goscilismy: raniutko ja byłam w swoim sklepie...dziewczynki stesknione, zresztą ja również...pózniej siostra z chrzesniakiem u mnie, nastepnie 2 ciotki i kuzynostwo...

suer dzień, ale oczy juz mi sie kleją...

Kochane brzuszki, ja równiez jestem za spotkaniem./oczywiscie na ile ciaza pozwoli/:P Ja z kujawsko-pomorskiego jestem 🙂