Skocz do zawartości

**wrzesień 2009 :-)** | Forum o ciąży

Moni

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 26,5 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• ata38

5633

• Kar_ola

6268

• Mimi83

2040

• Karola83

2094

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Asia85 napisał:
ale ze ci starzy to sie nieczepią kobiet tyle bab chodzi co sie proszą o to... to sie czypili dzieci wogule to co sie slyszy to sami ludzie siebie niszczą, ja troche spałam po południu ale dalej mi sie chce pujde tak za minium 2 godziny

Asia ja też mam takisenny dzień dziś 🤨

• Mamusia
M i P napisał:
http://superdziecko.pl/product_info.php?cPath=143&products_id=1036

co myslie?-pod obrazkiem pisze na czerwona animacja flesh=zobacznie ile mozliwosci ma!

nawet fajny,niedrogi tylko jakiś taki strasznie niski jest,ale mi się tylko tak wydaje na tym zdjęciu 🥴

• Mamusia
Ania i Misza napisał:
Karola jak czytałam o tych Twoich pieczarkach i pizzy to aż mi tutaj zapachniało mniammm co ja bym dała za pizze teraz:P
ale nie nalezy jeść takiej kupnej w ciąży,bo nie wiadomo co oni dodają.. 🤢

kochana ja robie taka "light" na spodzie ciasto francuskie...dla mnie połowa bez pieczarek bo juz za pózno...

• Mamusia
Ania i Misza napisał:
M i P napisał:

co myslie?-pod obrazkiem pisze na czerwona animacja flesh=zobacznie ile mozliwosci ma!

nawet fajny,niedrogi tylko jakiś taki strasznie niski jest,ale mi się tylko tak wydaje na tym zdjęciu 🥴

nie jest niski...ogólnie jest super , koła pompowane..i duża gondola 🙂
ja miałam podobny tylko kolor inny i sprzedałam juz...a szkoda teraz by sie przydał...kupiłam za 499zł a sprzedalam za 450zł. udana transakcja...

• Mamusia
Karolina80 napisał:
Ania i Misza napisał:
M i P napisał:

ja miałam podobny tylko kolor inny i sprzedałam juz...a szkoda teraz by sie przydał...kupiłam za 499zł a sprzedalam za 450zł. udana transakcja...

to może warto by było się zastanowić nad kupnem.. 🙂Pokaże Miszy jak przyjedzie 🙂

• Mamusia
Ania i Misza napisał:
Karolina80 napisał:
Ania i Misza napisał:
M i P napisał:

to może warto by było się zastanowić nad kupnem.. 🙂Pokaże Miszy jak przyjedzie 🙂

Dziewczyny warto sie zastanowić 🙂 Poniewaz te drozsze wózki nie ma co ukrywac sa piekne i zgrabne ale nie zbyt praktyczne. Nasze maleństwa całe zime beda opatulone jedziły w gondolach, musza miec przestrzeń. Na wiosne w kwietnu juz beda siedzialy, wiec albo zrobic mozna sobie wersje spacerowa, albo kupić spaceróweczkę. Ja jestem takiego zdania. Chociaz cały czas twierdzilam, ze teraz kupie sobie zajebisty wózek...nic z tego lepiej patrzec na praktyke a nie na mode 🙂

• Mamusia
Kochane moje ja uciekam,bo za 5 min, będzie "Na Wspólnej",gdybym już nie wróciła to życze Wam wszystkim Dobrej i spokojnej nocki 🙂 😘 😘 😘 [img size=101]http://www.brzuszek.net/images/fbfiles/images/usta-64b7ec454b69dd982d6016fcff21f34d.gif" src="https://brzuszek.net/applications/core/interface/js/spacer.png" />

• Mamusia
Hej Brzuszki 🙂
Ja dopiero teraz ale musiałam troche po pracy odpocząć. fatalnie nam sie ten dzień zaczoł. Maż mnie odwoził, zawieźliśmy Ole do przedszkola. A jak wyjeżdzaliśmy to jakis facet wyjeżdzał z parkingu i nas walnoł. Całe drzwi z tyłu do wymiany 😞 😠 . Facet jak mnie zobaczył z brzuchem to sie tak wystraszył ,ze nawet nie pisnnoł i tylko przepraszał i mówił że mam sie nie denerwować. Ehh cały dzień w pracy w nerwach czy wszytko o.k. To nasz pierwsza stłuczka , więc nawet nie wiedzieliśmy co sie w takich sytuacjach robi.
Teraz juz całe napięcie ze mnie zeszło.

• Mamusia
Dziewczyny, pościel fajna. Ja mam taką dla Jagody. Jedna kupiłam z wypełnieniem a drugą bez.Jestem bardzo zadowolona 🙂
Wózek też fajny , koleżanka ma i jest bardzo zadowolona.
Ja jednak będe miała taki podwójny. U nas inna opcja póki co nie wchodzi w gre.

• Mamusia
A co do porodu, to ja raczej aturalnie. 2 razy tak rodziłam to może i za 3 tez tak pojdzie. Pierwszy był długi i męczący ale dałam rade. Ola miała 4250 🤪 . Jagode mi wywoływali, bo dziecko tez zapowiadało sie duże. No i tydzień przed terminem urodziłam-Młoda juz wtedy miała 3950. Więc jak tak dalej pojdzie to nawet nie chce mysleć ile to dziecko może ważyć na finiszu 🙂

• Mamusia
Karolina80 napisał:
no Ola to zapowiada sie kolejny duzy dzieciaczek 🙂

To samo powiedział mi lekarz 😲 . No ale ja to chyba genetycznie tak mam. Moja babcia miała 5 dzieci i wazyły od 4-5,5kg 🤪 . A jeszce pan doktor powiedział że chłopacy z regóły sa więksi 😲 . Super 🤢