Skocz do zawartości

**wrzesień 2009 :-)** | Forum o ciąży

Moni

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 26,5 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• ata38

5633

• Kar_ola

6268

• Mimi83

2040

• Karola83

2094

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Czeeeeeeeeeeeść 🙂 Słonko świeci hurrrra 🙂 Jedziemy do rodzicow na obiad a pozniej moze spacerek do parku - na lody:P, ale wiekszosc dnia musze spedzic nad dyplomem znowu:/Karolcia dziekuje za troske 🙂Juz niedlugo wtorek i USG I UKG 😉Pelna obaw nie moge sie i tak doczekac. Dziewczyny jakie badania zazwyczaj zlece Wam lekarz do robienia, bo mi: glukoze,mocz,morfologie ...a tym razem jeszcze cos dodal ale powiedzialam,ze zapamietam i nie zapamietalam co:P stamtad jade na uczelnie a w srode badania krwi i dentysta sadysta:P
AAA mala mnie dzis tak kopie, ze az odglosy słysze:P to pewnie ruszajace sie wody 🤪 🤪 🤪

• Mamusia
Witajcie kochane brzuszki.
W Naszym regionie równiez słoneczna pogoda, ale ja chyba dzis odpuszczam sobie promyki słońca. Wczoraj tak mnie rozłozyło, ze az ograszke dostałam wieczorem.
Dzis juz lepiej, ale musze sie porzadnie nasarowac wysokim filtrem nawet na spacer. Jejku ja mam zawsze tak w lato, mnie poporostu slońce kocha jak szalone, ale teraz musze uważać, bo sama nie jestem 🙂

Kochane Miłej Niedzielki 🙂

• Mamusia
Dzień dobry kochanitkie 🙂
Wyspane,bo ja tak 🙂 już po śniadnku,zaraz skocze do kuchni po kiwi i jestem:P [img size=180]http://www.brzuszek.net/images/fbfiles/images/animal27xu7-226a0721e6e91ed53540772293ee2a25.gif" src="https://brzuszek.net/applications/core/interface/js/spacer.png" />

• Mamusia
Już jestem,a tu pusto 😞
Karolciu dziękuje za oklask 🙂Ja dam Ci za 6 godzinek,bo daje teraz Toji 🙂

Martula mój synio też dziś dawał ostro o sobie znać hihi:laugh: 🙃

Pogoda piękna się robi..a ja nie wiem co będe robić,może gdzieś wybęde z domku 🙂

• Mamusia
teraz tak sobie myślę co powiedziała pani,która robiła mi USG..żebym później jej nie obwiniała za złe określenie płci,bo ona nie powiedziała,że na 100% bedzie chłopczyk,tak więc sama już nie wiem co mam myśleć,a jeśli dziewczynka..no nic musze czekać do lipca 🙂