Skocz do zawartości

**wrzesień 2009 :-)** | Forum o ciąży

Moni

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
oj tak tak 🙂 🙂 🙂
Moja mamusia dzwoniła do mnie i nas zaprasza na tydzien do siebie, ah juz sie nie moge doczekac, u mamusi bede miała zycie jak w raju, juz sie nie moge doczekac jutra oby ta noc szybko mineła 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙃 🙃 🙃 🙃 🙃 😎 😎 😎 😎 :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪

• Odpowiedzi 26,5 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• ata38

5633

• Kar_ola

6268

• Mimi83

2040

• Karola83

2094

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
czesc dziewczynki 🙂
weszłam na troszke do Was 🙂
..oglądałam jakiś fajny serial kryminalny na polsacie 🙂
Dziekuje Asiu,domyśliłam się 🙂
Mady oklask dla Ciebie z rana będzie 😉
fajnie,że jedziesz do mamy,u mamuś najlepiej:P

• Mamusia
Dziękujemy nasz wrześniowy brzuszku,Tobie też życzymy spokojnej nocki i samych przyjemnych snów 🙂 😘 [img size=233]http://www.brzuszek.net/images/fbfiles/images/29-9c72c00374040aa9960bf86bf95a8dab.gif" src="https://brzuszek.net/applications/core/interface/js/spacer.png" />

• Mamusia
Witam. Właśnie wróciłam z pobrania krwi i oddania moczu do badań- tak wczesńie, bo moja mama pobiera 😜 Efektow wielkich sie nie spodziewam,bo ja zawsze nie mam za ladnych wynikow, a o moczu to juz nie wspomne...:/A robilyscie moze krzywa cukrowa?-test obciazenia glukoza?

Jesc mi sie chce straszliwie 😜 Ide zaraz po cos apetycznego 🙂 Tymi rzodkiewkami mi smaka tez narobilyscie.
A na podwieczorek zjem 2smakowa galaretke, bo maz zrobil wczoraj i zostala na noc aby zestezala 🙂Bita smietanke tylko kupic musze:P

Dzis piekny dzien znow sie zpaowiada, a ja niestety znowu musze rysowac dyplom, a tak bym sie wylozyla troszke na sloneczku...majowka minela a ja jak cień chodze:P Karola az Ci zazdroszcze tej działi;ja to mam balkon poł metra/2m hahaha:P gdzie jeszcze zazwyczaj pranie jest na sznurkach rozlozone:P i siatka poprzeplatana, aby nie kupkowaly i nie kopulowały golebie:P lol

Jutro USG i UKG-wreszcie 😁 chociaz trzese sie ze strachu i tak a za tydzien do Łodzi jade,do szpitala i tez nie moge sie doczekac 🙂Bo ja tylko temu profesorowi wierze i ufam 🙂

Aaaa wspomnialyscie cos o 100dniowce- mi jeszcze niby 38 dni zostalo 🙂 i zacznie sie odliczanie 😉

ooo jeszcze oklaski...ciagle o nich zapominam:P wiec prosze o wybaczenie. Dzis dam Ani za te pysznosci kulinarne 🙂"I pomysł na obiad"... hehe...a tak naprawde na sniadanie 😜

Buziaki ide do tego sklepu;*