Skocz do zawartości

**wrzesień 2009 :-)** | Forum o ciąży

Moni

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Witajcie brzuszki!!!

U Nas dzis juz chłodem od Wisły czuć...wiec krótki rekaw nie ubiore 🙂

ja juz po zakupach, zajadamy sie serkiem homogen. i maslenke truskawkowa popijamy:P do tego kanapeczki z pomidorkiem i sałatką 🙂

a ja juz wyczekuje 11-tej co zaczne sie szykowac do wizyty 🙂

Martuś ja obciazenia jesszcze nie robiłam, pewno teraz dostane na badania skierowanie ☺️ jak ja ich nie lubie tym bardziej, ze szpital, który wykonuje badania krwi jest 15km dalej niz mieszkam...

Dzis klaskam do Ciebie Martuś 🙂
Miłego Dzionka 🙂

• Odpowiedzi 26,5 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• ata38

5633

• Kar_ola

6268

• Mimi83

2040

• Karola83

2094

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Hej 🙂 ja juz po sniadanku,lece na zakupy bo w lodówce pingwin:P no i na obiad tez nic nie mam:P

Pogoda juz tak nie dopisuje,ochłodziło sie ale w sumie to dobrze,niech popada trochę 🙂

Widze ,że mój wczorajszy apel poskutkował 🙂 🙂 Ktoś zajada się moimi oklaskami(czyli sie dowartościowuje inaczej mówiąc) szok:laugh: no z 53 wczoraj mam 51 dziś,więc jeżeli to komus pomaga,przynosi ulgę w czymś to prosze się nie krępowac 🙂 częstowac się dalej 🙂MI to nie przeszkadza:P

A jakie macie plany na dziś brzuszki kochane? 🙂

Karola trzymam kciuki za wizytę 🙂

Mady odpoczywaj u mamy,korzystaj z dobrodziejstw u niej 🙂

Martuś będę trzymac kciuki za dobre wyniki 🙂

• Mamusia
musiałam sie na chwilkę połozyc bo za bardzo sie objadłam:P:P:P

a teraz młody najlepiej by po mnie skakał...
musze wam się przyznać, ze czuje ze mój lekarz mi dzis psikusa zrobi i powie, ze chłopaki bedzie...:P
wazne aby zdrówko dzidzuskowi dopisywało 🙂

• Mamusia
czesc dziweczyny ja tylko na chwile monia teraz masz 52 oklaski bo jeden ci dałam , ja to niewiem co tu komu daje to żę komuś zabierze oklaska to jest jakaś chora zazdrość wybieram sie za godzine do lekarza bo moja ginka mi dała skierowanie na krew i śuśki ale tak specjalnie to musze jechac do brzozowa i płacic za badania a jak pujde do siebie do swojego lekarza rodzinego to to przepisze mi te badania i niebede płacić 🤔 mam nadzieje ze mnie posłucha i jeszcze do sklepu pujde musze cos poszukać jaKOmos sukienke na poprawiny , mam fajny materiał na sukienke ale teraz to niebede miała kiedy sobie uszyć

• Mamusia
Dzień dobry kochane dziewczynki 🙂
Ja dziś sobie dłużej pospałam 🤪 wyspałam się co najważnijsze 🙂
zjadłam śniadanko,zrobiłam sobie pyszną,świeżutką bułeczke z serem żółtym,wędlinką i rzodkieweczkami:P a później poprawiłam bułką drożdżową hehe:laugh:

Nie miałam jeszcze takich badań o których pisałaś Martulka 🤨
Monia,masz rację niech sobie biorą stare ciotki 😉na zdrowie im 🙂chociaż powinny zająć się porodem,który niedługo będą miały,eh..

Kochane brzuszki wrześniowe ja się zbieram do kąpieli,bo przyszykowałam.Dziś też mam wizytę u ginekolog 🙂Przy okazji pogadam sobie z nią 🙂

Karola oklask dla Ciebie,żeby dozywić innych,bo pewnie dziś znajdą się potrzebujący hehe:laugh:

Matulka wcale,ale to wcale sie nie martw będzie dobrze zbadaniami,głowa do góry.Już jest lepiej 🙂 🙂 😘 [img size=208]http://www.brzuszek.net/images/fbfiles/images/721-969d9bde721c6d0969b01dda621edd6e.gif" src="https://brzuszek.net/applications/core/interface/js/spacer.png" />

• Mamusia
Hej brzuszki kochane 😘 Ja niestety kilka nocy z rzedu nie mogę się wyspać 😞 Cierpie chyba na jakąs bezsennosć 🤨 Widze ze wiekszosć z was wybiera się dzisiaj na wizytę do lekarza, dziewczynki życze wam owocnej wizyty w takim razie 🙂Karola koniecznie napisz jak po usg, Marta nie martw się wynikami bedzie dobrze, trzymam kciuki, Asiu i moniu udanych zakupów 😉paaa 😘

• Mamusia
czesc dziewczynki ja juz wypoczywam w moim paryżewie 🙂 🙂 🙂 🙂
ah jaki tu spokój, Karolcia masz oklaska 🙂 🙂 🙂
zmykam bo czas tu mi szybko leci.

Wiadomośc od Aty,
Ata wczoraj przed północą urodziła córke, dzis prawdopodobnie wychodzi ze szpitala.
Pozdrawiam Was cieplutko
PAAPAPAP

• Mamusia
Hej Kochane weszłam na chwilkę 🙂
..szykuje się do ginekologa 🙂
maluje paznokcie i idę po witaminy do apteki,bo zamawiałam 🙂

Mady ciesze się,że w końcu odpoczywasz i masz spokój 🙂
Asia ładne masz naprawde zdjęcia na nk 🙂

• Mamusia
Mady napisał:
czesc dziewczynki ja juz wypoczywam w moim paryżewie 🙂 🙂 🙂 🙂
ah jaki tu spokój, Karolcia masz oklaska 🙂 🙂 🙂
zmykam bo czas tu mi szybko leci.

Wiadomośc od Aty,
Ata wczoraj przed północą urodziła córke, dzis prawdopodobnie wychodzi ze szpitala.
Pozdrawiam Was cieplutko
PAAPAPAP

Dziękujemy też Ją zdrów i powiedz,żeby się 3mała! [img size=216]http://www.brzuszek.net/images/fbfiles/images/didll_50-7c10da144264a90a5de77127271531d2.gif" src="https://brzuszek.net/applications/core/interface/js/spacer.png" />