Skocz do zawartości

**wrzesień 2009 :-)** | Forum o ciąży

Moni

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 26,5 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• ata38

5633

• Kar_ola

6268

• Mimi83

2040

• Karola83

2094

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
aaa sama nie wiem:/ to chyba stres zwiazany ze wszystkim ehhh tu te jutrzejsze badania, tu nie czuje caly dzien ruchow, tu studia...

odchodza troche od tematu, to zost.Ci wiad. na nk-m wytlumacz mi cos bo zwariowalam:p

• Mamusia
Kochane brzuszki wróciłam 🙂

Potwierdzam oczekujacych- będzie kochana NATALKA!!!
mała rozwija się prawidłowo, ma około 25-30cm, pecherzyk pełny,serduszko pyka 🙂
widziałam jak buziolke otwiera 🙂

zmykam szykowac obiadek dla moich chłopaczków 🙂
trzymam teraz kciuki za Anulę 🙂

a Atula kochana wracaj szybciutko do domciu, nameczyłas sie juz dosyc kobietko. Buziole 😘

• Mamusia
cześć dziewczynki,
Wadłam sie przywitać i pokazac że żyje po tym weekendzie. Rodzinka dała mi nieźle w kość. Pojechali dopiero wczoraj wieczorkiem, dzisiaj od rana źle się czułam. nawet bardzo bym powiedziała. Az mama do mnie przyszła, bo tak się wystraszyłam.Chyba dopadło mnie całe te zmęczenie po tych 3 dniach.
narazie zmykam ale wpadne wieczorkiem. ide leżec póki mam okazje.

• Mamusia
Hej Kochane ,ja wpadłam na chwilkę też w sumie 🙂 bo gości mam co jakis czas 🙂a taka pełna jestem ,że szok,tu ciasto ,herbatka ,sałatka ruszac się już nie mogę 🙂

Dziękuje za życzenia 🙂 i najlepsze ,życzonka dla naszej Moni-Oli 🙂

Asiula dzieki za oklask 🙂 Nie martw się tym ,że został pożarty 🙂 ktoś się posilił i jest mu już lepiej:P

Pozdrowienia i buziaczki dla naszej Atusi 😘

• Mamusia
Hej Kochane ,ja wpadłam na chwilkę też w sumie 🙂 bo gości mam co jakis czas 🙂a taka pełna jestem ,że szok,tu ciasto ,herbatka ,sałatka ruszac się już nie mogę 🙂

Dziękuje za życzenia 🙂 i najlepsze ,życzonka dla naszej Moni-Oli 🙂

Asiula dzieki za oklask 🙂 Nie martw się tym ,że został pożarty 🙂 ktoś się posilił i jest mu już lepiej:P

Pozdrowienia i buziaczki dla naszej Atusi 😘

• Mamusia
Witam,

Jestem całkiem nowa na brzuszku 🙂
Maleńka moja (o ile jeszcze sie nie zmieni) 😉 urodzi sie 4 września 🙂 i tak jak ja bedzie wrześniową "panienką" 🙂
Pozdrawiam ciepło wszystkie wrześniowe brzuszki 😆

• Mamusia
Witaj Monia 🙂

Jak nadal bedzie dziewczynką to bedzie Maja 🙂 a jak chłopiec co też możliwe to Wojtuś 🙂

Co prawda niby na usg jest Maja ale czasem nic nie wiadomo do ostatniej chwili 🙂

• Mamusia
heheh miło mi 🙂

Tak to moja pierwsza ciąża i jak narazie czujemy się ok, mała kreci sie nieziemsko ale jeszcze ma troche miejsca więc niech sobie hula 🙂
Jakoś "odpukać" nie miałam żadnych nudności ni nic,
napadów na lodówkę lub jakichś specjalnych zachcianek tez nie mam - jak narazie.. mąz jak coś w jest w pogotowiu na nocne eskapady po COŚ.. Męczy mnie zgaga ale już mniej niż w początkach ciąży, za to zmiana stron w nocy.. az słyszę jak mi kości strzykają, ciężko dość.. ale narazie nie mysle co bedzie dalej jak brzuch bede miała jeszcze większy, najwyzej poproszę Marcina w nocy to mnie przeturla na drugą strone 🙂) heheh