Skocz do zawartości

**wrzesień 2009 :-)** | Forum o ciąży

Moni

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Ja w sumie tez bez żadnych nudności miałam te pierwsze miesiące,a zachcianki to juz inna sprawa 🙂 Mam ,oj mam 🙂 a szczególnie na słodkie 🙂Np nie przepadałam za lodami a teraz wcinam je jak szalona 🙂Byłam zawsze przeciwna pepsi i cocoa coli a teraz tez lubię walnąc sobie puszeczke 🙂 hahah
Jedyny minus to to ,że puchnę 😞teraz się ochłodziło troszkę i jest fajnie ale jak jest gorąc to masakra ..zaraz puchnę

• Odpowiedzi 26,5 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• ata38

5633

• Kar_ola

6268

• Mimi83

2040

• Karola83

2094

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Witam ponownie kobitki 🙂 🙂 🙂
czuje sie dziś świetnie, nie bede pisac jak dobrze 🙂 🙂
moze zostane tu do samego wrzesnia???heheh jakbym została tutaj to by chyba Seba zapłakał by sie za mną hehehehehe

Asiu małe sprostowanie, Ata poroniła, ale dziecko jest zaduże na czyszczenie i musiała naturalnie urodzić, wiesz.

Witam "nowy wrześniowy brzuszek" 🙂 🙂 🙂Witaj Dee 🙂 🙂:

• Mamusia
i zostaną nam ostatnie gorące miesiące.. Ale zawsze jakies pocieszenie, wystarczy cos przewiewnego i klapeczki, a nie zimą - 3 bluzki i kurtka i ciepłe spodnie rajstopy.. :P nie ma tego złego 🙂

Co do Coli to wiem o czym mowisz, naprawde staram sie tego nie pić, ale czasem jak zobacze ze stoi taka zimna i słodka i dosłownie mnie woła :P hehhe czasem nie moge sie oprzec i mało mi język nei wyleci. 🙂

• Mamusia
Dee napisał:
i zostaną nam ostatnie gorące miesiące.. Ale zawsze jakies pocieszenie, wystarczy cos przewiewnego i klapeczki, a nie zimą - 3 bluzki i kurtka i ciepłe spodnie rajstopy.. :P nie ma tego złego 🙂

Co do Coli to wiem o czym mowisz, naprawde staram sie tego nie pić, ale czasem jak zobacze ze stoi taka zimna i słodka i dosłownie mnie woła :P hehhe czasem nie moge sie oprzec i mało mi język nei wyleci. 🙂

Tak,masz racje Dee 🙂 lepiej chodzic w sumie latem niz zimą jeżeli chodzi o ciąże i ten ostatni trymest.Ja pierwsze dziecko rodziłam a maju 🙂to fajnie bo całe lato dla nas było i na jesien i zime juz duże dzieciatko miałam 🙂

• Mamusia
Kobitki ja musze uciekac bo mam kolejnego gościa z kwiatami i słodkosciami 🙂 Zajrze wieczorkiem 🙂
Matko przez dzisiejszy dzień przybyło mi chyba z 5 kilo od tych wszelkich słodkości:laugh:

Buziaki dla Was kochane (i dla oklaskozerców też):laugh:

• Mamusia
wakacje.........
napweno w te wakacje zatęsknie za kłusymi spódniczkami i bluzkami bez ramiączek, krótkimi spodenkami 😞 😞 😞
dzis z mamuśka byłysmy w butiku, w bardzo tanim sklepie odzieżowym, jaka była minióweczka zarąbiasta, az mnie żal sciskał. 😞 😞
a jak waszym zdaniem wygląda kobietka w ciąży i w mini spodnieczce, troche obciach,no nie??? ja tez tak mśle 🙂 🙂 🙂

• Mamusia
Hej kochane wsześnióweczki!!! 🙂
Witam nasz nowy brzuszek wrześniowy DEE 🙂 🙂 🙂

Na wstępie najlepsze życzenia dla naszych Moniś 🙂kochane zdrowia Wam i dzieciaczkom 🙂 😘

a tu kwiatuszek ode mnie kochane 🙂 [img size=450]http://www.brzuszek.net/images/fbfiles/images/a5eab8eeadb203fafcbd7aa81a7a7200_14_19_0.jpg" src="https://brzuszek.net/applications/core/interface/js/spacer.png" />

• Mamusia
ja jestem happy, zamówiłam szafe garderobiana taka o jakiej marzyłam kolor trawa morska plus ciemna olcha:P juz doczekac sie nie mogę...dziekowac tylko Bogu, ze mam tak kochanego tescia i szafa 3m uczyni mnie 1000zł, a nie jak w salonie z 3-4 tys.

• Mamusia
Kar_ola napisał:
Witajcie, ja tylko na chwilke.
Witam Nowy brzuszek Dee 🙂
Aniu opowiadaj czekamy...

już już Karolcia mówie,musiałam życzenia złożyć,bo wczesniej nie zdąrzyłam:P

A więc tak hehehehe przytyłam kolejne 2,5 kg ale numer co 🤪 🤪 🤪
ważyłam przed ciążą 54 kg a teraz waże hehe 58,5kg 🤪 🙃 🙂
Moje kochane maleństwo jest zdrowiutkie tak jak wcześniej pisałam.A wyniki badań mam dobre,jesli chodzi o ten spadek hematokrytów to normalne, będą jeszcze spadać do 34 tygodnia ciąży 🙂

• Mamusia
Kar_ola napisał:
ja jestem happy, zamówiłam szafe garderobiana taka o jakiej marzyłam kolor trawa morska plus ciemna olcha:P juz doczekac sie nie mogę...dziekowac tylko Bogu, ze mam tak kochanego tescia i szafa 3m uczyni mnie 1000zł, a nie jak w salonie z 3-4 tys.

Karola gratuluje udanego zakupu!!! 🤪 🙃 🙂

• Mamusia
Aniu ja przytyłam 3kg w ciagu miesiaca i lekarz sie mnie od razu spytał czy ja wogóle spaceruje tak jak przed pobytem w szpitalu, bo wiedac ze spadek formy....

wiec od jutra znów spacerujemy z Barim do parku:P
na jutro mam zamówiona kobiałke truskawek 🙂

• Mamusia
Kar_ola napisał:
Aniu ja przytyłam 3kg w ciagu miesiaca i lekarz sie mnie od razu spytał czy ja wogóle spaceruje tak jak przed pobytem w szpitalu, bo wiedac ze spadek formy....

wiec od jutra znów spacerujemy z Barim do parku:P
na jutro mam zamówiona kobiałke truskawek 🙂

A mnie doktorowa powiedziała,że teraz dziecko dużo będzie przybierac na wadze 🙂
mniam mniam truskaweczki,kocham je:P 🙂