Skocz do zawartości

**wrzesień 2009 :-)** | Forum o ciąży

Moni

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Właśnie z mężem rozmawiałam ,może będzie wcześniej w domku 🙂 moze uda mu się byc jeszcze przed 20 🙂Jeny jak sie ciesze,więcej mi powie za pare dni 🙂 ale nawet te pare dni wczesniej to dla mnie baaaaaardzo duzo,bardzo ,rany jak sie ciesze 🙂 🙃 🤪

• Odpowiedzi 26,5 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• ata38

5633

• Kar_ola

6268

• Mimi83

2040

• Karola83

2094

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Monia27 napisał:
Właśnie z mężem rozmawiałam ,może będzie wcześniej w domku 🙂 moze uda mu się byc jeszcze przed 20 🙂Jeny jak sie ciesze,więcej mi powie za pare dni 🙂 ale nawet te pare dni wczesniej to dla mnie baaaaaardzo duzo,bardzo ,rany jak sie ciesze 🙂 🙃 🤪

Moniu wiem jak się cieszysz 🙂 🙂 🙂
Ja tez wczoraj rozmawiałam z Miszą i chyba przyjedzie po mnie 18maja i zabierze mnie na dwa dni tam gdzie jest,a później na 3 dni przyjedzie do Łodzi 🤪 🙃 🙂

• Mamusia
Super Aniu 🙂 Ja tez wiem jak się cieszysz 🙂Samotnośc i tęsknota to paskudna rzecz....jeszcze w naszym błogosławionym stanie....

Ale wytrzymam jeszcze ,tyle wytrzymałam to jeszcze te pare dni dam rade 🙂Nie jest przeciez sama mam moje kochane dzieci 🙂

• Mamusia
Aniu tez super wieści.
Mimi witaj 🙂
a mój Tomaszek zostawia mnie od 21-28 i jedzie na Mazury na jacht...nie jedzie az tak rekreacyjnie bo musi zwodowac jacht na wode, ale napewno z 3dni sobie popływa.
Jejku jak ja bym tak wiatr chciała poczuc we włosach:P

• Mamusia
Kar_ola napisał:
Aniu tez super wieści.
Mimi witaj 🙂
a mój Tomaszek zostawia mnie od 21-28 i jedzie na Mazury na jacht...nie jedzie az tak rekreacyjnie bo musi zwodowac jacht na wode, ale napewno z 3dni sobie popływa.

Wow aż mu zazdroszczę:P choc bałabym sie ,bo pływac nie umiem ale i tak bym wlazła na ten jacht,tak jak mówisz Karola...poczuc ten wiatr we włosach.... 🙂

• Mamusia
Kar_ola napisał:
Aniu tez super wieści.
Mimi witaj 🙂

fajnie Karolcia,dobrze,że na krótko jedzie 🙂
My te dwa dni będziemy nad jeziorem,może zdjecia porobimy i wrzuce na nk 🙂ale nic nie obiecuje 🙂

• Mamusia
A u mnie wszystko w porządku, tylko troche pogoda się popsuła 😞 Jednak deszcze jest potrzebny i moze dobrze, ze troche popada u nas 🙂 Ciesze się razem z wami dziewczyny, Moni i Aniu, że wasi mezowie niedługo wrócą 😉mój mąż też niebawem bedzie miał urlop az 6 tyg 🤪 i prawdopodobnie może już zaczniemy urzadzac swoje mieszkaniee nareszcie 😁

• Mamusia
Aniu miałamm troche trudne dni, nie wiem ostatnio mam jakąs traume..bo nie wiem jak to bedzie z ta przeprowadzką do Łasku jak ja dam sobie tam rade sama 😞 z dala od rodziny 😞 😞 niby sie ciesz z tego mieszkania,a le jakos tak nie do konca..

• Mamusia
Mimi83 napisał:
Aniu miałamm troche trudne dni, nie wiem ostatnio mam jakąs traume..bo nie wiem jak to bedzie z ta przeprowadzką do Łasku jak ja dam sobie tam rade sama 😞 z dala od rodziny 😞 😞 niby sie ciesz z tego mieszkania,a le jakos tak nie do konca..[/quote

Fajnie,że też nie będziesz sama 🙂 🙃
Mimi głowa do góry!Będzie dobrze 🙂 W ciąży kobieta bardziej przeżywa wsztystko niż zwykle..lepiej mieć swoje niż mieszkać nie u siebie 🙂

• Mamusia
Aniu słodka psikna 🙂
Wow Mimi ja moge tylko pomarzyc o 6 tygodniowym urlopie mego mężula..
A jeżeli chodzi o przeprowadzke to się przyzwyczaisz,na pewno nie będzie lekko ale dasz rade,silna babka jestes,my tez się przeprowadzamy,ale to za pare miesięcy i tez nie wiem czy sie odnajde na nowym miejscu .....ale cóż,młodzi jesteśmy to sie szybko zaklimatyzujemy 🙂bedzie git:P