Skocz do zawartości

**wrzesień 2009 :-)** | Forum o ciąży

Moni

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
idę umyć głowę i jeszcze wpadnę na kawkę do Was 🙂

Bąble moje kochane, może już któraś z Was będzie 🙂

u mnie za oknem słoneczko pięknie świeci i zielono i ptaszki śpiewają, Anita Lipnicka śpiewa dla mnie z radia, pięknie jest 🙂

W sumie, jak dla mnie mogłoby jeszcze popadać, bo uważam że jakaś równowaga w przyrodzie powinna być... Nie lubię suszy... Pożary lasów i w ogóle...

• Odpowiedzi 26,5 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• ata38

5633

• Kar_ola

6268

• Mimi83

2040

• Karola83

2094

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
ja mam dzis latania...musze jechac do markietu, bo promocja na "skkaczące małpki" jest 30zł taniej a chrzesniak sobie zarzyczył na urodzinki...a przy okazji zakupy zrobie...
potem szmatki:P...i kawka u sister:P
a pózniej znów sklepy z tapetami...

• Mamusia
Dzięki Karolcia 🙂

życzę udanego dnia i owocnych 'ciuszków'

ja ostatnio kupiłam sobie bombową brązową spódnicę na szelkach, nowiuśka z ginatricot za 10 zł 🤪 🤪
i brązowy, sztruksowy żakiecik z vero mody za 15 zł, też nówka 😁 😁
wszystko było za 50%

następnego dnia trafiłam jeszcze na bladoróżową bluzeczkę na lato, ładnie marszczoną po bokach i długą do połowy bioder, ślicznie się układa na brzuszku... i też za 10 zł...

Normalnie muszę przystopować z tymi zakupami, już w tym miesiącu nie wchodzę do lumpków, chyba że będzie mega przecena. Przecież oszczędzamy na urządzenie mieszkanka...

• Mamusia
O matka porobiłam juz opłaty przez neta,chyba się rozchoruje zaraz 🤢 ...nienawidze kiedy moje konto topnieje w mgnieniu oka 😠

Idę teraz chałupkę ogarnąc,później zakupy i do lumpka nawet dzisiaj nie wchodze,mam nadzieje ,że wytrwam w tym swoim postanowieniu 🙂

Toja swietne zakupy 🙂

• Mamusia
hej hej:P zajadam sobie drozdzoweczke z makiem 😜 pychotka i dwie kromeczki z almette pieprzowym 🙂 polaczenie super 🤪

zaraz ise sie kapac i jade po skierowanie do szpitala na pon. chyba wyjedziemy do lodzi juz w niedziele bo w pon. mam juz lezec na obchodzie-zobaczymy.
myslalam aby wyjsc wczesniej aby po sklepach pochodzic ale cos mi sie nie chce strasznie 🙂

toja przeczytalam- ladne jaja z tymi cukierkami hehe

• Mamusia
cześć Moniu 🙂

u mnie domowe opłaty robi małż, ja spłacam raty za wyrko i internet opłacam, takie to dorosłe życie, że tyle pieniędzy wyparowuje co miesiąc...

A jeśli chodzi o Lumpki, to ja chyba mam dar rozumienia mowy ich witryn - wejdź do środka, wejdź do środka, nie bój się, tam jest tyle ukrytych skarbów, no śmiało, wchodź itd. itp...
i zazwyczaj uda im się mnie namówić... 😉

• Mamusia
Hahahah Toja no mnie tez zazwyczaj udaje sie im namówic:P

Opłatami to ja sie zajmuje i co miesiąc chora jestem a mój mąż czasem nie dowierza ,że tyle kasy poszło..no cóż człowiek młody wszystkiego chce się dorobic,a to kosztuje...

No a jeżeli chodzi o totka to 8 zł do przodu och gzie te czasy co było do przodu 1300 🙂Hahah

Martuś a długo będziesz w szpitalu?