Skocz do zawartości

**wrzesień 2009 :-)** | Forum o ciąży

Moni

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Hej kwiatuszki wrzesniowe!!!
Mady bardzo ładna sukienka, jak najbardziej na wesele 🙂
Mimi pierozki...ale mi smaczka narobiłaś:P

Toja ale niezła dyskusja sie rozwineła...śmieszne to wszystko...ja jestem zdania że kazdy ma swój rozum i tyle!!!

ja tylko na chwil kilka bo na spacer maz mnie wyciaga do parku:P

• Odpowiedzi 26,5 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• ata38

5633

• Kar_ola

6268

• Mimi83

2040

• Karola83

2094

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
własnie ta bąbka tez jest fajna, fajny ma fason tylko te kropeczki czy to kwiatki, cos tam sobie ona ma, i to mi nie spasowało, lubie gładkie kolory, albo jak juz to musi miec to cos w sobie 🙂 🙂 🙂 🙂
Mimi kupuj naprawde nie jest droga, nawet bedzie dobra do kościoła czy na inna okazje.

• Mamusia
Kar_ola napisał:
Hej kwiatuszki wrzesniowe!!!
Mady bardzo ładna sukienka, jak najbardziej na wesele 🙂
Mimi pierozki...ale mi smaczka narobiłaś:P

Toja ale niezła dyskusja sie rozwineła...śmieszne to wszystko...ja jestem zdania że kazdy ma swój rozum i tyle!!!

ja tylko na chwil kilka bo na spacer maz mnie wyciaga do parku:P

Czesc Karolinka 🙂 🙂
Ej o czym wy mówicie o jakich czekoladkach???? gdzie Wy to czytacie???? nie jestem w temacie 🙂 🙂 🙂heheheh

• Mamusia
Mimi83 napisał:
Hej Karola 🙂Kupiła bym ale konta nie mam 😞 a nr konta mojego meza nie pamiętam 😞 😞

Mimi ależ to żaden problem jesli naprwade chcesz to ja kupię i Ci wyślę pocztą sukienke 🙂 🙂 🙂

• Mamusia
Papap Karola 😘 😘 😘 😘
heheheh faktycznie afera, no cóż jedna nie widzi w tym przeszkód a druga widzi, i każda ma swoje zdanie na ten temat 🙂 🙂 🙂
No cóż jeslli chodzi o mnie, to w końcu 9 miesiecy nie trwa wiecznie, przez te 9 miesiecy naprawde można sobie odmówic, od tego sie nie umiera jak co nie które piszą ze nie obejda sie bez tej jednej czekoladki hhehehehehe
wez na wstrzymanie 9m a pózniej zajadajcie sie tonami czymi czekoladkami jak nie możecie bez nich życ, hehehehehe
to tylko moje zdanie 🙂

• Mamusia
Mimi83 napisał:
pa Karola 🙂a tu jeszcze sliczna tunikę różową znalazłamhttp://www.allegro.pl/item625463080_sexi_sliczne_bluzeczki_ciazowe_9_kolor_new.html

heheheh Mimi mam ta różowa, kupiłam ja w zeszłym tygodniu,
Ale facet to dupek!, ja kupowałam po 23 zł a teraz widze ze podniósł na 28 zł
umie zarabiac kase!!!1

• Mamusia
Mimi83 napisał:
Heh to niezły cwaniak z niego 😮 Ja uciekam na razie Mady, zajrze poźniej 🙂Miłego popołudnia kochana 🙂 🙂

to trzymaj sie papapa
ja tez sie przezuce na wiekszy ekran, zaraz bedzie pierwsza miłosc, sisa mnie zaraziła przez ten tydzien 🙂 🙂 🙂

• Mamusia
asia85 napisał:
czesc mady i mimi 🙂 no dziewczyny macie racje z tym alkocholem 9 miesiecy nietrwa cale zycie wiec warto sie dobże zastanowić żeby potem przez bezmyslność tego niezałować

Witaj Asiek 😘 😘 😘
dokładnie 9m można spokojnie poczekac, i później zjesc ta czekoladke 🙂 🙂
a póżniej zachodzic sie w głowe gdyby z dzieckiem było by nie tak. po co mam później całe życie sie obwiniac skoro było można temu zapobiec. proste nie jem i sie nie bede obwiniac 🙂

• Mamusia
a jak juz któras jest aż tak spragniowa tego alkoholu w ciąży to niech kupi sobie loda włoskiego o smaku ajerkoniakowym, wiem jak sie robi te lody bo mój kuzyn ma budke z lodami i tam alkoholu sie nie dodaje tylko olejki do ciast, smacznego 🙂