Skocz do zawartości

**wrzesień 2009 :-)** | Forum o ciąży

Moni

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
ata38 napisał:
uuu... aleś surowa mama

Atuś mam normalnie dośc, bije huligan wszystko i wszytskich, skacze po meblach jak małpka normalnie i nie słucha się.Wiem, że to nasza wina i czas to naprawić.
Wczoraj wieczorej jak mu strzeliłam wykład, to poszedł spać w płaczu a pózniej nawet nie zapiszczal. Dziś rano przepraszał 🙂

• Odpowiedzi 26,5 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• ata38

5633

• Kar_ola

6268

• Mimi83

2040

• Karola83

2094

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Usiadłam , ale widze że nikogo nie zastałam pewnie 😞 . No nic, poskacze po allegro musze sobie jakąś kiecke upatrzeć , bo 11 czerwca idzemy na chrzciny a ja jak prawdziwa kobieta -nie mam co na siebie włożyć:laugh: .

• Mamusia
Hej Pączuś, no śliczne sa te ubranka. I ceny tez 😉 . Ja teraz siedziałam z ta swoja przyjaciółka i wybierałysmy dla jej młodej i tez miałyśmy problem. Ja juz strojenie dziewczynek do chrztu mam za soba teraz bede rozgladac sie za garniturkiem 🙂

• Mamusia
Zmykam do Tesco , bo teraz patrze a zostały mi 3 pampersiki 🤪 . Jest pogoda to zliczymy tez spacerek 🙂 .
Znalazłam nawet 2 sukienki, ale przelece sie jeszcze po mieście i zobacze co u Nas jest. Wole przymierzyć jednak.

• Mamusia
Witam Was kochane brzuszki!!!! Ata wczorajszy seans filmowy udany, film był ciekawy ciągle coś się działo i nie można było się na nim nudzić 🙂 Maluszek był spokojny troszkę się wiercił ale to tak jak zwykle w tych nocnych godzinach czyli pomiędzy 21 a 23:laugh: Ja czułam się bardzo dobrze tylko później już tyłek mnie rozbolał od siedzenia 🤪 Toja życzę Ci dużo zdrówka 😉 Moni powodzenia w wybieraniu sukienki, ja tez bede się niedługo rozglądała, bo 13 czerwca mam wesele 🤪 🤪 A 7 czerwca komunie 🤪 🤪 i też nie mam co na siebie włożyć 😁 😁 Miłego dzionka kochane 🙃 😘 🙃 😘 Zajrze poźniej:P

• Mamusia
Hej, hej jak wyszłam rano to dopiero teraz wróciłam 🙂 . Posiedziałam z młodą na placu zabaw. Pogoda śliczna to trzeba wykorzystać.
Odebrałam wyniki-wszytkio dobrze i w normie. Jutro na 19ta ide do lekarza, zobaczymy co tam słychac u mojej "fasolci". Kazał zabrać ze sobą płyte to mi na nia nagra badanie.

Pączuś ten wózek tez fajny i w sumie niedrogi.

• Mamusia
Atula dziękuję 🙂
- my dzis od rana na wariackich papierach, aby jak najwiecej zrobić...udało się wszystko 🙂
-mąz pojechał przed 14-ta to padłam do łózka jak zabita, pospałam troszke teraz soczek malinowy pije, bo gardło mnie atakuje i zaczynę układac zabaweczki...
Miłego popołudnia.

• Mamusia
hej kobietki!!! No cisza ,cisz i pustki niesamowite 🥴 ale pewnie brzuszki korzystają z pięknej pogody hehe 🙂 w sumie ja tez cały dzień spędziłam na dworku, kosiliśmy z mężem trawę, a teraz dopiero wróciłam na kolacje do domu:P