Skocz do zawartości

**wrzesień 2009 :-)** | Forum o ciąży

Moni

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 26,5 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• ata38

5633

• Kar_ola

6268

• Mimi83

2040

• Karola83

2094

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Kar_ola napisał:
ata38 napisał:
U mnie wieje okropnie i zimno jest jak diabli...słyszałam, że od wtorku mają być upały, po 28 stopni... 🙂 🙂 🙂

dobrze by było, to moze w weekend nad morze byśmy pojechali powdychać jodu 🙂

pozazdrościć...
my wybieramy się w niedziele do Tarnowa połazić po mieście, mam nadzieję, że pogoda nam dopisze...

• Mamusia
Hej brzuszki!!!My już po zakupach, kupilam sobie taki plaszczyk kremowy na chłodniejsze wieczory/dni i tunike taką luźną, a mąż krawat 🙂 🙂 Ogólnie jestem zadowolona 🙂 🙂 Dzisiaj jedziemy do domu, a po weekendzie bedziemy sie za meblami powoli rozglądać 🙂 W niedziele mamy komunie oby w końcu było ciepło..
Atuś Ty kochana troche sobie odpocznij, a co nalezy Ci się 🙂 🙂Karola udanego robienia ciasteczka z truskawkami:P Toju powodzenia u ginki 🙂 Marta pomyslnego kończenia dyplomu 🙂
Ja uciekam się zdrzemnąć, bo przed nami 4h jazdy samochodem 🤪 Buziaki kochane i miłego dnia wam wszystkim zycze 😘 😘

• Mamusia
Witajcie.
Ja dzien pelen wrazen. Pojechalam z mezem na zakupy do auchana i tyle co weszlismy do sklepu to zaczal ,mnie tak miejscowo bolec brzuszek po prawej stronie. Z minuty , na minute bylo coraz gorzej...stwierdzilismy, ze jedziemy do szpitala. W samochodzie to juz byla masakra. Jak zaparkowalismy to powoli juz przestawalo. Badania mialam przez 4 godziny- to ginekologiczne, to echo, to ktg, to usg...ale byl bardzo mily lekarz. Tak naprawde przyczyny sie nie dowiedziałam, bo wszystko bylo w porzadku(no oprocz tego, co juz wiem od dawna). Pan doktor dopatrzyl sie tylko nadrzerki, ktora przy dotknieciu wziernikiem krwawila i wzial wymaz na cytologie.Teraz juz dobrze- jestem juz w domciu i odpoczywam 🙂
Wam widze, ze milo dzien mija. Pozdrawiam
PS.Tojus uwazaj na siebie 😘

• Mamusia
Martuś dobrze, ze w domku jesteś 🙂Kochana bedzie dobrze 🙂
Mnie pod prysznicem skurcz złapał, i dobrze, że wiedzialam, że Tomek mam mi szlafrok przyniesc bo bym chyba tam zemdlała. Już od 19-tej w łózku leże...bo skurcze mam nóg co chwila.

Milego wieczorku.

• Mamusia
Martus nawet nie wiesz jak brakuje mi słonecznych dni...dzis całe popołudnie w domu przesiedzielismy, no poprasowałam nie narzekam, ale spacer nad jeziorem lub po lesie by sie przydal, a tu nawet nie mozna wyjechac bo wciąż pada...

z tych nudów kolacje robiłam juz po 18-tej, ale taka wystawna ze maz stwierdził, ze jakbym w ciazy nie była to chyba bym chciala mu radosną nowinę ogłosić:P:P...nieraz tak mnie nachodzi 🙂

• Mamusia
MiP napisał:
ojej znam ten bol:/ wspomnial mi ten lekarz ten aby brac magznez bo herbata i kawa bardzo go wyplukuje z organizmu. powiedizal tez aby pic najlepiej herbatki owocowe.

Wiesz co Martus, całkiem zapomnialam o tym musze zmniejszyc picie kawek, bo ostatnio to 2 pije i duzo herbaty zwykłej...

tak samo ze zgaga zaczełam walczyc- kolacja najpózniej o 18-19-tej i nocki mam bez niej 🙂

• Mamusia
Kar_ola napisał:
Martus nawet nie wiesz jak brakuje mi słonecznych dni...dzis całe popołudnie w domu przesiedzielismy, no poprasowałam nie narzekam, ale spacer nad jeziorem lub po lesie by sie przydal, a tu nawet nie mozna wyjechac bo wciąż pada...

z tych nudów kolacje robiłam juz po 18-tej, ale taka wystawna ze maz stwierdził, ze jakbym w ciazy nie była to chyba bym chciala mu radosną nowinę ogłosić:P:P...nieraz tak mnie nachodzi 🙂

Jejcia super 🙂)) Ma rodzinka sie przy Tobie dobrze:P Ja antytalent kulinarny- maz mnie w tym wyrecza:P hehehe ale niestety bez pieknej "oprawy".

U nas tez beznadziejna ta pogoda- nie am sensu wychodzic:/

• Mamusia
Kar_ola napisał:
MiP napisał:
ojej znam ten bol:/ wspomnial mi ten lekarz ten aby brac magznez bo herbata i kawa bardzo go wyplukuje z organizmu. powiedizal tez aby pic najlepiej herbatki owocowe.

Wiesz co Martus, całkiem zapomnialam o tym musze zmniejszyc picie kawek, bo ostatnio to 2 pije i duzo herbaty zwykłej...

tak samo ze zgaga zaczełam walczyc- kolacja najpózniej o 18-19-tej i nocki mam bez niej 🙂

Wiesz ja wlasnie o tej herbacie zwyklej zapomnialam, a pilam ja non stop. Mozliwe, ze wlasnie dlatego te skurcze nas dopadaja. Kawe pilam jedna,ale tez dostalam zakaz:P I mam pamietac , ze tylko owocowe moge pic:P Wiec na dobry p[oczatek kupilam sobie herbatke miodowo-imbirowa 🤪 pychotka

• Mamusia
Kar_ola napisał:
Kochana no rarytasów niewiedomo jakich to nie robiłam, ale sałatka sledziowa, bigosik, jajka w majonezie, no i ser krojony z korniszonami:P:Ptakie smaki kobietki w ciazy 🙂

ojeeeeeeee ja nigdy takiej ladnej kolacyjki nie podalam:P

• Mamusia
Kar_ola napisał:
Martus wszystko przed Tobą 🙂 🙂Mój Tom uwielbia takie niespodzianki 🙂a ja uwielbiam tak robić, jak jestem wypoczęta i mam czas 🙂

Polecami Ci herbatki z sokiem owocowym BIO-ACTIVE najlepiej wieloowocowe...Pyszne są 🙂

Chetnie sprobuje 🙂))