Skocz do zawartości

**wrzesień 2009 :-)** | Forum o ciąży

Moni

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Ja nie wiem co mnie czeka, jeżeli chodzi o poród więc zbytnio się nie boje, pewnie będzie bolało ale wszystko da się przeżyć, a tak jak piszesz Asiu nagroda w postaci Dzieciątka wszystko nam wynagrodzi 🙂

Chyba bardziej boję się tego co będzie po, jak zająć się takim Maluszkiem itp. co, kiedy, jak i po co? te wszystkie szczepienia, wizyty u lekarzy ale z drugiej str nie mogę się doczekać 🙂

• Odpowiedzi 26,5 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• ata38

5633

• Kar_ola

6268

• Mimi83

2040

• Karola83

2094

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
dziewczyny mi czop odszedł tak ze poczułam jak wystrzelenie korka z butelki...a wody to jak odejda to i tak trzeba jechac do szpitala bo dziecko moze byc zagrozone...

kochane wogóle musimy sie na n/k wymienic telefonami...bo potem to jedynie taki kontakt bedziemy miały

• Mamusia
Fakt, ja myślałam, że jak bliżej porodu to będzie mi się ciągnęło ale tak nie jest, choć coraz ciężej.

Na początku lipca marudziłam, że dopiero początek lipca itp, a tu już początek sierpnia 🙂 Tylko, że ja cały czas się nastawiam, że Mała wyjdzie pod koniec sierpnia a nie w połowie września 😉 lekarz mówił, że jakby tak z 2tyg szybciej wyszła to nic się nie stanie, bo duża jest

• Mamusia
Ja się pytałam mamy jak to rozpoznać, że brzuch opadł a ona że spokojnie mieście się dłoń między brzuchem a piersiami, no to mi tak już wchodzi i jak z góry patrze to niżej jest ale z boku przy lustrze to wydaje mi się, że nadal sterczy jak piłka zagubiona jestem.
Może mi tylko lekko opadł od ciężaru Kluseczki :P