Skocz do zawartości

**wrzesień 2009 :-)** | Forum o ciąży

Moni

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 26,5 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• ata38

5633

• Kar_ola

6268

• Mimi83

2040

• Karola83

2094

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
a tak zmieniając temat, to ostatnio byłam z kuzynka na małych zakupach i trafiłyśmy do New Yorkera (gdzie akurat pracuje jej koleżanka) na niezłą wyprzedaż!
Udało mi się wyrwać spodnie jeansy (oczywiście będą po ciąży, bo w obenym stanie to mi brakuje z 5 cm żeby je zapiąć) za 7,95! Przecena ze 189zł :laugh:

• Mamusia
no wiem właśnie, normalnie grzech byłoby nie kupić tym bardziej że są naprawdę fajne.
a że dodatkowo wcisnęłam się w nie tylko nie mogłam dopiąć to myśle co mi szkodzi.

a po porodzie brzuch zmaleje może na tyle żeby w nie wbić się po jakimś tyg bądź 2. Bo w swoje rzeczy to bankowo od razu nie wejde 😞 🤢

• Mamusia
Karola83 napisał:
no wiem właśnie, normalnie grzech byłoby nie kupić tym bardziej że są naprawdę fajne.
a że dodatkowo wcisnęłam się w nie tylko nie mogłam dopiąć to myśle co mi szkodzi.

a po porodzie brzuch zmaleje może na tyle żeby w nie wbić się po jakimś tyg bądź 2. Bo w swoje rzeczy to bankowo od razu nie wejde 😞 🤢

dobrze, że je kupiłaś 🙂

• Mamusia
Hej dziewczynki 🙂 Pozdrawiam Was serdecznie,przerwę sobie robie w pakowani sie to zajrzałam do Was 🙂
Później jadę z synkiem do kosmetyczki na świece,bo coś ze słucham szwankuje mój skarb 🙂
Kurcze chce już skończyc z tą przeprowadzka,zmęczona już tym jestem a z mężem odkładali8śmy to już tyle dni,że ostro teraz zapierniczamy 😮

Oki zmykam 😘 zajrze może jeszcze może wieczorkiem jak będziecie 🙂

Inka ,Karola dziękuje za przyjecie zaproszenia ☺️ 😘 😘 😘

• Mamusia
o rany ja juz wruciłam przejechałam sie 3 razy autobusem i cos mi sie spac chce i głowa boli a jutro trzeba wstac o 6 i do przychodni jechac po L4, ja dzis wylądowałam na kozie bo ost,cos mnie leciutko brzusz pobolewał przy badaniu troche bolało i w koncu pani doktor powiedziała ze niuni główka jest już w kanale rodnym i za to mnie tak pobolewał troche bo to nacisa na nerwy czy jakos tak i mam amać nospe 3 razy dzienie i żelazo i mam zrobic badania przed kolejna wizytą teraz mam na 26 sierpnia a mała waży 1800 uff troche ją podglądaliśmy na usg fajnie teraz mam uważać zeby mi niunka niewyleciała he he