Skocz do zawartości

**wrzesień 2009 :-)** | Forum o ciąży

Moni

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 26,5 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• ata38

5633

• Kar_ola

6268

• Mimi83

2040

• Karola83

2094

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Toja napisał:
kurczę, chyba przesadziłam dzisiaj z praniem wózka i tymi półkami, brzuch mi się stawia, trochę nawet boleśnie i do tego ciągnie w dół 😞 😞 😞 idę się położyć...

Toja marsz do łóżka lezeć z nogami do góry!!!
odpoczywaj i nie szarzuj tak...

• Mamusia
Dobry wieczór mamusie 🙂

Moni 😘

Atuś jestem dobrej myśli, że lekarzom szybko uda się znaleźć i zniszczyć wroga 😉

Toja nie przemęczaj się, chyba naprawdę chcesz zostać wrześniową mamusią 😉

Kar_ola przespanej i spokojnej nocki 🙂

Mi też już 2 razy śnił się poród i za każdym razem odbył się ekspresowo i bezboleśnie :P Tylko w jednym z nich urodził się wczśniaczek i leżał w inkubatorze w różowym pajacyku 🤪 Ale nie ma już szans, żeby z Kuby zrobiła się dziewczynka 🥴

Nie przesadzałam dziś z tym sprzątaniem (już nawet nie pamiętam, która z Was się martwiła,a przed chwilą czytałam 😉 ), ale nawet długo nam nie zeszło 😉 Dzionek minął mi strasznie szybko. Po sprzątaniu, kawka z teściówką, obiadek miałyśmy gotowy, więc pobyczyłam się trochę z książką :P Po obiadku razem z M. wzięło nas na drzemanie i tak przespaliśmy prawie 3 godz. 🤪 no i tak zleciał dzień. A miałąm dzisiaj plan taki jak Karola83, zrobić ostanie już zakupki i jeszcze za wózeczkiem się rozejrzeć, ale nie wyszło :P

Kolorowych snów brzuszolki 😘

• Mamusia
Witajcie 🙂
Inka odpoczywajcie we dwoje, póki mały jeszcze w brzuszku, bo potem kazda wolna chwila bedzie zbawienna 🙂

Atuś Twój mąz jest super, za kazdym razem daje tego dowody. Buzka dla Niego 😘

a my zaraz na działkę wybywamy na cały dzionek 🙂
jutro wyjezdzamy nad jezioro ze znajomymi...bylismy tak 13 lat temu jak zaczynalismy sie spotykac z naszymi chłopakami, a teraz jedziemy tak z kolejnym pokoleniem:P:P

a ja spalam dzis z synusiem...wyspałam się jak juz naprawde niewiem kiedy tak dobrze spałam 🙂nawet mała wcale nie buszowala w nocy 🙂

Miłego Dnia.

• Mamusia
Cześć Pięknotki ! 🙂

Atula Trzymam z całych sił kciuki żeby Twojego Tatulka przyjęli na ten oddział i szybciorem rozprawili się z tym paskudztwem, a skoro on staje się pogodniejszy to być może wszystko jest na dobrej drodze, niech walczy dzielnie 🙂
Co do męża to widać dobrze "trafiłaś", i dzięki temu masz oparcie, w sumie po to on m.in jest. Mówiłam już kiedyś, że fajna z Was rodzinka i mocno się wspieracie, więc musicie pokonać wszystkie przeciwności losu 😆

Inka ja też sobie drzemałam po obiadku, uwielbiam to, mam nadzieje, że jak Mała się urodzi to będziemy sobie razem we 3-kę tak drzemać :laugh:

• Mamusia
Ja postanowiłam też "wyjechać" poza Gorzów, skoro A wybywa na Woodstock popołudniu to ja przeniosę się do rodzinki na ten weekend, trochę odpocznę i byc może uda mi się zrelaksować... i oczywiście spędzę trochę czasu z babunią moją. Ona biedulka całe dnie sama siedzi tak jak ja to chociaż trochę mi się wygada a poza tym odkąd jestem w ciąży to tak słodko mnie rozpieszcza 😁 😁

• Mamusia
czesc dziewczyny dziekuje za wsparcie witam was gorąco już SIERPIRŃ no to teraz nam poleci jak nic..ja sie nie odzywałam bo od czwarku jestem u tesciowej pojechałam po zwolnienie i tak z meżem sie umuwilismy i jestesmy tu do jutra jurto tu festyn to by poszedł popatrzec jeszcze szwgierka ma imieniny ale mi sie tak niechce jechac i tam siedziec ,poztaym wyciągłłam dzis meżulka na grzyby na gołobki pychotka takie smarzone ale ja to niebardzo moge jesc grzyby,cos słyszałam ze w ciazy niemozna jesc to ja nie jem

• Mamusia
wczoraj tala miałam ochote na zakupy dla małej i kurcze muj szef wypłatu nie przelał zawsze płacił ost, a wczoraj niepłacił bo sie dowiedziałam od kolezanki ze złosliwie to zrobił bo on chciał zeby dziewczyny do roboty pszyszły w sobote (podobno chodza teraz co sobote a on nie płaci za soboty tylko tak za darmo by chciał)to jest żłub ,ale on w poniedziałek bedzie musiał zrobic przelew do 5 tego musi ,