Skocz do zawartości

**wrzesień 2009 :-)** | Forum o ciąży

Moni

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 26,5 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• ata38

5633

• Kar_ola

6268

• Mimi83

2040

• Karola83

2094

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Ok już uciekamy,lecimy teraz z mężem coś zjeśc i pakowac się albo razem albo ja jego tylko spakuje na ten wyjazd.

Dziewczyny trzymajcie kciuki za dobra decyzje... 🙂zależy mi 🙂

Karola będę trzymac kciuki abyś wyniki miała dobre i dolegliwości Ci przeszły 🙂 😘

Pozdrawiam Was,buziaki 😘 😘 😘 😘

• Mamusia
Hej Babeczki

ja już po badaniu. Zastój w nerkach trochę większy, ale to przez to najprawdopodobniej że tyle wypiłam przed badaniem 😠 przygotowałam się wg karteczki, którą dostałam w czasie rejestracji, a dzisiaj pani dr powiedziała że niepotrzebne to było.

Więc niepotrzebnie wstałam aż tak wcześnie i niepotrzebnie z pełnym pęcherzem siedziałam tyle czasu 😠 🤨

ale wyniki krwi i moczu są ok, więc się cieszę...

Moniu 😘 dla Ciebie, ja bałabym się jechać...

• Mamusia
Monia gratuluję zakupu autka 🙂
ale masz nie lada rozterkę. Trochę strach w taką podróż się wybrać a z drugiej str możliwość spędzenia czasu z mężem. Jakby co to spakuj trochę rzeczy dla Malucha i tak jak Karola pisała dokumenty z przebiegu ciąży, w końcu wszędzie są lekarze

• Mamusia
Toja dobrze, że u Ciebie wszystko ok z wynikami.

Ja poprzekładałam już wszystko do nowej komody i znowu się nagimnastykowałam, aż Mała póki co spokojnie w brzuchu śpi i tylko czasem troszkę się zawierci :laugh:

Zjadłam sobie zupkę i czas na odpoczynek.
Mama ma od dziś urlop to sama w domu nie jestem.

• Mamusia
Hej laseczki 🙂

A ja dzisiaj od ranka po mieście śmigałam. Najpierw fryzjer, obcięłam włoski, dawno nie miałam tak krótkich, ciekawe co mężuś powie... Ale w kucyk dadzą się jeszcze złapać, ważne, żeby było wygodnie, szczególnie teraz 😉
no i zrobiłam balejaż, wreszcie mogę na siebie w lustrze spojrzeć :P
później małe zakupki z teściową i szybki obiadek, a teraz czekamy na naszych mężów 🙂

Ata zdjęcia superowe 😉

Karola na Twoje próbuję się dostać, ale coś mi nie wychodzi, będę próbować dalej 😉

Moniś podziwiam Cię za odwagę, ja jestem straszny cykor i chyba bym się nie zdecydowała. Ale jesli zdecydujesz się pojechać, życzę Ci udanej i spokojnej podróży 😉

Miłego dzionka dziewuszki 😘

• Mamusia
Hej Kobietki

trochę odpoczęłam przy 'Przyjaciołach' i innych serialach rozbawiających, ale spać nie mogłam... I nie chcę bo potem znów noc zarwana...

Zrobiłam sobie sok z marchewki i jabłek od babci z działki i jest po prostu przepyszny!!!

• Mamusia
Dobry wieczór laseczki,
dzionek jakoś zleciał. Jedno dziecko juz śpi, drugie jeszcze buszuje. Ja tez sie zaraz kłade , bo coś mnie od popołudnia brzuch boli i cały czas mam napiety 😞 .

Inka906-też mnie kusi żeby iśc do fryzjera, ale jakoś nie mam odwagi. Jak pójde to pewnie skończy sie na podcieciu.

Zycze Wam spokojnej nocki 🙂 🙂 Do jutra

• Mamusia
hej kobietki!!!no ja przed chwilą wstałam,bo leżałam po dzisiejszym wyjeździe do Lublina.byłam dzis u lekarza, ale mojej p.doktor nie było , inna była i tak jakos dziwnie czuje sie po tej wizycie, zmieniam lekarza, bo przenosze sie tam, ale mam jakis taki niedosyt..nie wiem dlaczego 😞 ani żadnego skierowania na badania krwi choc ostatnie mam z 1 czerwca 🤨 tak sobie pomyslałam, ze jeszcze mogły mi w sumie dac to bym zrobila sobie w tym tygodniu,nie wiem jakos tak dziwnie 😞

• Mamusia
pozatym mam dzisiaj jakiegos doła 🤨 niby jestem tu w domu, a tak naprawde nikt-oprócz mojej siostry- sie mna nie interesuje, jak sie czuje itp 😞 a moja mama to zupełnie, jest teraz zaabsorbowana dziadkiem, którego przywieźliśmy do nas w sobote, jakos tak mi dziwnie smutno..