Skocz do zawartości

**wrzesień 2009 :-)** | Forum o ciąży

Moni

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 26,5 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• ata38

5633

• Kar_ola

6268

• Mimi83

2040

• Karola83

2094

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Karola83 napisał:
Jutro ja idę do gin'a mam nadzieje, że pod koniec nic niespodziewanego się nie wydarzy.
Trochę ten brzuch twardy, dziś cały dzień się byczyłam i odpoczywałam :P

Karola nie rób nic. Ja miałam twardy brzuch jak za duzo robiłam...wiec nakaz wypoczywania.

• Mamusia
Kar_ola napisał:
Karola83 napisał:
Jutro ja idę do gin'a mam nadzieje, że pod koniec nic niespodziewanego się nie wydarzy.
Trochę ten brzuch twardy, dziś cały dzień się byczyłam i odpoczywałam :P

Karola nie rób nic. Ja miałam twardy brzuch jak za duzo robiłam...wiec nakaz wypoczywania.

No właśnie dlatego dziś leże. Weekend był dość aktywny, wczoraj też trochę porobiłam i od razu brzuch twardy. Dziś nawet obiadu nie zrobiłam ☺️ ale nawet nie mam sił

• Mamusia
ja już wruciłam z przechadzki po sklepie byłam na szmatkach pogrzebać ale nic niebyło a tak w sklepie kupiłam 3 kaftaniki i śpioszki i sobie koszule do szpitala z allegro zamuwiłam rozek mozecie sobie zobaczychttp://allegro.pl/item702060879_tanie_sliczne_rozki_z_poduszeczka.html , i pare ciuszków tez z allegro http://allegro.pl/item701314645_komplet_spiochy_kaftanik_p_r_o_m_o_c_j_a_r68.html i to wczoraj zamuwiłam rano wkurzył mnie ten facet z tego sklepu kupiłam u niego pare innych rzeczy z tym że płatne pprzy odbiorze i przesyłka pobraniowa tą wiadomosc dostał w emilu wczoraj wieczorem napisał mi zebym mu kase na konto w ppłaciła i przesyłka bedzie za 9 pln to mu jeszcze dzis 5 razy wysłałam emil ze chce pobraniwą bo jest taka możliwosc i nic nie odpisuje

• Mamusia
asia85a napisał:
ja cos czuje ze mi tego towaru niewyśle bo bedzie czekał az ja mu kase wpłace na konto ( a ja mam jakies uprzedzenie do w płacania na konto ) tym bardziej ze kwota jest niemała

dobrze robisz, ja już raz się przejechałam i mam nauczkę, choć wszystko dobrze się skończyło i nie z winy sprzedającego, tylko poczty, ale jednak uraz pozostał...

• Mamusia
Karola to super wieści!!! zawsze to lepiej urodzić w terminie, super że mięśniak robi miejsce do wyjścia 😉 i Natalka grzecznie ułożyła się jak trzeba, tak trzymać!!!

Moni, współczuję, tym bardziej że tak choroba tak rzadko występuje i musiała akurat na Ciebie trafić. Ale na szczęście jak urodzisz wszystko minie, a będąc w szpitalu będziesz miała pewność, że lekarze pilnują żeby dzidziusiowi nic się nie stało. Będzie dobrze 😘 😘 😘

• Mamusia
asia85a napisał:
no tak karolcia ale wiesz to tak samo idzie w drugą str . ja niemam 100% procent pewnosci ze mi wyśle przy wpłacie na konto jak nie wyśle to nie poczekam to nastepnego tyg. i kupie normalnie w sklepie

jezeli wysłałas mu email z twoja decyzja, ze chcesz za pobraniem, to powinien się do tego dostosować...a paczke powinnas dostac szybko nawet jutro/pojutrze 🙂

ja ostatnio kupiłam fotelik samochodowy dla małej i brałam za pobraniem bo kwota przesyłki byla taka sama...dostałam po 12h od zakupu 🙂
a tak ogólnie to zawsze wpłacam na konto sprzedajacemu...

Dziewczyny ale smaka robicie ta pizzą...a sałatke robie z pomidorami i jajeczkiem 🙂
mąz wrócił znów z połowu...wiec jeszcze rybke wszamamy:P