Skocz do zawartości

**wrzesień 2009 :-)** | Forum o ciąży

Moni

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Hej dziewczynki 🙂

Wiem, że im trzeba wszystko wprost mówić, ale ciągle się o coś proszę i czuję się jakbym była marudna jak dziecko...

Wskoczyłam pod prysznic, myślałam, że poprawię sobie nastrój, ale nic to nia dało 😞 Zmykam do łóżeczka, pewnie i tak nie będę spać, ale już nic mi się nie chce...

Mimi cieszę się, że z mamą wszystko wyjaśnione 🙂

Buziole 😘 Spokojnej nocki.

• Odpowiedzi 26,5 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• ata38

5633

• Kar_ola

6268

• Mimi83

2040

• Karola83

2094

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
witam laseczki 🙂
ja dzis przesadziłam ze sprzataniem, ale miałam taki drug jakbym miała 5 pomocników 🙂
kuchnia cała wymyta i szafki, każdy duperel i kufel do piwka 🙂
Tom mi wymył cały słupek szkła...

a teraz padam na twarz...ale pogoda była dzis piekna...zimno i deszczowo - w takie dni moge robić...

• Mamusia
a propos wiszenia na telefonie, właśnie rozmawiałam z mamą, wybiera się do swojej siostry do Niemiec na parę dni i mi podrzuci moją najmłodszą siostrę na ten czas, będę miała towarzystwo 🙂

Inka może to tylko hormony 🙂 tak czy siak, nie bój się prosić męża, przecież jesteś w ciąży a on jest po to żeby być przy Tobie - niech też jakieś konsekwencje pewnego miłego wieczorka poniesie 😉 Ma Cię wspierać, kochać i rozpieszczać, o!

Karola dzięki za wieści od Moni, odważna babeczka z niej 🙃 🙃

• Mamusia
kurna długo lezy w tym szpitalu 🥴
moja kolezanka- poznałam ja jak lezałam w kwietniu w szpitalu- ma termin na pażdziernik, wczoraj dała mi znać, ze była w Warszawie na jakiś badaniach i okazało sie ze mała ma dziure w serduszku 😞i do tego nózki i rączki za krótkie na 29tc...podobno lekarz w Wa-wie był poj...jak paczka gwozdzi...normalnie jakby juz stwierdził ze dziecko umrze...
Goska powiedziała, ze jak to wszystko okaze sie nieprawdą to da im popalić!!!

• Mamusia
Toja napisał:
a propos wiszenia na telefonie, właśnie rozmawiałam z mamą, wybiera się do swojej siostry do Niemiec na parę dni i mi podrzuci moją najmłodszą siostrę na ten czas, będę miała towarzystwo 🙂

no to będziesz mieć wesoło 🙂 🙂 🙂

• Mamusia
Kar_ola napisał:
kurna długo lezy w tym szpitalu 🥴
moja kolezanka- poznałam ja jak lezałam w kwietniu w szpitalu- ma termin na pażdziernik, wczoraj dała mi znać, ze była w Warszawie na jakiś badaniach i okazało sie ze mała ma dziure w serduszku 😞i do tego nózki i rączki za krótkie na 29tc...podobno lekarz w Wa-wie był poj...jak paczka gwozdzi...normalnie jakby juz stwierdził ze dziecko umrze...
Goska powiedziała, ze jak to wszystko okaze sie nieprawdą to da im popalić!!!

na temat lekarzy, to ja się wole nie wypowiadać...

• Mamusia
wczoraj na wizycie gin powiedział, ze główka jest juz bardzo nisko i wprowadzona jest juz do porodu 🙂
podczas wieczoru z mezem:P gdy już sie kochalismy odpaliłam, żeby uwazał bo zachaczy o główkę Natalki 🤪 🤪 🤪 wiecie, ze juz nie mógł się biedak skupić!!!a ja mam polewke dzis cały dzień...że na zartach się nie zna:P:P:P

• Mamusia
Kar_ola napisał:
wczoraj na wizycie gin powiedział, ze główka jest juz bardzo nisko i wprowadzona jest juz do porodu 🙂
podczas wieczoru z mezem:P gdy już sie kochalismy odpaliłam, żeby uwazał bo zachaczy o główkę Natalki 🤪 🤪 🤪 wiecie, ze juz nie mógł się biedak skupić!!!a ja mam polewke dzis cały dzień...że na zartach się nie zna:P:P:P

ale mu dosunęłaś... nie zdziwiłabym się, gdyby już nie mógł się skupić do końca połogu :laugh: :laugh: :laugh:

• Mamusia
ata38 napisał:
Kar_ola napisał:

ale mu dosunęłaś... nie zdziwiłabym się, gdyby już nie mógł się skupić do końca połogu :laugh: :laugh: :laugh:

damy rade:P:P:Pon wie, ze teraz póki moze to ma, bo potem bedzie miał przerwę, nie wiadomo jaką?! po porodzie Bartka miałam połogowe sprawy chyba z 8tygodni, a wogóle to bałam się kochać bo bałam sie bólu....którego wcale nie było:P

• Mamusia
ata38 napisał:
tatę mi jutro przewożą do tego Rzeszowa na onkologię i nerwa mam jak to teraz będzie... w nocy dostał strasznych bóli i darł się na pół szpitala...

aha
o matko, niezłe ma te bóle!!!
Atus wszytsko bedzie dobrze!!!Myslami bede z Wami 🙂
Ja jutro zawoze dziadka do hospicium na kilka dni...biedak znów ma cos z płucami 😞a w przyszły piayek babcia ma operacje oczu... 😞

• Mamusia
Kar_ola napisał:
ata38 napisał:
tatę mi jutro przewożą do tego Rzeszowa na onkologię i nerwa mam jak to teraz będzie... w nocy dostał strasznych bóli i darł się na pół szpitala...

aha
o matko, niezłe ma te bóle!!!
Atus wszytsko bedzie dobrze!!!Myslami bede z Wami 🙂
Ja jutro zawoze dziadka do hospicium na kilka dni...biedak znów ma cos z płucami 😞a w przyszły piayek babcia ma operacje oczu... 😞

widzę, że też masz nieciekawie...