Skocz do zawartości

**wrzesień 2009 :-)** | Forum o ciąży

Moni

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
lezec, niestety lezec juz do samego konca.powiem ze dzis jak wchodziłam na 3 pietro to mnie takie silne skurcze dostałam ze myslałam ze wróce spowrotem do szpitala. nawet jak sie przejde z kuchni do pokoju czy do łazienki to czuje ze mnie ciagnie dołem.

• Odpowiedzi 26,5 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• ata38

5633

• Kar_ola

6268

• Mimi83

2040

• Karola83

2094

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Mady napisał:
lezec, niestety lezec juz do samego konca.powiem ze dzis jak wchodziłam na 3 pietro to mnie takie silne skurcze dostałam ze myslałam ze wróce spowrotem do szpitala. nawet jak sie przejde z kuchni do pokoju czy do łazienki to czuje ze mnie ciagnie dołem.

to na szmatki nie połazimy...

• Mamusia
ata38 napisał:
a jaki duży jest już Kornel, wszystko z nim w porządku, płuca w szczególności...

tak z kornelem w porzadku dostałam zastrzyki ze sterydami na płuca jego, i tez dostawałam ampicyline a to juz nie wiem po co brałam. a wiesz czym mnie faszerowali.... dawali mi 3 razy dziennie Relanium.

• Mamusia
Hej mamusie 😉
Ja już po kosmetyczce, odświeżona i zrelaksowana, tylko mój synuś się buntował i dał mi trochę popalić, ale co się dziwić, w końcu facet, a tu go mamusia do salonu piękności zabiera :P
Mężuś wczoraj dobrze się spisał, bo zapowiedział kolegom od piłki, że do narodzin dzidziusia już grać nie będzie, bo musi się o żonkę zatroszczyć 🤪 🤪 🤪
Lecę szybko poczytać co naskrobałyście.

• Mamusia
A, to dobre, słuchajcie!!!
Jeszcze nie skończyłam Was czytać, atu wchodzi mój M. i pyta czy kupiłam już pieluchy tetrowe, zdziwiłam się co mu się tak nagle przypomniało, przecież byliśmy ostatnio razem na zakupach i to była jedna z rzeczy których nie pozwolił mi kupić, bo jeszcze jest czas. A wiecie do czego mu te pieluchy? Nalewkę malinową zachciało mu się robić i nie ma przez co malin przesączyć :laugh: :laugh: :laugh: Jakby sie mnie słuchał to miałby pieluch pod dostatkiem, a tak niech się martwi :P

• Mamusia
hej kobietki!!!mady super ze już w domku jesteś i że z Kornelem wszystko oki, dużo odpoczywaj i dbaj o siebie 😉
Inka to super ze Twój męzuś postanowił w tych ostatnich tyg byc z toba jak najwiecej, to bardzo wazne, akurat teraz kiedy rozwiązanie juz blisko i każda z nas potrzebuje meskiego ramienia 🙂 Ja sie nudze, a moj Szymek dzis cały dzien sie wygłupia i szaleje, bo dzis duzo chłodniej na dworze i pewnie to mu bardziej odpowiada niż te upały 🙂

• Mamusia
inka906 napisał:
A, to dobre, słuchajcie!!!
Jeszcze nie skończyłam Was czytać, atu wchodzi mój M. i pyta czy kupiłam już pieluchy tetrowe, zdziwiłam się co mu się tak nagle przypomniało, przecież byliśmy ostatnio razem na zakupach i to była jedna z rzeczy których nie pozwolił mi kupić, bo jeszcze jest czas. A wiecie do czego mu te pieluchy? Nalewkę malinową zachciało mu się robić i nie ma przez co malin przesączyć :laugh: :laugh: :laugh: Jakby sie mnie słuchał to miałby pieluch pod dostatkiem, a tak niech się martwi :P

a to dobre... może następnym razem posłucha żony 🙂 🙂 🙂