Skocz do zawartości

**wrzesień 2009 :-)** | Forum o ciąży

Moni

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 26,5 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• ata38

5633

• Kar_ola

6268

• Mimi83

2040

• Karola83

2094

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
no hej kobietki!!!Ja na chwilke wpadłam poczytać co tam u Was 😉Atuś miejmy nadzieje ze Twój tato dzielnie zniesie leczenie i że bedziecie mogli być z nim przez cały czas w tych cieżkich chwilach.Monia na pewno wszystko sie ułozy i czekamy na wiesci od Ciebie, dobrze ze Twój syneczek już ma odpowiednią wagę, to na prawde duzo daje 🙂
Karola trzymam kciuki za pomyślne wyniki 🙂 For you 😘 Toja super ze bedziesz miała siostre przez kilka dni, też najchętniej swoją bym ze sobą wzięła, byłoby super, ale u nas zniwa teraz 😞 i ktos musi być w domu zeby pomagać jak to na wsi.
Uciekam zajrze poźniej Miłego dnia kochane 😉 😉 😉

• Mamusia
Hej laseczki.
Dziadek już lezy pod kroplówkami, i już go leczą...pewno z 2 tygodnie polezy.
Bati zawieziony z moja mama na działkę, a ja wróciłam pospac troszke i biore się za robotę.

Kochane nie spieszy mi się z porodem, jeszcze mam tyle do zrobienia z Tomkiem...okna chcemy pomalowac...umyć i firanki świeze pozawieszać...w kuchni poprzestawiac szafki...czyli licze że do nastepnej wizyty jeszcze nie, a potem to nawet z checiom...teście już wrócą z urlopu po 18-tym, to moga się zając Batim...bo moja mama chyba od 10-tego do pracy wraca.. 🙂
Tomek ma wolne dopiero od 1 wrzesnia...ale wrazie co opieke wezmie ....
moja mam dzis znów kupiła piekny biały pajacyk dla wnusi...oj te babcie 🙂
ide pospac...
miłego....

• Mamusia
Właśnie rozwiesiłam pierwszą pralkę ciuszków no i drugiej nie mam co wstawiać bo już miejsca na suszarce nie mam :laugh: :P Zresztą nie mam już sił, może to przez pogodę niby nie ma upałów ale taka duchota na dworze.
Kurde chyba faktycznie za dużo pokupowałam i połowy nie założę mojej Klusce, o połowie to nawet zapomniałam, że mam 🤪

Czyli jutro cd prania 🙂

• Mamusia
no ja tez sie juz cieszę bo myślałam ze chwilami tam zwaruje!to chyba był mój ostatni pobyt w mieleckim szpitalu!!!!!! na poród pojade chyba do rzeszowa!
Mam dosc pielegniarek!!!! dziewczyno zebys ty wiedziała co sie tam dzieje to czarna rozpacz!!!!!!!!!!