Skocz do zawartości

**wrzesień 2009 :-)** | Forum o ciąży

Moni

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 26,5 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• ata38

5633

• Kar_ola

6268

• Mimi83

2040

• Karola83

2094

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Karola83 napisał:
Jeszcze mnie A zezłościł popołudniu, normalnie przez całą ciąże się tak nie pozłościłam jak dziś 😞

tak to jest 🙂
ja znów sama stwarzam sobie tematy do kłótni...ale ostatnio przeczytałam artukuł na ten temat i poprostu gryze sie w jezor:P

• Mamusia
toju gdzie ci zniknełam ? na nk? bo na wiszukiwarce mam zablokowane i mnie niewynajdzie ale potem na chwile odblokuje i sie znajdziemy teraz niemoge sprawdzidzic na nk bo trwa archiwalne przechowywanie danych ale mi sie wydaje ze cie mam w znajomych ,no ja dzis pirewsza sie obudziłam wszystko mnie złości i spac niemoge wczoraj mnie troche mąż oblał zimnym moczem bo stwierdził ze co ja dzis bede kupowac w miescie jak wczoraj kupiłam 4 rzeczy dla dziecka to po co ja dzis pojade kupowac , normalnie niemam siły niemam nic a on jeszcze tak 🤢 a jeszcze co mnie złosci to jego siosrta z nią to lepiej dobrze ale z daleka niedośc ze ciągnie od maeża ile może to jeszcze jej mało jak jestem u tesciowej i ona też wiecie moja tesciowa to jak ma cos to daje i nas dzieli oczywiscie ja tam nieoczykuje naewt wole tam zeby dała tam marcie cos wam powiem , mojego meza kuzynka powiedziała ze mu wyśle paczke z łaszkami takie małe no bo jej sie rok temu dzidzus urodził, no i tesciowa muwi ze to bedą ciuszki ale na takie małe dziecko marek sobie weznie a ta pinda powiedziała tak a ja co małych dzieci niemam ( ona ma syna co ma 1.5 roku i curke 5 lat,)jak mi to tesciowa powiedziała to tak ją klełam bo ja jej nieżałuje niech sobie weznie jak sie jej tak rozchodzi i to samo powiedziałam tesciowej ja sobie kupie a ona niech sobie weznie, widzcie jakie to ludzie potrafią być też mam brata ale tak w życiu bym niepowiedziała drrry , jeszcze kiedys była ofuczała na mnie bo przyniej tesciowa chciała mi dac sok z malin dla mojej curci he he a ta sie obraziła normanie smiac mi sie chce ale ja muwie ze to sie zacznie dopiero ale ja mam to gdzies ją i jej zawisnąść ,,ale wiecie co czasem takie drobnoski i mnie złoszczą z miesiac temu robiłam nalewke z wisni i poprosiłam szwagierke zeby mi dała jakis przepis bo została nam wódka z wesela , i ona tak do mnie napisała ze tez by sobie zrobiła ale niema kasy na wódke lub spirytus ,nieiwm co to miało byc ale ja sie nic nieodzywałam wyobraszczcie sobie ze za dwa dni zadzwoniła do mojego meża czy by jej niedał 2 flaszki wódki wyborowej , on oczywiscie mi niepowiedział niewiem czemu bo nic bym mu niepowiedział zeby niebrał albo cos ale za pare dni do niej pojechałam i obczaiłam ze porobiła sobie nalewki franca jedna niedosc ze dała bratu na ślub 250 zł to jescze jeszcze wódke wyżebrała ,zostało nam 20 butelek , kiedys chciałam sobie sprzedac tak z 3 butelki bo niemiałam kasy a terzeba mi było jedzienie to nie bo potem na chrzciny niebdzie kupował ale siostrzyce to za darmo to wolno dac, no troche wyrzuciąłam ze siebiej tej złosci

• Mamusia
teraz właśnie gotuję zupkę pomidorową i jak skończę, to lecę na starówkę do przychodni, bo skończyły mi się leki Gabrini, potem do mamy po jedzonko dla mojego taty i samotny spacer do szpitala... potem brat będzie mnie zmieniał i przyprowadzi moje dzieci , niech jeszcze zobaczą się z dziadkiem, a jak nie będzie padać, to potem działka...