Skocz do zawartości

**wrzesień 2009 :-)** | Forum o ciąży

Moni

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 26,5 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• ata38

5633

• Kar_ola

6268

• Mimi83

2040

• Karola83

2094

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Kar_ola napisał:
Atuś jakie plany na dziś??
Jak tata??

Tata o wiele lepiej niż w mieleckim szpitalu. Leki ma odpowiednio podawane, mniej go boli i co najważniejsze, nie ma żadnych zwidów i koszmarów...

wczoraj dwa razy siadał na wózek inwalidzki i na siedząco zjadł pół obiady, więc coś jakby była poprawa 🙂

• Mamusia
Hej babeczki,
Witam z domku. Nawet nie wiem od czego zacząć, chyba od tego że wyniki sie pogorszyły-mam tą cholerną cholestaza a oni mnie ze szpitala wypisali, bo brakowałao im łóżek dla bardziej potrzebujących. Dla pacjentek operacyjnych -jak to powiedział pan doktor. Ja mam pilnować ruchów dziecka-jak sie zmniejsza to natychmiast do szpitala mam jechać. Więć od wczoraj nic nie robie tylko leże i "nasłuchuje". Na ktg przed wypisem wychodziły mi skurcze, wczoraj czułam je już wieczorem , zaczeły się o 20 a skończyły przed północą. Były co 20min i przeszły. Nocka spokojna , ale teraz od rana znowu mi sie brzuch napina.

• Mamusia
moni napisał:
Hej babeczki,
Witam z domku. Nawet nie wiem od czego zacząć, chyba od tego że wyniki sie pogorszyły-mam tą cholerną cholestaza a oni mnie ze szpitala wypisali, bo brakowałao im łóżek dla bardziej potrzebujących. Dla pacjentek operacyjnych -jak to powiedział pan doktor. Ja mam pilnować ruchów dziecka-jak sie zmniejsza to natychmiast do szpitala mam jechać. Więć od wczoraj nic nie robie tylko leże i "nasłuchuje". Na ktg przed wypisem wychodziły mi skurcze, wczoraj czułam je już wieczorem , zaczeły się o 20 a skończyły przed północą. Były co 20min i przeszły. Nocka spokojna , ale teraz od rana znowu mi sie brzuch napina.

witaj Monia 🙂
kurcze co za opieka 😞

Monia moze to przepowiadajace skurcze...
albo zaczyna się...
zreszt a teraz juz moze, prawda jesteśmy w 9mc...

ja tez jestem wyczulona na ruchy i kontroluje je na bieząco...
do tego wczoraj sie dowiedziałam ze powiennam raz w tygodniu na ktg chodzic jezeli jest cukrzyca...
musze wspomniec o tym na wizycie...

• Mamusia
Kar_ola napisał:
oj to troszke pracowicie 🙂
ja obiad mam zrobiony na działce, teraz tylko sniadanko musimy zjesc i jedziemy...
zaraz musze sie zabrac za jajecznice...

jeszcze kawkę trzeba skonczyć 🙂

no powiem Ci, że mąż mi wczoraj mieszkanko tak pięknie wysprzątał, że szok 🤪 🤪 🤪

a kawkę właśnie powoli kończę 🙂

• Mamusia
No ja też myśle , ze te skurcze bardziej z nerwów , lub te przepowiadajace. Bo cos nie czuje żeby to były oznaki zaczynajacego sie porodu. Lekarz powiedział że dobrze by było żebym dociagnła do 37tyg. Więc w sumie to jeszcze tydzien a potem niech sie dzieje co chce 🙂 .