Skocz do zawartości

**wrzesień 2009 :-)** | Forum o ciąży

Moni

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 26,5 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• ata38

5633

• Kar_ola

6268

• Mimi83

2040

• Karola83

2094

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Dobry wieczór bąbelki!

Ja cały dzień jeździłam, bo szukaliśmy auta i dopiero wróciliśmy. Generalnie mamy jeden upatrzony ale jutro i tak będzie trzeba jechać żeby go na stację zabrać żeby pod kątem tech zbadać. Oczywiście przekracza też nasz fundusz ale chyba lepiej dołożyć i mieć lepszy 🥴
Mam dość i szczerze to nie wiem zbytnio co robić. Prześpimy się z tym i zobaczymy...

Zmykam poleżeć i na arbuza :laugh: bo cały dzień tylko siedziałam i już mnie .... boli 🙂

Spokojnej nocy 😘

• Mamusia
Cześć kobietki.
Ja dziś całą nockę przespałam 🤪 Obudziłam się dopiero po 6-tej, ale tylko na chwilkę i dalej w kimono 🙂 Synuś się nie wiercił i nie było wstawania na sikanko :P Ale za to nie mogę się ruszać, tak mi się mój kark daje we znaki, boli mnie szyja, nie mogę ruszać głową na boki i drętwieją mi ręce 😞 Ata chyba pora na okłady solne 😉
I jak na złość wreszcie udało mi się umówić z moją przyjaciółką na kawkę i powinnam trochę domek ogarnąć 😞
Idę jeszcze poleżeć, może mi trochę przejdzie.
Miłego dzionka kochaniutkie mamunie 😘
Asiula 😘 Ty ranny ptaszku...

• Mamusia
Hej kobietki i ja sie melduje z rana 🙂 .
Nocka przespana, kawka (zbożowa 😞 ) zaliczona. Mężulek pojechał zrobic zakupy. I narazie planów na dziś brak.
Młody od rana bardzo ruchliwy 🙂 , juz mnie od tego wiercenia skóra boli.

Zmykam ogarnąć póki co mieszkanko.

• Mamusia
Znowu miałam do nadrobienia ze 30 stron!!! Chyba tak na Was działa kawa zbożowa :laugh: że takiego power'a macie po niej :laugh:

Ja mam dopiero plany na popołudnie, wybieramy się na grilla a w między czasie będę musiała trochę posprzątać, bo nakurzyło się od remontu ale mam lenia więc nie wiem jak to będzie 😞