Skocz do zawartości

**wrzesień 2009 :-)** | Forum o ciąży

Moni

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 26,5 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• ata38

5633

• Kar_ola

6268

• Mimi83

2040

• Karola83

2094

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Mimi83 napisał:
Karola ja tak samo poprostu nie moge uwierzyc ze niedługo bedzie z nami mały człowieczek kserokopia moja i mojego męża hehe:laugh: :laugh:

:laugh: no właśnie i w dodatku to pierwsze dzieciątko, to ciekawe jak wszystko się ułoży, jak to będzie...

Az drugiej str już nie mogę się doczekać, aż włożę normalne ciuchy 🤪

• Mamusia
no szczególnie teraz latem, jak kazdy w spodenkach spodniczkach krótkich, tez mnie to czasami złości..a moj mąż mnie pociesza i mowi mi teraz bardzo czesto ze i tak jestem ladna dla niego i że tak sie przyzwyczaił do brzuszka ze bedzie mu go brakowala jak już urodze 🙂

• Mamusia
Hej dziewczynki!
Karola, Mimi, ja mam tak samo. Mój M. śmieje się ze mnie, że na początku ciąży jak jeszcze brzuszka nie było ja już za ciążowymi ciuszkami latałam, a teraz już nie chce na nie patrzeć i czekam aż normalne moje będę mogła założyć 😉 I też jestem strasznie drazliwa :P Właśnie przed chwilą fuknęłam na mojego M. i to o taką pierdółkę :P

• Mamusia
Aha, robiłam dziś badania już ostatnie przed porodem i wszystkie mam w normie 🤪 Hemoglobina 12,1 🤪 🤪 🤪
Jutro idę do doktorka, to zobaczymy też czy może coś się już ruszyło, ale mam przeczucie, że nic, bo nic innego nie czuję oprócz twardniejącego brzucha 😞

• Mamusia
Dobry wieczór brzucholki 🙂 ,
Wpadłam na chwile bo padam na twarz i zaraz sie kłade. Pozwoliłam sobie na mały kawałek pizzy ☺️ i teraz mnie brzucho boli 😞 . Ale moja wina za łakomstwo sie płaci.

Ciesze się że u taty Aty wszystko dobrze 🙂

Karola, a Monia pisała co jej jest i od czego tak puchnie? Powiedzieli jej cos w szpitalu?