Skocz do zawartości

**wrzesień 2009 :-)** | Forum o ciąży

Moni

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 26,5 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• ata38

5633

• Kar_ola

6268

• Mimi83

2040

• Karola83

2094

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
[*][*]

Toja GRATULACJE ! ! ! No to mamy komplet dzieciaczków 😉
😘 dla Ciebie i Anulki.

A jak już o pobudkach mowa (właśnie się obudził czort po 20 min., ale skończę myśl) to mój dziś budził się 23.30, 1.20-4.40 nie spał w ogóle 😠 , 5.30, 7.00. Lecę na twarz...

Zajrzę później, buziole.

• Mamusia
Toju Serdeczne Gratulacje!!!!
Duzo zdrowia ,dla Ciebie i Anulki!!! 😘

Karola,mnie sie wydaje,ze ty zbyt malo odpoczywasz,organizm jeszcze jest oslabiony po porodzie,a i ty sie nie oszczedzasz moze dlatego tak zle sie czujesz.

Mimi,Inka witajcie w klubie!Ja od czasu przywracania laktacji tez nie moge sie dospac,dzis juz duzo lepiej z pokarmem,widze,ze wracam do formy 😉

[*][*]

U nas dzis pogoda pod psem 😠 nic poza spaniem sie nie chce,maly smacznie spi 🙂 ,mezus w pracy 😞 ,a ja zaraz zabieram sie za porzadki 🤢 .
Bylam dzis z Phillipkiem u lekarza,na USG biodrek i nerek,wszystko jak sie nalezy,wiec kamien z serca 🙂 🤢 zmykam cos porobic zanim babel obudzi sie na cycusia 😉

Milego dnia kochane 🙂

• Mamusia
Mimi83 napisał:
no hej kobietki!!!Mi udało sie ze Smykiem wyjsć na zakupy do sklepu bo od niedzieli nie bylam na dworze 🤪 jak w więzieniu się czulam 🤢

zazdroszcze, ja tez sie tak czuje 🥴
ale u nas zimno strasznie i nie chce sie załatwic jeszcze bardziej 😞

Toja przesłała mi fotkę Ani 🙂
jest śliczniutka 🙂

• Mamusia
Hej kobitki!

Tojuś jeszcze raz gratulacje

Ja Wam nie zazdroszcze jak dzieciaczki takie nocki urządzają. Ja łucje karmie tak na dobranoc ok 23, a później budzi się 4 lub 5 i spi do 10 :laugh: no czasem do 9

My dzis byliśmy u położnej kluska waży prawie 5 kg!!! 🤪 co oczywiście czuc bo aż ciężko ją trzymać do karmienia mi

Teraz tatuś ja zabawia a ja korzystam 🙂
choć prasowanie czeka...

• Mamusia
Witam wieczornie, przedkąpielowo 😉
Mój bąbelek w dzień też dał mi trochę popalić, już tyle nie śpi, ale do tego dziś był trochę marudny. Już mi brakowało pomysłów... Ale od 16-tej słodko śpi z jedną przerwa na jedzonko. Nie obudził się nawet jak przyszli do niego goście :P Zaraz pewnie się obudzi na kąpiel i szamanie. Mam nadzieję, że dzisiejsza noc będzie spokojniewjsza.

Karola fajnie ta Twoja córcia już waży. Kawał kobitki 🙂 Ciekawe jak mój Kubala, klocek się z niego robi :laugh:

Słodkich snów dla Was i Waszych Szkrabków 😘

• Mamusia
Witam piatkowo.

Karola83 dla Łucji na miesiecznice pierwszą 😘
Jak mineła nocka kochane??
u nas 4pobudki na cyca i 1 na butle;ale nie narzekam nawet wyspana jestem 🙂dobrze mi robi jak szybko sie klade 🙂juz nie pamietam kiedy szłam spac pózniej niz o 21.30 🙂

my zaraz jedziemy na kolejne badania 🥴
jestem dobrej mysli, najbardziej chodzi mi teraz o wage małej, bo ostatnio znów zwolniła...
malutka znów czeka pobieranie krwi, ekg i usg brzuszka 😞

miłego dnia.