Skocz do zawartości

**wrzesień 2009 :-)** | Forum o ciąży

Moni

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 26,5 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• ata38

5633

• Kar_ola

6268

• Mimi83

2040

• Karola83

2094

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
25 stron 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪

A ja wczoraj do 1-ej nie spałam i zamiast komputer włączyć i brzuchola, to przewracałam się z boku na bok 😞

Pierwszy 😘 dla Łucyjki, następny będzie dla Natki 🙂

No, posypały nam się dzieciaczki w ciągu paru dni :laugh: Też wydaje mi się jakby to wczoraj było, a tu tyle czasu zleciało...

• Mamusia
Kubuś śpi już od godzinki. Zdążyłam posprzątać i przejrzeć jego ubranka - parę znów odłożyłam i dołożyłam z zapasów większych ciuszków 😉
Teraz pora na kawusię 🙂
Bądźcie wieczorkiem, może uda nam się wszystkim spotkać, jak za starych, ciążowych czasów 🙂

MIŁEGO DZIONKA BABECZKI 😘

• Mamusia
Kar_ola napisał:
ja już o tej porze leżałam na stole operacyjnym 🙂pod kroplówkami 🙂a za 50 minut miałam już Natalke moją 🙂
Ty chyba popołudniu urodziłaś?? jak mnie pamięc nie myli 🙂
pamietam tez , jak Monia urodziła to rozmawiałam z nia przez telefon chyba dzień po, a tu s-ms przyszedł, że Mimi jest po 🙂a my czekałysmy i czekałyśmy...a potem razem INKA,MONI27, TY I JA 🙂

ja o tej porze to Arka w kciuki gryzłam i opierniczałam jak robił cos ponad to co ja powiedziałam (np głaskał mnie po rękach) :laugh:
Łucjanda wydostała się o 16.10 😉

• Mamusia
ania87 my się baardzo zżyłyśmy przez te miesiące ciąży, przeżywałyśmy wspólnie każda wizyte, ruch dzidziulka i tak jest do teraz. zanim sie obejrzysz a sama będziesz tuliła Swoje maleństwo w ramionkach :laugh:
a póki co to korzystaj kochana i wysypiaj się póki możesz, bo naprawde póxniej z tym ciężkawo czasami a nawet często 😉

Inuś to bardzo fajnie jak nie ma dużej różnicy między dzieciaczkami, to trzymam kciuki zeby się powiodło i może teraz dla odmiany córeczka?! 😉

• Mamusia
Inka gratuluje decyzji. Bardzo dobrze, mala róznica bedzie, a my bedziemy przezywac wszystko z Toba od nowa 🙂

Aniu78 prawda jest, ze jestesmy najlepszymi e-kumpelami,cioteczkami 🙂Tylko pomarzyc mozna o takich przyjazniach.I chociaż niektóre z Nas odpadły po drodze, to i tak mamy z nimi kontakt i cały czas jakos sie wspieramy.
Wrzesien 2009 THE BEST !!!!

a ja z Batim ciasto Sernikobrownie przygotowalismy 🙂Juz w piekarniku dochodzi...ale słodkie jest niesamowicie 🤪

• Mamusia
My już po obiadku 🙂 Ja wyskoczyłam do cukierni po kremówki i tak się objedliśmy z mężem, ze szok:P :P 🤪
Inuś gratuluje decyzji i trzymam kciuki zeby teraz córeczka była 😉 My też jeszcze chcemy miec dziecko tylko nie gadalismy tak szczerze mówiąc na ten temat jeszcze kiedy, co i jak 🤢 :laugh: :laugh:
Karola83 teraz 😘 dla ciebie i Łucyjki:P
Postaram się i ja byc wieczorkiem 😉

• Mamusia
Karolka 😘 dla Natki 🙂 no i na to nieudane ciasto 😉

Aniu zaglądaj do nas, chętnie Cię wspomożemy, gdy zajdzie potrzeba 😉 Karola ma rację, tak ten czas leci, że ani się obejrzysz, a już będziesz tulić swojego szkrabka, a potem nagle zrobi się taki duży jak nasze :P

A nasze maleństwo dziś jakby Go nie było 🙂 Spi, je i cały dzień na macie się bawi i tylko na bajeczki czasem zerka 😉 Może już się weźmiemy za majstrowanie następnego? :P 😉 :laugh:

A my dziś mamy spokojny wieczorek, bo teściowie wrócą w nocy z imprezki dopiero 🙂 Może też jakiegoś drineczka łyknę, Karolinko83 narobiłaś mi smaka 🙂

Zajrzę jeszcze później. Buziaki.

• Mamusia
Ja dziś myślałam, ze mojego strego uduszę! My Łucji ciągle pieluchę podkładamy, bo ulewa a że ona juz spryciula to sobie łapkami ściaga a A położył piluche wkoło buźki a końcówki założył za materacyk!!! 😠 jak to zobaczyłam to tak go opierniczyłam. Normalnie dorosły facet a takie głupie pomysły, brak wyobraźni!!! 😠 😠 😠

• Mamusia
Karola83 napisał:
Ja dziś myślałam, ze mojego strego uduszę! My Łucji ciągle pieluchę podkładamy, bo ulewa a że ona juz spryciula to sobie łapkami ściaga a A położył piluche wkoło buźki a końcówki założył za materacyk!!! 😠 jak to zobaczyłam to tak go opierniczyłam. Normalnie dorosły facet a takie głupie pomysły, brak wyobraźni!!! 😠 😠 😠

🤪 🤪 🤪
jejku dobrze, ze nic sie nie stało Łucji 🙂
mogła sie podusic pieluchą 😞