Skocz do zawartości

**wrzesień 2009 :-)** | Forum o ciąży

Moni

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 26,5 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• ata38

5633

• Kar_ola

6268

• Mimi83

2040

• Karola83

2094

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
przykre to trochę ale tak jak piszecie mam Łucję - moją cudowna córeczkę
i Was moje pocieszki, wspieraczki i cioteczki dobre rady :laugh:

Ciekawe czy zakilka, kilkanaście lat nadal będziemy na brzuszku
pewnie już beda tu wrześniówki 2025 a my nadal będziemy ciągnęly wątek wrzesniówki 2009 :laugh:

• Mamusia
Kochane babeczki, chyba zmykam... Mój M. już widzę śpi, choć pewnie jak powiem, żeby wyłączył tv to pewnie powie, że ogląda mecz 🙂 A ja siedzę na podłodze, bo muszę mieć laptop do prądu podłaczony, bo bat. siadła i już zmarzłam na kość, w samej koszulce, brrr :P

DOBRANOC 😘

• Mamusia
Karola83 napisał:
przykre to trochę ale tak jak piszecie mam Łucję - moją cudowna córeczkę
i Was moje pocieszki, wspieraczki i cioteczki dobre rady :laugh:

Ciekawe czy zakilka, kilkanaście lat nadal będziemy na brzuszku
pewnie już beda tu wrześniówki 2025 a my nadal będziemy ciągnęly wątek wrzesniówki 2009 :laugh:

jak nie tu to gdzieś indziej, ale fajnie byłoby sie tak trzymac cały czas razem 🙂

• Mamusia
inka906 napisał:
Kochane babeczki, chyba zmykam... Mój M. już widzę śpi, choć pewnie jak powiem, żeby wyłączył tv to pewnie powie, że ogląda mecz 🙂 A ja siedzę na podłodze, bo muszę mieć laptop do prądu podłaczony, bo bat. siadła i już zmarzłam na kość, w samej koszulce, brrr :P

DOBRANOC 😘

KOLOROWYCH SNÓW
DOBRANOC

• Mamusia
dokładnie, pewnie tak będzie:laugh: :laugh: :laugh: Ja poki co nie wyobrażam sobie dnia bez Was, bez poczytania o waszych radosciach i smutkach, bez podzielenia sie swoimi. Szczególnie teraz jestescie dla mnie wielkim wsparciem kiedy jestem z dala od rodzinnego domu 🙂

• Mamusia
Mimi83 napisał:
dokładnie, pewnie tak będzie:laugh: :laugh: :laugh: Ja poki co nie wyobrażam sobie dnia bez Was, bez poczytania o waszych radosciach i smutkach, bez podzielenia sie swoimi. Szczególnie teraz jestescie dla mnie wielkim wsparciem kiedy jestem z dala od rodzinnego domu 🙂

😆 😆 😆

• Mamusia
inka906 napisał:

DOBRANOC 😘

Kolorowych snów 😘

• Mamusia
Mimi83 napisał:
Kurcze mi sie cos ziewa 🤢
W nocy za scianą dziecko plakalo u sąsiadow tak głosni, ze budzilam sie jak ono płakało i jak Szymon na karmienie i troche nie wyspana jestem 🤔

ja do Łucji 3 razy wstawałam w nocy, w dodatku obudziła się o 7 i miałam sobie drzemke uciąć w ciągu dnia ale nie wyszło 🤢

• Mamusia
Mimi83 napisał:
Kurcze fajna ta nasza e-przyjaźń:P
super byłoby się kiedyś spotkać w realu:P 🙃

ja ma nadzieję, że prędzej czy później jakoś nam się uda 🙂
bo bardzo bym chciała 😆

z tego co pamietam to Inka jest z Wrocławia a ja w tych okolicach mam rodzinę (a arek nawet we Wrocławiu) i w wakacje planujemy ich odwiedzić więc może uda mi się i Inką spotkać przy okazji jak będzie miała ochotę 😉

• Mamusia
Łucyjka wariowała, wzięłam ją do łóżka i położyłam obok siebie po 10 minutach machania wszystkimi możliwymi kończynami usnęła :laugh:
i żeby nie było, że sobie słodzę tojest córeczka mamusi, bo tylko do mnie się najwięcej uśmiecha a dziś jak ją po brzuniu całowałam to nawet na głos się smiała :laugh: