Skocz do zawartości

**wrzesień 2009 :-)** | Forum o ciąży

Moni

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Karola83 na te samotne obowiazki 😘
ACSB czyli gdzies niedaleko Ustki, jak dobrze kojarze. My bylismy 2 lata temu w Przewłoce, kolo Ustki. Mielismy piekna stansje, troche daleko do morza, ale cudowne miejsce.

Mimi, Moni my dzis tez cały dzionek przed kompem i filmy ogladalismy.Po 17-tej poszlismy na herbate do moich rodziców, niedawno co wrócilismy.Młodej sie przysneło na mrozie i teraz czekam, co ją wykapie 🙂

• Odpowiedzi 26,5 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• ata38

5633

• Kar_ola

6268

• Mimi83

2040

• Karola83

2094

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Ło matko! 47 stron do nadrobienia a jeden dzień mnie nie było 😲 😲

Cześć PRODUCENTKI :laugh:
Idę poczytać... Anna jeszcze śpi od 16:00 😲 przespała porę kąpania, ale jej nie odpuszczę, bo wczoraj miała dzień dziecka, ze względu na to że późno wróciliśmy do rodziców M...

• Mamusia
Toja napisał:
Ło matko! 47 stron do nadrobienia a jeden dzień mnie nie było 😲 😲

Cześć PRODUCENTKI :laugh:
Idę poczytać... Anna jeszcze śpi od 16:00 😲 przespała porę kąpania, ale jej nie odpuszczę, bo wczoraj miała dzień dziecka, ze względu na to że późno wróciliśmy do rodziców M...

Witaj Toju.
-ale córeczka spi, pieknie 🙂

• Mamusia
Kar_olu dobrze kojarzysz 🙂 Ja w tym roku tez chcemy jechac nad morze,chociaz na weekend.W zeszlym roku mialam taka ochote,a moj misiek stwierdzil,ze za cieplo dla brzuchatek na takie wycieczki 😠 😠 😠 .Ale w tym roku nie odpuscze!!! 😉
Biedny Bati,napewno boli lapka 😞

Karola83 Jak tak czytam o twoim A to mi Cie szkoda,az nie wiem co mam myslec.

Toju no pieknie spi misia mala 🙂

Mimi 🙂

A u nas ryk w lozeczku 😞 od czasu kiedy gnuc dostaje kasze lyzka,nie zasypia przy ostatnim karmieniu 🤨 no i ma chlopak problem z zasnieciem 🤨 tatus wlasnie poszedl mu pospiewac kolysanki :P

• Mamusia
No śpi i śpi, a co z kąpaniem 🤨

Karola, biedny Bati 😞

ACSB Phil się przyzwyczai 😉 tylko go przypadkiem nie zacznijcie bujać i kołysać aż do snu... Przez kilka dni będzie ryczał ale potem przywyknie 🙂

Jak Ania ma gorszy dzień to ją tulę i kołyszę, ale nie aż do snu, tylko do momentu kiedy lecą jej oczka, żeby kojarzyła łóżeczko z zasypianiem 🙂

• Mamusia
no moja juz sie wybudziła 🙂
zdazyłam ja wykapac i nakarmić, teraz sobie grzecznie lezy na lezaczku i baje oglada 🙂
Bati juz spi, biedaczek: 🥴

Toju moze wybudz ja, wykap, nakarm i dalej połóż spać...
Philip sie przyzwyczaił do wygody, ateraz mama mu to zabrała, oj Ty mamo niedobra:P:Pmoja tez się wścieka przy łyzeczce jak za wolno jej daje, choc u Nas kaszek jeszcze nie wprowadzam, ani obiadków, tylko cały czas deserki owocowe po 3-4 łyzeczki.

• Mamusia
hej babeczki 😉
Ojejku Karola biedny Bartuś 😞 Mój maluch zasnął przed chwilą, ale strasznie marudził i płakał 😞
Ja też na razie daje same owocowe deserki 4 łyżeczki, a kaszki to moze jak skończy 5-6 m-cy zacznę mu wprowadzać 🙂 To może bedzie przesypał w końcu cale noce:laugh: :laugh:
ACSB 😘

• Mamusia
Łojoj Toju ja nie pamietam kiedy mojej Łucji by się tak przysnęło 😉 a czasem by się przydało żeby pospała.
Ja mi mała przesypia la dość mocno porę kąpieli a spała dość długo to budziłam ją i po kąpieli chwile powariowała i później dalej słodko spała :laugh:

Karolka przykro że Bartulka spotkało coś takiego, oby szybko się zagoiło to zapomni

Teraz ja zgrywam twardzielke i A lata koło Łucjandy :P
choc po kąpieli troche się ożywiłam ale i tak nie mam sił jej nosić 😞 Klocuszek ciężki się zrobił i na dłuższą metę ręce bolą 😁
co do A to tak sobie myśle że on ma więcej do stracenia niż ja więc albo albo, choć przykro mi i tak, że się tak porobiło. no trudno, co ja Wam będę smęcić...
Trzeba się cieszyć tym co się ma a ja mam córeczkę :laugh:

Dobra idę ją ponosić jednak bo nie moge patrzeć jak biedna skazana jest przez ojca na ciągłe leżenie

Może uda mi się późneij zajrzeć, bo ostatnio coś późnym wieczorem robi się tłoczno u nas :laugh: