Skocz do zawartości

**wrzesień 2009 :-)** | Forum o ciąży

Moni

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 26,5 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• ata38

5633

• Kar_ola

6268

• Mimi83

2040

• Karola83

2094

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Kar_ola napisał:
kurka od czwartku mam pełno roboty 😉 musze upiec biszkopt, zrobic kilka potraw na sobote, badanie bioderek z mała i gin 🤪 nie wiem jak ja podołam...nawet Tortu synkowi nie dam rady upiec bo chyba T nie bedzie, a samemu nie dam rady ze wszystkim....do tego w niedziele tez mam gości...

Zapakuję moją brygadę i przyjadę i pomogę. Mam troche wolnego czasu 🙂

• Mamusia
Moni napisał:
Kar_ola napisał:
kurka od czwartku mam pełno roboty 😉 musze upiec biszkopt, zrobic kilka potraw na sobote, badanie bioderek z mała i gin 🤪 nie wiem jak ja podołam...nawet Tortu synkowi nie dam rady upiec bo chyba T nie bedzie, a samemu nie dam rady ze wszystkim....do tego w niedziele tez mam gości...

Zapakuję moją brygadę i przyjadę i pomogę. Mam troche wolnego czasu 🙂

łokej czekam 🙂
dzieki 🙂

• Mamusia
Kar_ola napisał:
a taki wierzch Bati bedzie miał na torcie z cukierni... [img size=300]http://www.brzuszek.net/images/fbfiles/images/mmm-b2bf339b4e2b39c910b3530cf81727e1.jpg" src="https://brzuszek.net/applications/core/interface/js/spacer.png" />

Wow super!!!!! Ja muszę Oli wymyślić coś. Ma w kwietniu urodziny i chce zaprosić dzieci do nas do domu. Już się boje 🤪

• Mamusia
Kar_ola napisał:

no a ACSB napewno odcieta...zazdroszcze jej...
ja już tarce nadzieje, ze kiedys bede gdzieś indziej mieszkać...

Czemu? Karolka , ja tez nie wierzyłam że kiedykolwiek będe miała swoje własne mieszkanie. A mam wiec cuda sie zdarzają 🙂

• Mamusia
Moni napisał:
Kar_ola napisał:

no a ACSB napewno odcieta...zazdroszcze jej...
ja już tarce nadzieje, ze kiedys bede gdzieś indziej mieszkać...

Czemu? Karolka , ja tez nie wierzyłam że kiedykolwiek będe miała swoje własne mieszkanie. A mam wiec cuda sie zdarzają 🙂

tak, tak
jak zdarzy się cud 🙂

• Mamusia
Moni napisał:
Kar_ola napisał:
jak bedziesz chciała to słuzę pomocą 🙂

A to jakaś stronka z tymi tortami? czy ty wymyślasz?

Monia to zdjęcie co pokazałam to sama wkomponowalam Bartka fotkę.
zalezy co lubi Ola 🙂szukasz w gogle w grafice dane obrazki i potem psp fotke wklejasz i wymazujesz niepotrzebne elementy 🙂

• Mamusia
Kar_ola napisał:
Moni napisał:
Kar_ola napisał:

zalezy co lubi Ola 🙂szukasz w gogle w grafice dane obrazki i potem psp fotke wklejasz i wymazujesz niepotrzebne elementy 🙂

Hmmm..., no dobra jak przyjdzie kwiecień to bedziesz mi pomagać, bo nie za bardzo się na tym znam.

• Mamusia
Moni napisał:
Kar_ola napisał:
Moni napisał:
Kar_ola napisał:

Hmmm..., no dobra jak przyjdzie kwiecień to bedziesz mi pomagać, bo nie za bardzo się na tym znam.

nie ma sprawy 🙂

• Mamusia
Hej moje kochane dziewczynki!!!

Ale sie za wami stesknilam 😞 podkradam sasiadom sygnalik hihi fakt,ze gimnastykuje sie w ciemnym kacie za szafa,ale net odbiera 😉 😎 🙃

U nas siedzenie na manelach,dzis sfinalizowalismy sprawe mieszkania 🙃 🙂 Jest nasze 🤪 🤪 🤪

A tu tyle do nadrobieia z czytaniem 🤪 🤪 🤪

U nas wporzadku,Phill nauczyl sie bawic sie w kosi kosi lapci,zabwnie to wyglada jak zaczynam spiewac,a on proboje laczyc raczki,chce klaskac a nie wychodzi :laugh:

odezwe sie jutro,a tym czasem buziam was mocno!!!

😘 dla naszych panienek pierwszy dla Natki,a jutro polci dla Lucji 🙂

• Mamusia
ASCBna to nowe mieszkanko. Żeby Wam się super mieszkało 🙂

Ja jeszcze nie śpie. Młody się obudził i nie chciał spać.Pobawiliśmy sie troche a jak zasnął to mnie się odechciało.Zaczęłam czytać tę nową ksiązkę Dan'a Browna "Zaginiony symbol". Teraz tylko wskoczyłam wyłączyć kompa i jeszcze tu zajrzałam na momencik. Ale już zmykam , bo wciągnęła mnie.
Toja, a czemu nie zjesz ciacha? Wiem że Środa Popielcowa, ale tak przestrzegasz zasad? No szacuneczek. Ja jakaś anty kościelna jestem ☺️ . Na drugi rok za to sie wymodle za wszystkie czasy chyba, bo Ola będzie się do Komunii przygotowywać.

• Mamusia
.A unas leci niemam narazie kompa to rzadko tu jestem teraz z tel, wchodzę do was u nas leci zaczęłam podawać małej gerberki jabuszko z marchewka lubi to ale narazie to po troszke jej daje wczoraj dalam jej jabuszko z morelami i banami po smakowalo i soczki też jej daje te po 4 mies. A tak to cały czas na cycu . Natknelam się na to co to pisałyscie ja jestem tego zdania że każda z nas jest dobra mama dla swojego dziecka i wie co dobre. Ale myślę że nasza toja jest troszke za styryjna , ja tej swojej małej to czasem dam polizac lizaka czy czekoladę czy coś innego niech posmakuje a pruchnice to jak będzie miała mieć to niepomoże nawet święty boże, moja mama mi muwila że taka była że się bała zeby dziecku nie zaszkodzić a potem to co bądź wychodziło no ale każdy robi jak chce

• Mamusia
Dzień doberek 🙂
Ale u nas zimno , kurcze byłam odprowadzić Ole i zmarzłam jak diabli 😞
Nocke moje dziecię pięknie przespało. Ja zasnęłam ok 2, w wstałam o 6.15. Ale kawka zdziałała cuda i już mi lepiej 🙂

Pomysłów na dziś brak. Na razie idę śniadanko zrobić.

Buziolki

dla Mimi

• Mamusia
witam !!!
Asiu kochana dla Natalki 😘 ale czekolady to chyba nie dawaj nawet do lizania 🥴

Monia ale zaszalałaś, choć my tez szlismy póżno ok 1-szej 😉
Młody pobudke mi zrobił o 6.30 jak T do pracy wychodził 🤪 ale go uciszyłam i jeszcze pospałam.

narazie stawia mnie na nogi kawka...
ps. ja anwet zapomniałam, ze dziś post:pinch: