Skocz do zawartości

**wrzesień 2009 :-)** | Forum o ciąży

Moni

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 26,5 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• ata38

5633

• Kar_ola

6268

• Mimi83

2040

• Karola83

2094

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Hej babeczki!!!
Na szczęście biegunka minęła uff, podałam małemu na wieczór deserek - jagody plus banan i dziś były tylko dwie kupy 🙂
Karola83, zawsze to kobieta lepiej się poczuje jak znajdzie 5 minut tylko dla siebie 😜
Karola, udanej imprezki życzę 😜
My jutro do Wąwolnicy na Mszę jedziemy, bo jest wielkie święto w sąsiedniej parafii 😉
Miłego weekendu laseczki 😘

• Mamusia
dzięki dziewuszki 😘
powiem Wam, że az relacje między mną a A. zaczynają się poprawiać 😉

Karolka jak tam party?!

Toju fakt taka nadgorliwość tez potrafi byc irytująca 🤔

Ja dziś wyciągne A. do lasu, niech sobie dziecina pooddycha swieżym powietrzem 😉

Miłej niedzieli 😘

• Mamusia
Hejka 🙂
więc my już po imprezce " roczkowej" choć on dopiero za 11dni 🙂
Natalka była piękną księżniczką w sukni (fot.na fcbok) do ogladania 🙂
zdmuchnęła ładnie święczkę a z rzeczy wybrała "pieniążek" wie co w zyciu ważne 😁 i nic innego jej już nie interesowało 🙂
prezenty ładne: sukienki, kozaczki na zime, dresy, spódniczki, rajstopki, lalka Agatka i świnka skarbonka z grającym brzuszkiem 🙂no i kaska 🙂
my jesteśmy zadowoleni 🙂młoda również była 🙂 imprezkę całą przetrwała do ostatniego gościa 🙂

Karola my też wybieramy się dziś na spacer po lesie 🙂 może jakieś grzybki na kolacje znajdziemy 🙂
Milego dnia 🙂

• Mamusia
Karolka faktycznie Natka jak księżniczka wyglądała w tej sukni 🤪
a jak pieknie pozowała do zdjęcia (szkoda, że tak mało 😜 )
najważniejsze, że mała zadowolona i Wy też 😉

oczywiście do lasu nie dotarlismy 🤨 ale za to poszliśmy do parku kaczki karmić 😉

My od jutra zaczynamy demolkę 🤪

• Mamusia
byłam z Łucją u drmatologa bo ponad 2 tyg temu pokazała jej się pokrzywka powyżej prawego cycuszka i przeszła na rączke, smarowałam fenistilem bo tak zalecił pediatra ale nie pomogło, więc sama zaczełam bepanthenem i troche zbladło no ale żeby mieć czyste sumienie polazłam do specjalisty... a ta mówi, że to znamie 😲 i coś mi się wierzyć nie chce, i będę musiała iśc do innego super specjalisty zasięgnąć opinii.
Kurde ale szkoda mi córeczki, bo to widoczne jest i w dodatku koło piersi jej wyszło (akurat na rączce jest od wewnątrz) jeżeli to faktycznie znamie to będą sie z niej smiać 😞
niby jak będzie strasza to można lasrowo usunąć 🤨 ehhh

• Mamusia
Witajcie laseczki!!

U nas dzien pelen wrazen 🙃
Phillip skonczyl dzis rok,a spedzilismy jego urodziny na slubie muzlumanskim.Szwagier ma zone arabke,i musze wam przyznac,ze bylo to dosc ciekawe doswiadczenie.Zupelnie inczej wyglada to u nas katolikow.Kurcze,az bylam zdziwiona jak to sie odbywa i szczerze mowiac nic nadzwyczajnego.Jedno co mi wpadlo w gust to ich jedzenie,pychotka 😉.W kazdym razie padam na twarz i ide do wyra,wiecej szczegolow jutro.

Dobrej i spokojnej nocy buziamy i pozdrawiamy

• Mamusia
Hejka 🙂
ale tutaj wieje, jakie przeciagi...tak pusto pewno z tego powodu....
u Nas dzis pieknie słonecznie było, a jak wybrałam się na spacer to wróiłam po 3godzinach...ale dzieci umeczyłam, ze juz spią od 2godzin 🙂
Natalka od kilku dni robi mi po 3/4 kupki troszkę zadkie...chyba ma alegie na jakis pokarm tylko nie wiem na jaki???
Pozdrawiam, dobrej nocy 🙂

• Mamusia
a u nas ziąb, jesien idzie 😞

dzisiaj jeździłam do południa po urzędach bo musiałam załaczniki zebrać do wniosku o zas. wychowawczy, Łucyja narobiła hałasu w Skarbówce, bo poszłam jej picie kupić (zrobiłam to specjalnie bo wiedziałam, ze będzie się darła za mna) i od razu babeczka zebrała wnioski od tych z dziećmi i wystawiła zaświadczenia w 2 minuty a bysmy stallllliiii i stallliiii
trzeba sobie radzić 😎 😁

za to wieczorem idę do A. i demolujemy mieszkanie
dzis był Pan od mebli kuchennych (A. się zlitował i będziemy robic na wymiar 😉 )
powiem Wam, że ratuje nas fakt, że pracuje w branży budowlanej i ma znajomości, bo gdzie się da mamy rabaty 😜

• Mamusia
Hej dziewczynki!!!

Serdecznie dziekuje w imieniu Phillipka za zyczenia 🙂
My dzis z racji wczorajszego wychodnego nadrabialismy goscinkowanie 🙂
A w sobote mamy bal naszego kawalera 🙂 takze ciekawie tydzien sie zapowiada 🙂
Jutro szczepienie i bilans 🤢 😞 bedzie jutro placz 🤨 ale co trzeba to trzeba 🤨

Lece pod prysznic i lulu.
Buziam i zycze dobrej nocy 🙂

• Mamusia
Hej kobiety!!!!
U nas też zimno 😞 Już prawie od tygodnia.. 🤨 Karola, moj Szymek też robi mi ostatnio po 4-5 kup dziennie 😲 Nie wiem co się dzieje 🥴 Niby nic nowego mu nie wprowadzam..Raz wiem, ze powodem luźnej kopy była brzoskwinia, ale teraz już się sama pogubiłam 🥴
Karola83, dużo sił i cierpliwości na czas remontu Ci życzę 😉
Mój Szymek ostatnio też przestał przesypiac mi całe nocy, także dobre się skończyło 😁 😁
Spadam, buziaki 😘

• Mamusia
hej 🙂

Philipku sto lat!!!

Karola, no to masz pewnie winowajcę - kartonowe mleko :P wróć do modyfikowanego i sprawdź czy jest zmiana.

Karola83,ale Wam fajnie z tym urządzaniem 🙂 pamiętam jak w szpitalu z brzuchem leżałam i zamiast czytać gazetki o dzidziusiach przeglądałam wnętrzarskie 😁 Ale się baby na mnie patrzyły dziwnie 🤪 🤪

Mimi, my to przerabialiśmy dopiero. Odciąganie i jeszcze raz odciąganie. Woda morska na przemian z solą fizjologiczną, a do spania nasivin w kropelkach, żeby mogła Ania oddychać spokojnie.

Kurcze, dziewczyny, od poniedziałku żłobek 🤨 🤨 🤨