Gratulacje cioteczko ACSB 😁 cudne są narodziny dziecka !
Łucyjka zaczęła chodzić !!! 🤪 po raz pierwszy sama się puściła i przyszła do mamusi 😁 cudowne pierwsze samodzielne kroczki 😁 i udało mi się je uwiecznić 😉
Karolka jakbym juz mało się nachodziła i nabiegała za córką 😁 póki co jeszcze niepewne samodzielne kroczki ale są 😜 aaa jeszcze wybadałam, że wyszły jej dwie górne czwórki 🤪 czyli na górze mamy juz 6 zębów a na dole nadal 2 😮
ACSB, spokojnie każde dziecko zaczyna sobie chodzić, wtedy kiedy jest na to gotowe i nie ma co się martwic 🙂 Szymek zaczął dopiero jak skończył 13 miesięcy, a sąsiad z góry miał 8 i juz pomykał 🤪 Także cieprliwosci, na pewno doczekasz się i Ty wkoncu tych pierwszych jakże rozkosznych kroczków 😜
Nam zapowiada sie reszta tygodnia bez tatulka,ma szkolenie 😠 zla jestem 😠 Phillip w nocy beczal jakby Bog wie co sie stalo,chyba sie biedaczek czegos przestraszyl 😮
Mimi-Wiem,ze kazdy maluch ma indywidualne tempo rozwoju,dlatego nie martwie sie.Tylko,ze ja bym juz tak chciala zeby on sam chodzil.Meczy mnie zwlaszcza na spacerach,jego za obie lapki bo za jedna nie chce isc,a tutaj jeszcze wozek,czasami nie daje rady.Zdaje sobie sprawe z tego,ze jak zacznie chodzic to oj bedzie sie dzialo,ale chyba bedzie znacznie lzej 🙂
Lece ogarnac i zrobic obiadek,dzis ulubione klopsiki Phillusia 🙂 Milego dnia kochane!!!
Karolcia areobik niesamowity szkoda, że brzuch nie spada tylko 🤢😁
ACSB moja Łucyja też jeszcze 3 tyg temu chodziła za dwie rączki, pare dni temu zaczęła tylko za jedną az w końcu poszła 😉 a na spacery też ciągamy za sobą wózek, kilka zabawek itp. także nie jestes sama kochana 😁
Hej babeczki!
A u nas dzis kolejny wietrzny, ale słoneczny dzień 🙂🙂 Na 12ta idziemy na szczepienie, juz mam stresa jak to będzie 🤢🤢 Wczoraj byliśmy na kontroli stawów biodrowych u ortopedy,wszystko jest oki 🙂 Przed gabinetem Szymek tak rozrabiał, ze pani nas przepuściła, bo poprostu piszczał i cały czas uciekał mi na schody 🤔😁😁 Natomiast w gabinecie u lekarza podczas USG zaczął się śmiać - łobuz jeden i był bardzo grzeczny 😁😁 Zmykam ogarnąc mieszkanko, miłego!!
Hej dziewczyny! 😊
Trafiłam na ten wątek, bo też mam łożysko na tylnej ścianie i zastanawiałam się, jak to wpływa na ciążę i poród. Widzę, że wiele z Was miało podobne doświadczenia i uspokoiło mnie to, co pisałyście! 💕
@Bagira, super, że u Ciebie wszystko przebiegło bez problemów! @angela faktycznie - b.dobry tekst,ale czytałam go już wcześniej, bo zaglądam czasem na abcmamy
czy jest bez recepty? Bo jak na receptę to nie ma szans abym się wybrała do lekarza Raczej by mi nie wypissal. On również nie pójdzie ( nawet nie wiesz jaką mielismy kłótnie ostatnio jak mu wspomniałam aby sie wybrał).
Od jakiegoś czasu staramy się intensywnie o dziecko... Zauważyłam też, że mój facet miewa problemy z osiągnięciem pełnej erekcji. Zastanawiam się z czego to może wynikać. Oboje jesteśmy w wieku 34 lat.
Rekomendowane odpowiedzi
Kar_ola
zmykam spać boo 5.30 wstawanko...
dobranoc 🙂
Karola83
cudne są narodziny dziecka !
Łucyjka zaczęła chodzić !!! 🤪
po raz pierwszy sama się puściła i przyszła do mamusi 😁
cudowne pierwsze samodzielne kroczki 😁
i udało mi się je uwiecznić 😉
Mimi83
ACSB
A moj leniuch ciagle za raczki i po meblach smiga 😞 😠 tylko kilka razy sie puscil,ale na dwa kroczki 🥴
Kar_ola
niech chodzi chodzi co mama pozna jak to wspaniale biegać za dzieckiem 😁 😁 😁 😁
Karola83
Karolka jakbym juz mało się nachodziła i nabiegała za córką 😁
póki co jeszcze niepewne samodzielne kroczki ale są 😜
aaa jeszcze wybadałam, że wyszły jej dwie górne czwórki 🤪
czyli na górze mamy juz 6 zębów a na dole nadal 2 😮
Kar_ola
Mimi83
ACSB
Nam zapowiada sie reszta tygodnia bez tatulka,ma szkolenie 😠 zla jestem 😠
Phillip w nocy beczal jakby Bog wie co sie stalo,chyba sie biedaczek czegos przestraszyl 😮
Mimi-Wiem,ze kazdy maluch ma indywidualne tempo rozwoju,dlatego nie martwie sie.Tylko,ze ja bym juz tak chciala zeby on sam chodzil.Meczy mnie zwlaszcza na spacerach,jego za obie lapki bo za jedna nie chce isc,a tutaj jeszcze wozek,czasami nie daje rady.Zdaje sobie sprawe z tego,ze jak zacznie chodzic to oj bedzie sie dzialo,ale chyba bedzie znacznie lzej 🙂
Lece ogarnac i zrobic obiadek,dzis ulubione klopsiki Phillusia 🙂
Milego dnia kochane!!!
Karola83
ACSB moja Łucyja też jeszcze 3 tyg temu chodziła za dwie rączki, pare dni temu zaczęła tylko za jedną az w końcu poszła 😉
a na spacery też ciągamy za sobą wózek, kilka zabawek itp. także nie jestes sama kochana 😁
Kar_ola
Acsb lżej nie bedzie 😉ale bedzie ciekawie 🙂
Mimi83
A u nas dzis kolejny wietrzny, ale słoneczny dzień 🙂 🙂
Na 12ta idziemy na szczepienie, juz mam stresa jak to będzie 🤢 🤢
Wczoraj byliśmy na kontroli stawów biodrowych u ortopedy,wszystko jest oki 🙂 Przed gabinetem Szymek tak rozrabiał, ze pani nas przepuściła, bo poprostu piszczał i cały czas uciekał mi na schody 🤔 😁 😁
Natomiast w gabinecie u lekarza podczas USG zaczął się śmiać - łobuz jeden i był bardzo grzeczny 😁 😁
Zmykam ogarnąc mieszkanko, miłego!!