Skocz do zawartości

**wrzesień 2009 :-)** | Forum o ciąży

Moni

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Zrób mu zdjęcie i wrzucaj 🙂 Napemno jest piękny 🙂
Ja teżmam troche spraw do załatwienia. Niestety, uroki sobót. Czekam tylko, ażmi włosy wyschną i lece ma marotom po sklepach 🙂 Potem szybko obiad i popołudniu przychodzi do nas koleżanka, więc pasowałoby też miećjakiś placek.... 🤔
Powiem Ci, że ja odkąd zaczęłam 14 tydzień, mam w sobie tyle energi, że mnie ażnosi 🙂 🙂 🙂

• Odpowiedzi 26,5 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• ata38

5633

• Kar_ola

6268

• Mimi83

2040

• Karola83

2094

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Jejku, jak Ci dobrze. Też tak bym chciała 🙂
Ja brzuszek napewno pokarze, jak jeszcze troszkę podrośnie, bo narazie to nawet byście nie zauważyły:P
Ja również już schodze z kompa i idę robić śniadanko.
Życze miłej soboty i udanej imprezki 🙂

• Mamusia
Dzień dobry wszytkim 🙂
Wpadłam sie przywitać, i zmykam bo jak usiąde to obawiam sie że się nie oderwe, a mam dzisiaj troche biegania po mieście i robotki w domu. Tez mamy gości wieczorkiem i trzeba cos naszykować. Nocka przespana, wszyscy wstali wypoczęci w dobrych humorkach. My juz po śniadaniu.Teraz niestety tylko praca mnie czeka 😮
No brzuszek juz mam sporawy:laugh: , ale ciesze się że juz go widać. I tez mam teraz energii za 10 🤪
Postaram sie jeszcze dzisiaj zajrzeć.
I wszytkim zycze udanej sobotki 🙂

• Mamusia
Cześć dziewczyny! 🙂Dziękuję 🙂Ata Ty też poczujesz niedługo, zobaczysz 🙂teraz siedze po śniadaniu,ale nic nie czuję..może śpi.Posłucham dziś wieczorkiem tzn.wyczuję hihi:P Na USG jak byliśmy przed południem to też spało,dopiero później zaczęło szaleć,podskakiwać,machać rączką 🙂Ja również życzę wszystkim udanej soboty 😉Ola bardzo ładny brzuszek 🙂

• Mamusia
Ania i Misza napisał:
Dziewczyny,ale by była radocha gdybyśmy mieszkały wszystkie w tym samym mieście 🤪 Miłego dnia! 🙂

Obawaim sie, że gdybyśmy mieszkały w jednym mieście, to nie siedziałybyśmy przed komputerami 🙂 🙂 🙂

• Mamusia
Dziewczynki, jak tam sobota leci?
Ja właśnie upiekłam ciasto( ciekawe czy wyjdzie ) i lada moment dojdą mi ziemnieki do obiadu, więc nie posiedze za długo 🙂
Ale miałam fajny spacer rano 🙂 Pogoda jest tak piękna u mnie, że aż się nie chce w domu siedzieć... 🙂

• Mamusia
Ty tutaj o cieście wspomniałaś i już siostrę poprosiłam żeby sernik zrobiła :P hehe 😁 Ach to jedzenie 😁 Ja już po obiadku i myślę żeby wyjść na balkon skoro nie mogę chodzić to chociaż posiedzę na podwórko bo tak ślicznie dzisiaj u mnie w Pszczynie jest.

• Mamusia
ciężko mi jakoś dojść do ładu z tym forum... hmmm... nie łapie się jeszcze na tej stronie i nie wiem w jak możliwie najszybszy sposób wejść od razu na to forum :] Chyba sobie specjalna zakładkę zrobię.. może to coś da 🙂 będę chociaż na bieżąco 🙂 A muszę się pochwalić moja kuzynka zza płotu urodziła wczoraj o 11 rano syna 🙂 Miała cukrzyce od 7 roku życia a cała ciąża niej przebiegała superowo. A tak jak ja-zdrowa i nic nie dolega i od początku jakieś problemy. Ale wierze, że Bobo zdrowe bedzie:] Hehe a doszły mnie wiadomości, że kuzynka inna też rodzi we wrześniu i dodatkowo 2 znajome 🙂 Ale dźwigniemy teraz przyrost naturalny:] Hehe 🙂 Z tego co się tak orientuje wrzesień ma być bardzo owocny w dzieciaczki 🙂 Oby u nas w szpitalu starczyło miejsc 🙂

• Mamusia
U mnie nigdy ciszy nie ma dlatego aż sie dziwnie czuje jak tak pustkami wieje 🙂 Siostra sie wyprowadza i remontuja jej mieszkanie, wiec w domu jestem ja, mama i chzesniak-2 lata i siostrzeniec 10 lat 🙂 Zawsze taki sklad jest 🙂 Bo tato, brak , szwagier, i moj ciagle na tej budowie 😁

• Mamusia
Do mnie jeszcze to wszystko jakoś nie dociera... Ciąża, bobo... mimo tego, że przechodziłam to z siostry synami... Jedynie coś mnei tak mocno tknie jak ide na usg 🙂 i widze tego małego człowieczka ktory macha rączkami... chociaż wyglad conajmniej dziwnie... 🙂 Juz sie pytalam czy to normalne... ale pow. ze usg zniekształca i nie obacze3 bobo jak na zwyklym zdjeciu 🙂

• Mamusia
a w Łodzi słoneczko było cały dzień 🙂 teraz czekam aż Misza wróci od fryzjera o ile zdąrzył do niego i idziemy na małe zakupy,później kolacyjka.Jeśli chodzi o ten apetyt w ciąży to mam bardzo duuuży:laugh: np. dziś zjadłam całego ananasa sama 🙃