Skocz do zawartości

**wrzesień 2009 :-)** | Forum o ciąży

Moni

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Dobry wieczór,
dopiero teraz mam troche czasu żeby coś skrobnąć. Cały dzień, dosłownie, byliśmy na dworze. Tak sie dotleniłam że chyba z tego nadmiaru świerzego powietrza zasnąc nie moge.
Jak zwykle mam zaległości w czytaniu-wybaczcie 😞 .Nawet nie wiem co tak naprawde u Was kochane słychać 😞 . Ja czuje się dobrze, chociaż ostatnio zdażało się że mi krew z noska trysła. I zawroty głowy mnie martwią. Czekam na robienie porządków za mężem aż bedzie w domu, bo ja jakoś weny nie mam.
To tyle tak w skrócie u mnie.
Zmykam do łóżka, poczytam ksiązke może sen przyjdzie.
Dobranoc

• Odpowiedzi 26,5 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• ata38

5633

• Kar_ola

6268

• Mimi83

2040

• Karola83

2094

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Ciekawa jestem, jak Wasze plany dzisiejsze, bo moje jak zwykle były wielkie i na tym sie skończyło 😞
Naerazie pije kawe i nadrabiam zaległości w pisaniu 🙂 [img size=112]http://www.brzuszek.net/images/fbfiles/images/11-c0435d48d4d653e67d47b202c6eda964.jpg" src="https://brzuszek.net/applications/core/interface/js/spacer.png" />

• Mamusia
Dzisiaj w planie mam posprzątać generalnie kuchnie, tak już na świeta, popołudniu mnie czeka wizyta u teściów 🤢 , ale jakoś czułam, że mnie to nie minie 😞 [img size=117]http://www.brzuszek.net/images/fbfiles/images/glitery_pl_kolorowe151-4a5659d3d3895f752f9c9cbe5c0e9ec0.jpg" src="https://brzuszek.net/applications/core/interface/js/spacer.png" />

• Mamusia
Dzień dobry 🙂 Mimo krótkiego snu wsypana jestem i wypoczeta.
Ata , ja jakoś zabieram sie za te porządki i zabrać nie moge.Teraz to zwalam na pogode bo super i żal w domu siedzieć. Ale pewnie mnie to nie minie. Mąż dzisiaj w domu wiec może siecos ruszy z robotą 😉
Ata oklask dla ciebie 🙂 Będe teraz nadrabiać w rozdawaniu oklasków po tej mojej nieobecności 🙂
Teraz uciekam , bo trzeba Ole do przedszkola budzić.
Miłego dnia 😘
Jak tylko sie uda to zajrze.

• Mamusia
Kochane brzuszki witam Was 🙂
Toja fajnie, ze jeszcze masz cas zagladnac do Nas. Co do przedszkola. Narazie poczekamy do maja, jak to bedzie w tym przedszkolu które jest obok Naszego domku. Myslę, ze chyba i tak taka duża grupa byłaby podzielona...tym bardziej, ze kazdy trzylatek jest na innym etapie rozwoju.

Atuś nie przesilaj się, kup sobie ptysia i odpoczywaj 🙂

Oluś to samo do Ciebie, nie za duzo naraz.
hehe i kto to mówi...jak znów mam dwie pralki do prasowania i maglownice do ruszenia...ale najpierw spacerek w słońcu i zabawa w piaskownicy z synusiem 🙂

• Mamusia
Hej kochane wrzesniowe brzuszki 🙂

Kurcze tak mnie porzadki pochloneły ,ze nie miałam sil do Was zasiąśc i pogadac 😞 Jak nie porzadki to synek mnie na spacery ciągal,to mama z wizyta wpadla,to siostra i cały czas coś,ale juz jestem 🙂

Co tam u Was ??Jak zdrówko?Jak Wasze kruszynki?

• Mamusia
Cześć Kobietki, dzisiaj zaczynam pracę o 12:00 więc chwilkę mam rano żeby pospać dłużej 😉

Ata dzięki za oklask 🙂

Karolina80 napisał:
Kochane brzuszki witam Was 🙂
Toja fajnie, ze jeszcze masz cas zagladnac do Nas. Co do przedszkola. Narazie poczekamy do maja, jak to bedzie w tym przedszkolu które jest obok Naszego domku. Myslę, ze chyba i tak taka duża grupa byłaby podzielona...tym bardziej, ze kazdy trzylatek jest na innym etapie rozwoju.

Atuś nie przesilaj się, kup sobie ptysia i odpoczywaj 🙂

Oluś to samo do Ciebie, nie za duzo naraz.
hehe i kto to mówi...jak znów mam dwie pralki do prasowania i maglownice do ruszenia...ale najpierw spacerek w słońcu i zabawa w piaskownicy z synusiem 🙂

Karolciu, jeśli chodzi o tą 30 osobową grupę maluszków, to bardzo mnie to dziwi... Dlatego że wg rozporządzeń w grupie może być maksymalnie 25 dzieci. To raz, a jeśli zrobią z tej 30 dwie grupy, nie będzie im się opłacać - bo to kolejne dwie nauczycielki są potrzebne. Więc jeśli by miały być dwie grupy maluszków od razu przyjmowali by ich 50.

Chyba że to jakieś prywatne albo stowarzyszeniowe przedszkole, one się rządzą swoimi prawami.

Życzę Ci żeby Twój synek dostał się do tego przedszkola koło domku 🙂

• Mamusia
Ok nadrobilam zaległości 🙂 20 pare stron 🙂 Gadułki Wy moje 🙂

Karola świetne zdjęcia,fajny brzusio 🙂 ciesze się że z przedszkolem wszystko Ci sie udało,ale faktycznie lapiej by było aby chodził do tego koło Waszego domku 🙂

Ata ciesze sie ,że u Twojej Kruszyki wszystko jest jak należy 🙂 wiedziałam ,że wszystko jest ok 🙂

Cześc Toja 🙂 fajniemiec tu fachowca od dzieci 🙂Ja tez troche siedzialam w tym fachu 🙂 prowadziłam swietlice środowiskową,dzieciaczki są super 🙂

• Mamusia
Monia27 napisał:
Teraz pije sobie kawke w samotności 😞 nie ma zadnego wrześniowego brzuszka nawet październikowego 😞 zadnego,masakra 😞 Idę na allegro....

Bardzo przepraszam, a ja to co? POWIETRZE???
Dość dużo miejsca zajmuje, trudno mnie nie zauważyć... ☺️