Skocz do zawartości

**wrzesień 2009 :-)** | Forum o ciąży

Moni

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 26,5 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• ata38

5633

• Kar_ola

6268

• Mimi83

2040

• Karola83

2094

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Karolcia dzwoniła i ma sie dobrze 🙂
Właśnie skończył sie obchód i jest poprawa, ale Karolcia musi leżeć, ale czego się nie robi dla Maleństwa 🙂 🙂 🙂
Karolcia, ściskamy mocno i trzymaj sie 🙂 Byle do piątku, potem będziesz w domku i razem z nami 😘

• Mamusia
normalnie nie uwierzycie co się stało...

Najpierw okazało się że nie mam żadnych pieniędzy przy sobie, nawet na dojazd do Opola. Więc szybko do jedynego bankomatu we wsi gonię tak żeby zdążyć na busa. I zdążyłam, byłam 5 minut przed czasem. Tylko, że bus nie przyjechał...

Musiałam być dzisiaj na 11 w pracy, bo o 12 idziemy na spektakl do teatru 🤪 Zadzwoniłam do dyrekcji, że następny autobus dopiero o 11:25, mam prosto z przystanku iść do teatru, dzieci mi tam ktoś przyprowadzi. Normalnie co za dzień się zaczyna...

Miłych zakupów i miłego sprzątania. Ja posiedzę jeszcze chwilę w sieci z rzodkiewkami :P a potem znów na przystanek...

• Mamusia
hej dziewczynki kochane 🙂
Ja idę właśnie robić obiad,ziemniaczki i rybka tradycyjnie:laugh:
Niedawno wróciłam z zakupów,pogoda jest super,poszłam w 3/4 rękawku i było mi bardzo ciepło 🙂
Ciesze się,że Karolci jest lepiej 🙂wiedziałam,że będzie dobrze:P
Monia dałam Ci oklask 🙂później dam Acie 😉
Ubranka są ciekawe,ale ta tuniczka czy sukienka niebieska jest super,kolor prześliczny! 🙂
Toja życzę Ci udanej reszty dnia 🙂
zmykam później zajrzę... [img size=183]http://www.brzuszek.net/images/fbfiles/images/b-ba4870c2bc0d0f2d6fa9cce29ad38676.gif" src="https://brzuszek.net/applications/core/interface/js/spacer.png" />

• Mamusia
O dziękuje Ci Ani dobra kobieto za tego oklaska 🙂Już Ci sie odwdzieczam 🙂Atuni dałam rano to później wieczorkiem dam Karoli 🙂
Mi tez bardzo podoba sie ta sukieneczka i tuniczka,będę miała w czym śmigac 🙂

Ja juz po obiedzie,teraz odpoczywam w sumie po niczym:laugh: nic nie robiłam dzisiaj i Twój mąż Atuś miał racje ,że wygonił Cie na spacerek 🙂