Skocz do zawartości

**wrzesień 2009 :-)** | Forum o ciąży

Moni

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
ata38 napisał:
Marta i Paweł napisał:
yyy...wiedziałam i zapomniałam- w jakiej zakładce się umieszcza te suwaczki:P?Martunia suwaczek kształtuje:p

więc: edycja - aktualizuj profil - ustawienia forum - podpis - aktualizuj i zrobione 🙂

Ata jak zrobie ten suwak w podpisie swoim to on przecież nie będzie się codziennie przesuwał sam..codziennie trzeba go wstawiać na nowo??

• Odpowiedzi 26,5 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• ata38

5633

• Kar_ola

6268

• Mimi83

2040

• Karola83

2094

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Ania i Misza napisał:
ata38 napisał:
Marta i Paweł napisał:
yyy...wiedziałam i zapomniałam- w jakiej zakładce się umieszcza te suwaczki:P?Martunia suwaczek kształtuje:p

więc: edycja - aktualizuj profil - ustawienia forum - podpis - aktualizuj i zrobione 🙂

Ata jak zrobie ten suwak w podpisie swoim to on przecież nie będzie się codziennie przesuwał sam..codziennie trzeba go wstawiać na nowo??

ój sięsam przesówa, ja z nim nic nie robie i nie musze go wklejać, po każdym poście 🙂

• Mamusia
Ania i Misza napisał:
zjadłam kanapkę na kolacje,a teraz wcinam wielkie jabłko 🙃 przeszły troche mdłości,chyba chodziło o głód.. 🙂

Bardzo jest to możliwe 🙂 Ja tak mam jak sobie nie zjem, a zanim poczuje ssanie w żołądku, głośno mi w nim burczy, normalnie wstyd... ☺️

• Mamusia
Zostanę przy tym 🙂 Podoba mi się.
Aaaa i dziękuję za obrazki Ata:p ładniutkie.
Ja idę coś zjeść, umyć się i położyć, bo cały dzień na kompie siedze 🙂 Może pożniej jeszczę wejdę. Jakby co to papatki dziwczyny i dziekuję jeszcze raz;*

• Mamusia
Monia27 napisał:
A ja lubiłam sobie różne herbatki popijac,ale teraz nie wszystkie moge,nie smakują mi jak przed ciązą 🥴 To samo z inką,strasznie dużo jej piłam przed ciążą,teraz patrzec nie mogę w jej kierunku 🥴

ja piłam tylko zieloną z herbat,a teraz mi właśnie nie smakuje 🤢

• Mamusia
Jutro idę do swojego gin ciekawe co mi powie,chyba nie będę miała usg,może jutro mi odpuści.

Dzisiaj to długo nie posiedzę,mam jakiś dziwny nastrój 🥴 taka jestem podenerwowana,taki dzień miałam dziwny i syn jeszcze nie chce mi spac,a ja taka zmęczona już jestem 😞