Skocz do zawartości

**wrzesień 2009 :-)** | Forum o ciąży

Moni

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 26,5 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• ata38

5633

• Kar_ola

6268

• Mimi83

2040

• Karola83

2094

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Kar_ola napisał:
z tego co wiem, to z wynikami musi isc teraz do dobrego gina, i ten musi ja dalej kierować...
najprawdopodobniej skracanie szyjki macicy ja czeka...ale dokładnie nie wiem...
jak w necie czytałysmy to ona ma podane parametry raka i wszytskie które wskazuja na zaawansowanie dosc wysokie...ona wszytstkie ma 😞 😞

wiem, że może Cię to zbytnio nie uspokoi, ale nie wczytuj się za bardzo w to co w necie piszą, czytałam jak straciłam Marię i takie cuda wychodziły, że dziwne, że ze sobą nie skończyłam 😞

Każdy przypadek jest inny i nie wolno brać zbytnio do siebie tego co piszą. Mój tato z tym co ma już dawno nie powinien żyć, a daje rade i jak mu zrobią ten kręgosłup, to może nawet kilkanaście lat żyć 🙂

• Mamusia
ata38 napisał:
Kar_ola napisał:
z tego co wiem, to z wynikami musi isc teraz do dobrego gina, i ten musi ja dalej kierować...
najprawdopodobniej skracanie szyjki macicy ja czeka...ale dokładnie nie wiem...
jak w necie czytałysmy to ona ma podane parametry raka i wszytskie które wskazuja na zaawansowanie dosc wysokie...ona wszytstkie ma 😞 😞

wiem, że może Cię to zbytnio nie uspokoi, ale nie wczytuj się za bardzo w to co w necie piszą, czytałam jak straciłam Marię i takie cuda wychodziły, że dziwne, że ze sobą nie skończyłam 😞

Każdy przypadek jest inny i nie wolno brać zbytnio do siebie tego co piszą. Mój tato z tym co ma już dawno nie powinien żyć, a daje rade i jak mu zrobią ten kręgosłup, to może nawet kilkanaście lat żyć 🙂

własnie wiem
dlatego teraz ona musi o to zadbac
znaleśc dobrego gina i jak najszybciej podjąc leczenie