Skocz do zawartości

Końcóweczka ciąży | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Jestem powoli na finiszu w każdym razie zbliżam się do godziny zero 🙂

z jednej strrony jak pomyślę sobie że będe miała swoją córeczkę w ramionach to czuję taką radość i siłę z drugiej strony wielkie obawy związane z porodem

sama nie wiem co myślec .....

więc czekam ....

staram się pozytywnie nastawic 🥴

• Mamusia
Moniś napisał:
polecam post pewnej internautki - bo świetnie opisuje końcówkę ciąży i obawy z nią związane

ja również mam takie odczucia 🙂

oto link o kórym zapomniałam 😮

http://www.forum.wesele.opole.pl/koncowka-ciazy-t2720.html

• Mamusia
końcóweczki wszystko będzie w porządku 🙂!!!!pewnie wam się cholernie dłuży 😞...no i te obawy jak to będzie itd...ale pomyślcie macie już prawie całą ciąże za sobą a jaaa :P gdzie tam jeszcze .i znowu jak przy każdej ciąży końcówka wypada mi na upał:P masakra.dość że będe się ledwo ruszać to smażyć i pocić na słońcu....macie najlepszy okres ciąży 🙂tylko pozazdrościć. Pamiętam jak wróciłam z córą ze szpitala.oczywiście cała rodzina się zleciała!!! a 7 lat temu nie było tak jak teraz i dzidzi nie miało się przy sobie na sali tylko przynosili co dwie godzinki tylko do karmienia....no i jak wróciłam do domu to nie potrafiłam przewinąc córci a tu rodzina patrzy!!! co za stres ...zakończyło się płaczem 😞dziś już tak nie jest.w szpitalach uczysz się podstaw i to jest super.więc głowa do góry:P życzę szybkiego i bez bolesnego rozwiązania 🙂[url=http://www.zapytajpolozna.pl/suwaczki] [/url

• Mamusia
Hej!

Ja też jestem już na samym końcu (jeszcze 7 dni) i czekam i odliczam 🙂
No i się boję coraz bardziej...
Ale chciałabym już własciwie mieć to za sobą, bo już nie daję rady, kręgosłup wysiada całkiem a do tego Mały szaleje 🙂

• Mamusia
właśnie wyprostowałam sobie włoski zrobiłam makijaż delikatny - a co ubrałam się i tak sobie czekamy

i wiecie co jestem szczęśliwa nawet jeżeli to się dziś nie zacznie

czuję w sobie taką energię i siłę i z tak pozytywnie jestem nastawiona że szok wcześniej myślałam że jak będzie się zaczynało to spanikuje a tu proszę jak przed wczoraj nad ranem dostałam skurczy co 5 min i trawjące ok 1 czyli porodowe ( które po pół godzinie ustąpiły niestety) to miałam taki dobry nastrój że o 5 rano - śmialiśmy się z mężem z byle czego :laugh:

jestem bojowo nastawiona dziewczyny

pozdrawiam - jak coś dam znac że jadę

• 2 tygodnie później...
  • Mamusia
ja tez nie moge sie juz doczekac konca ciazy zeby moc synka przytulic.
ale pewnie przyjdzie co do czego bede panikowac tak jak z pierwsza ciaza... oj mielismy niezle zamieszanie jak zaczelam rodzic... teraz to mi sie wydaje smieszne bardzo jak ja i maz panikowalismy 🤪