Skocz do zawartości

CzerWCowe wieDZmy 2009-----CIaGLe RAzEm MAmuSKI:): | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 9,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• zefer

1295

• MAMULA

1889

• zoltri

1139

• lucky

990

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
witajcie kobitki!!

moj mały meżczyzna śpi 🙂 dał mi nieźle popalić w nocy, co chwile sie budził i chciał cyca 😞i ja teraz jestem połamana i niedospana no i nic mi sie nie chce 🙂
u nas też skwer, wiec jak wyjde na spacer to grubo po 15-tej 🙂

dzieki woilsonka 🙂 tylko że mojego szkraba jest cięzko na boku ułożyć, tak sie wierci i rozkopuje że defacto i tak bedzie leżał jak mu wygodnie a nie jak matka sobie zyczy 🙂

niestety moj Janek jest wrazliwy na dzwieki i podskakuje na każde skrzypniecie drewnianej deski w podłodze 😞masakra
a dziś jak z rana w drugim pokoju przeciąg trzasnął drzwiami to bidulek tak sie rozpłakał że nie mogłam go uspokoic 😞
chyba jakimś muzykiem zostanie, bo ma taki wrazliwy słuch 🤪 🤪

• Mamusia
ja to takie minimum pakuje, dla siebie oby najmniej, 2 pary dlugich spodni, 2 pary krotkich, tshirty, zadnych szpilek 🙂 bo jade na urlop:P i tyle. dla malego wezme duzooo 🙂 ale te ciuchy tak male,ze w reklamowke jedna zapakuje. poza tym proszek do prania jakbym musiala jemu cos wyprac i przy okazji sobie. wysterylizuje butelki i bede miec na poczatek a sterylizator mam mikrofalowy wiec nie bedzie klopotu zeby pozniej wstawic,bo raczej kazdy ma mikrofalowke w domu.

• Mamusia
HEJ, WIEDZMY 🙂

MY PO SZCZEPIENIU.NARESZCIE.MALY TYLKO PISNAL, A JA WIELKIEGO PLACZU SIE BALAM. WAZYMY 6300, MIERZYMY 64, NARAZIE MLODY SPI, CIEKAWE CZY BEDZIE MARUDZIL 🤨
BEATKO, TO PEWNIE WPADNIECIE JAK PO OGIEN 🤨 NO ALE DOBRZE, ZE W OGOLE 🙂

http://www.allegro.pl/item704573008_fisher_price_precious_planet_hustawka_n9146_s_k.html#gallery KUPIE CHYBA TA ZE WZGLEDU NA FAKT, ZE JEST DO 11, 3 A NIE DO 9 KG WIEC DLUZEJ POSLUZY 😉 A I KOLOROWA JEST WIEC CHYBA OK 😉

• Mamusia
Aniu sliczna ta huśtawka ale sporo kosztuje.

No dzisiaj z Gochą was obsmarujemy:P (żart) jeszcze nie dzwoniła więc myślę że tak ok 16:30 sie umówimy ja na spokojnie zrobie obiadek i mogę wyruszyć.

Mała zasnęła więc ja lecę do garów ooo. już nie śpi 🙂

Beatko myślę że to ci wystarczy 🙂

• Mamusia
JESTEM 🙂
wszystko oki na usg ,w Usc gówfno załatwi.łam bo było 10 osób w kolejce i pani co sie ruszała jak mucha w smole ,wiec spróbuje jutro z samego rana z młoda z babką zostanie:P

spadam jeszcze do Media zdjecia dać do wywołania i potem na ploty 🤪 🤪 🤪 🤪
kurde ,jeszczew garniutur do czyszczenia bo po weselu to cały jadłospis na nim, jest a mój mąż jak wypije to straszna fajtłapa jest i zawsze cos wyleje na siebie 😠 a chrzciny juz w sobotę 🥴

• Mamusia
Hello mamuski całuski dla was i dla naszych bobasków.
Jak wam zazdroszcze tego spotkania 😞 😞 😞
Ale Radzie odwiedze we wrzesniu jak juz sie wprowadzę i pojade do Szczyrku ochłonąć.
Hania wczoraj skończyła 2 miesiące i na prezent przebiłam jej dzis uszka :laugh: :laugh: :laugh: -tylko troszke płakała wystraszyła sie strzału pistoletu szybko sie uspokoiła -wygląda cudnie w kolczyczkach potem wrzuce fotke na nk 😎 .

Zaraz po obiedzie lecimy na spacerek wiec miłego dnia .

• Mamusia
SABINCIA CO TY GADASZ 🤪 🤪 🤪 JA TEŻ CHCĘ MAŁEJ PRZEKŁUĆ,ALE BAŁAM SIĘ,ŻE ZA WCZEŚNIE I NIE WIEM CZY ZNAJDĘ KOSMETYCZKĘ CO SIĘ ODWAŻY 😞

ANULA HUŚTAWKA SUPEROWA,TO NOWA SERIA PO RAINFOREST I JEST TAK SAMO ŚLICZNA:P

I NIE WYDAJE MI SIĘ ŻEBY TO BYŁA CERATA 😉 PEWNIE TAK JAK W MOIM LEŻACZKU Z FISHERA,BARDZO MIŁY MATERIAŁ,NIE KULKUJE SIĘ I NIE JEST TO RACZEJ BAWEŁNA,ALE DOBRZE SIĘ CZYŚCI ITP,W HUŚTAWCE TEŻ TAKI MAM 🙂
ALE JASIEK JUŻ DUŻY!!!

RADZIA JA SIĘ WŁAŚNIE TAK SAMO ZASTANAWIAM CZY POZNAM AURELKĘ:P

MAŁA WŁAŚNIE ŚPI W LEŻACZKU,A JA ROBIĘ ZUPKĘ I SAŁATKĘ,MAM PYSZNY PRZEPIS NA URODZINKI ROBIŁAM I WSZYSCY SIĘ ZACHWYCALI,TYLKO DUŻO KROJENIA 🤢 A NAPISZĘ WAM MOŻE KTÓRAŚ SIĘ SKUSI:
RYŻ PARABOLICZNY NAJLEPIEJ BO SIĘ NIE KLEI
PAPRYKA(NAJLEPIEJ ZIELONA I CZERWONA)
KUKURYDZA Z PUSZKI
SZCZYPIOREK
SZYNA KONSERWOWA
RZODKIEWKA
OGÓREK ZIELONY
MAJONEZ
SÓL
PIEPRZ
WSZYSTKO POKROIĆ W DROBNĄ KOSTECZKĘ 🙂

JEST ZAJEBISTA:P :laugh: DOSTAŁAM PRZEPIS OD CIOCIUNI 🙂

• Mamusia
hejka Dziewczyny!
a moją małą noszą ciotki 🙂 to mnie cieszy
wiecie, ale ja słyszałam od takiej laski że poszła z dziewczynką 7 miesięczną do jednego salonu przebić uszka i nie przebili bo powiedzieli że jeszcze się małżowina nie ukształtowała i tak małym dzieciom się nie przebija, tamta była uparta i poszła gdzie indziej, ale ja się wstrzymam z tym.
Rozalce wrasta się paznokieć w paluszka 😞 kurde tyle czasu jej nie obcinałam żeby do tego nie doprowadzić ale w tamtym tygodniu się tak podrapała że musiałam... rety dzwoniłam do pielęgniarki co do nas przychodziła i kazała robić okłady z rivanolu - a jak nie przejdzie to do lekarza 😞
miłego dnia bez brzucholki 🙂

wow ja też bym chciała niby dawać coś konkretnego małej do jedzenia a z drugiej strony to najada się moim... a jak bym raz dała to bym miała dodatkowe zajęcie już codziennie

• Mamusia
Czesc Kochane!
Aniutka!Dziekuje za kfiatka =) Tez ciesze sie,ze do Was wrocilam.
Mariano faktycznie zadzwonil do mnie i powiedzial,ze mnie rozumie i ze powinnam sie rozerwac. Dostalam krotko mowiac wychodne i wyszlam wieczorem na jakies 5 godzin. Pojachalam sobie na kolacyjke, potem poszwedalam sie po sklepach na przecenach, a potem pojechalam nad morze i spacer zrobilam brzegiem morza. A na koniec to jeszcze mega lody sobie zafundowalam. I pomoglo.
A dzisiaj kolejny tydzien sie zaczyna i tak sie zastanawiam czy nie wybrac sie jutro na koncert leonarda cohena. Mariano chce bym choc raz w tygodniu gdzies sie rozerwala, wiec czemu nie... ale nie wiem z kim isc...tak samemu to nie bardzo.
AAAAA!!!Wiecie moze kiedy znika ta ciemna kreska na brzuchu????Bo u mnie niby juz 40 dni minelo a tu nic...wciaz jest i wciaz ciemna jak po porodzie!!! Wam juz poznikaly???

• Mamusia
😠 KUZWA, Z TA HUSTAWKA TO JUZ ZGLUPIALAM TYLE KASY, A JEDNAK JEST Z CERATY, TAKA DOSTALAM ODPOWIEDZ A NA GOOGLACH ZNALAZLAM ZE Z TO WERUL JEST I KUZWA BADZ MADRA I GOSC NA ALLEGRO PISZE ZE ONA JEST DO 11 KG A W GOOGLACH, ZE 9! PADNE ZARAZ

• Mamusia
HEJ, PAULINA! WIDZISZ- TWOJ MAZ P-RZEMYSLAL SOBIE WSZYSTKO I ZOBACZ JAKA ZMIANA! KORZYSTAJ, KOCHANA Z TYCH WYJSC! WYBRALABYM SIE Z TOBA Z CHECIA NA TEN KONCERT 😉 CO DO KRESKI, TO ZNIKNIE JAK SKONCZYSZ KARMIC PIERSIA.

GOSIU, SLICZNA Z CIEBIE DZIEWCZYNKA 🙂)) I TE WLOSKI 🙂))