Skocz do zawartości

CzerWCowe wieDZmy 2009-----CIaGLe RAzEm MAmuSKI:): | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
dziedndoberek:P:P:P

nasz najwieszy chlop urodzeniowo dostaje kfiata hehehe

Gos cholerka gdzie takie fajne karnety u nas frrrr u mnie minimum 27funtow miesiecznie...jeszcze ja mam znizke ze swojej formy/.....i tak zaczynam cwiczyuc w domu bo wiadomo kiedy moge a kiedy nie a przy dziecku karnetu nie wykorzystamw pelni 🙂 🙂 🙂

• Odpowiedzi 9,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• zefer

1295

• MAMULA

1889

• zoltri

1139

• lucky

990

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Hej dziewczynki

A ja włąśnie popijam kawke i próbuje się dobudzić bo miałam dzisiaj baaaardzo cieżką noc. Nie wiem co jest małemu, chyba już na całego zaczynamy ząbkowanie. Wieczorkiem był rozpalony ale gorączki nie miał a w nocu pobudka 2:30,5:00,6:00 i po spaniu a non stop beksa na całego!!! I mnóstwo śliny!!! Padam na łeb i szyje a głowa mnie boli jak cholera 😞 i nic pewnie dzisiaj nie zrobie 😞

Co Wy robicie że maleństwa przesypiają Wam w ciagu dnia p o godzinie albo dłuzej. Mój Kubuś to max spi 30 minut!!! A o nocy w całosci super przespanej moge zapomnieć 😞 a mam zły dzień dzisiaj 😞

• Mamusia
TABLETKI NASENNE DAJEMY HEHE:laugh: :laugh: :laugh: ŻARTUJĘ OCZYWIŚCIE MOJA NIE MA WIĘKSZYCH PROBLEMÓW ZE SPANIEM,CHYBA JEST ŚPIOSZEK PO RODZICACH:P

A JA ZAMULAM NADAL,TEŚCIOWA MA WPAŚĆ NA CHWILKĘ TO WYSKOCZĘ PO JAKIŚ CHLEB I SAŁATKĘ ZROBIĘ,BO CIOCIA MIAŁA TAKĄ PYSZNĄ Z BROKUŁAMI,TYLKO CZEKAM AŻ MI NAPISZE CO JESZCZE W NIEJ BYŁO.

RADZIA TO SUPER,ŻE DZIEWCZYNKĄ PRZESZŁO 🙂VANESSKA CZASAMI PSIKNIE,ALE JESZCZE NIE IDĘ D LEKARZA,NIE BĘDĘ PANIKOWAĆ I JĄ NA NARAŻAĆ W TEJ PRZYCHODNI.

TERAZ LEŻY I SŁUCHA KARUZELKI W WÓZKU.

GOSIA,A TOBIE ZAZDROSZĘ WYRWIESZ SIĘ TROSZKĘ Z DOMKU 🙂U NAS NA TEJ PIEPRZONEJ WSI TO NIE MA ŻADNYCH FAJNYCH SIŁOWNI I KLUBÓW,RAZ POSZŁAM Z KOLEŻANKĄ TO TAKA META,SPRZĘT JAK Z PRZED 20 LAT 😠 😠

MUSZĘ TEŻ SOBIE ZNALEŚĆ JAKIEŚ ZAJĘCIE BO CAŁYMI DNIAMI W DOMU Z DZIEĆMI TO ZWARIUJĘ I CZASAMI CZUJĘ SIĘ JAK TAKA STARA BABA TYLKO DOM,DZIECI,ZAKUPY 😞 NIEDŁUGO ZACZNĘ CAŁYMI DNIAMI CHODZIĆ W SZLAFROKU I PAPILOTACH NA GŁOWIE Z FAJKĄ W RĘKU 😞 DOBRZE,ŻE JEST TEN INTERNET TO CHOCIAŻ JAKIŚ KONTAKT Z LUDŹMI.PRZYDAŁABY MI SIĘ JAKAŚ PRACA CHAŁUPNICZA,ALE NIE BĘDĘ PRZECIEŻ SKŁADAŁA DŁUGOPISÓW:laugh:

KURDĘ MAŁA ZAKASZLAŁA 😞 I JUŻ SIĘ ZACZYNAM STRESOWAĆ 🤢

• Mamusia
Smoczki mam i mu daje ale woli pieluche nawinać na paluszek i do buzinki! Musze po ten zel wyskoczyć, bo w domu mam tylko sachol.

A pracy chałpniczej szukałam, mnóstwo ofert przeszukałam. Albo trafisz na przysłowiowe składanie długopisów albo na firme która chce wpierw przedpłat zanim wyśłe ci jakis materiał. A to to juz wiem czym śmierdzi

• Mamusia
reni wspolczuje....moj tez spi dlugo jak jest cisza hehhehe ale ze mna w mieszkaniu to spi ok30 min i sie budzi:P:P:P

moj wczoraj mial frajde i gebuche ucieszona wlozylam go do wanny z tatusiem to nogami i rekoma przbieral i brechtal taki zadowolony byl...musze na basen z nim zaczac chodzic:P:P:P

Anulka ja w szlafrkou siedze czasem i pol dnia hahah a duspka ruszyc mi sie nie chche ...jutro mam na implant i pojutrze na wyciecie pieprzykow auccc

• Mamusia
hejka Dziewczyny!
praca chałupnicza to jest to 🙂 a z drugiej strony to jestem dość leniwa i w smie takie obijanie się z malutkim obiboczkiem to mi pasuje 🙂
Moja Rozalka jak nie spała w dzień prawie wcale tak dziś drugi dzień ciągle jest zmęczona... i pobawi się godzinkę i śpi i tak w kółko, niby super bo mam czas się pozbierać w domu ale boje się że to też takie jakieś osłabienie daje o sobie znać i nie wiem czy iść jutro z nią do szczepienia.. chyba pójdę ale opowiem lekarce o tym jej spaniu - może tak odczuwa przesilenie jesienne
dobrze wam z tymi facetami którzy zostają z dzieciakami i z dzieciakami które zostają z tatusiami 🙂 - w sobote mój Grześ z Rozalką przeszli samych siebie zostali w aucie na parkingu a ja poszłam do marketu, po 10ciu minutach telefon - wracaj szybko bo mała płacze, więc ja zagęściłam ruchy, ale po 5 minutach już Grześ zadzwonił z krzykiem co ja tyle czasu robię masakra wreszcie do nich dotarłam i obydwoje byli po prostu mokrzy z nerwów, Rozalka bez butów i bez skarpetek ( bo mogły gnieść dziecko) przytuliłam ja i w ciągu kilku sekund przestała marudzić 😞 i teraz Grześ panicznie się boi zostawać z Młodą
dobra lecę smażyć naleśniki póki Słoneczko śpi
miłego dnia wszystkim

• Mamusia
eeee to Grzes panikarz! moj tez daje koncerty i jak dzwonie do meza zapytac jak maly to go slysze ale maz zajmie sie malym i juz spokoj,poplacze kilka minut i tyle, a jak przystawi sluchawke do ucha i uslyszy moj glos to sie smieje. ja mysle,ze jak facet chce to potrafi wszystko.Gosi maz tez sie zajmuje i przeciez olivcia tez poplakuje czasem i jakos daje rade, nie daj sie stłamsic!poza tym im wiecej bedzie Rozalka z tata czasu spedzac tym lepiej!!!!!!!!

pozalatwialam polowicznie,bo nie wyrobilam ksiazeczki dla Tymka- musze miec ksero aktu ur. z wpisanym nr pesel.ale na mojej rum moze do 6 miesiecy jechac.

kupilam pieluchy i nie w lidlu a w real Pampers activ baby- wyszlo po 48gr/szt 🤪 a lidlowskie po 44gr/szt wiec nie ma sensu tanszych.i okazalo sie,ze taniej za sztuke wyszlo w opakowaniach mniejszych (62szt w opakowaniu za 29,95) a nie w jumbo paku.

• Mamusia
Chwila ciszy przestał płakać zaczął się bawić to moge poklikać.

A to rzeczywiscie Ci się Beatko poszczęsciło. My kupilismy na spróbe w sobote w Tesco Huggisy - mega pack 103 pieluszki za 49,95 wiec cenowo wychodzą podobnie. Kubus toleruje Huggisy ja juz w sumie też się przyzwyczaiłam (choć co prawda trzeba je ciut cześciej zmieniać), co prawda na noc i tak na razie daje mu pampersa active bo mam pełne zaufanie do tych pieluszek.

Zoltri ja też włożyła bym Kubusia z tatusiem ale mam maleńką wanne metrówke to z ledwoscią tatus się mieści a gdzie Kubuś. Za to mały będzie mieć frajde jak podrośnie bo chce mu zrobić w łazience podwodny świat 🙂 widziałam cos takiego w Super Niani i straszliwie się mi to spodobało! A ja mam bzika na punkcie takich wydziwiadeł

• Mamusia
BHRKA BO TWÓJ SIĘ PRZEZWYCZAIŁ,ŻE TY WSZYSTKO ROBISZ I Z TEGO CO PISZESZ TO TY SIĘ PRAWIE CAŁY CZAS MAŁĄ ZAJMUJUSZ I WSZYSTKO PRZY NIEJ ROBISZ,A MU TO WIDAĆ PASUJE.MÓJ TEŻ BEZ PROBLEMU ZOSTAJE I TO Z DWÓJKĄ I SOBIE RADZI I NIGDY NIE NARZEKAŁ.

JA KOŃCZĘ SAŁATKĘ I KURCZACZEK JUŻ MI PACHNIE NA CAŁY DOM,JESZCZE FRYTECZKI I KAPUSTA Z KISZONEJ MNIAM,MNIAM I DUPA ROŚNIE:P :P :P

NIEBO TO UDAŁO CI SIĘ Z PAMPRAMI 🙂JA MAM JESZCZE ZAPAS DWIE I PÓŁ PACZKI 3-JEK.DZIEWCZYNY A NIE WYDAJE WAM SIĘ,ŻĘ TE 3-JKI SĄ MNIEJ WYTRZYMAŁE???BO JA PAMIĘTAM,ŻE 1-KI I 2-KI RZADZIEJ MUSIAŁAM ZMIENIAĆ,ALBO MAŁA WIĘCEJ SIKA:laugh:

ZOLTRI JA CZĘSTO CHODZĘ PO CHACIE DO POŁUDNIA W SZLAFROKU,ALE MAM CZASAMI ZALAMANIA NERWOWE SIEDZĘ JUŻ PONAD 4 LATA W DOMU I NA OKRĄGŁO TO SAMO I ŻYGAĆ MI SIĘ CHCE JUŻ NIEKIEDY.I WYOBRAŻAM SOBIE SIEBIE ZA KILKA LAT JAK NA FILMACH AMERYKAŃSKICH TE KOBTKI W PAPILOTACH I Z FAJKĄ:laugh:
BO JESZCZE TERAZ MI ZALEŻY,CODZIENNIE MYJĘ GŁOWĘ,MALUJĘ SIĘ I UBIERAM NORMALNIE,ŻEBY SIĘ CZUĆ DOBRZE,ALE ZA KILKA LAT PEWNIE MI SIĘ ODECHCE.

• Mamusia
Zostaje mój z Olivka to fakt i to bardzoe chetnie ,ale jeszcze nigdy nie zostali tak długo 😞 dzis próba sił 🙂

Radxziu
a super lasencją to ja juz nigdy nie bede taka jak ty,bo ja grubej kości jestem +to co zostało jeszcze z ciąży 😞

a klub jest super odskocznia od rzeczywistości,jest tam ektra klimat,mają niebieskie oswietlenie na basenie i jakuzzi,dwie sauny :węglowa i parowa ze światłoterapią ,super muzyka i wogóle lubie tam chodzić 😎 chce tylko poprawic stan moich zarośnietych tłuszczem mięśni,brzuch ,plecy i uda oraz wysmuklic troche nogi bo umięśnione juz były ale przed ciążą.Wiec powrót dla mnie to wieeeelkie wydarzenie,bo mam przerwe od 5 miesiaca ciąży od kiedy zaczęły mi nawalac stawy i zgaga(pamietacie)a po pracy juz nie miałam sił. 😞 😞

• Mamusia
hihi Anulka ja okres siedzenia w pidżamie z fajką w zębach przez pół dnia mam za sobą hihi (szlafroków jakoś nie lubiłam)- w którymś roku nie miałam współlokatorki w akademiku przez parę miesięcy i tylko ktoś wpadał i wychodził, albo się szło na chwilkę na uczelnie nawet mi lepiej psychicznie że teraz mam przynajmniej dziecko pod skrzydłami
a z tym Grzesiem to tez węszę przesadę bo na początku bylo też tak że dzieliliśmy się obowiązkami przy malej, a teraz nagle Grześ mi powiedział kiedyś - posprzątaj wreszcie - szok, potem z tym że nie potrafił zająć się dzieckiem i jeszcze miał do mnie pretensję że nie zrobiłam wystarczająco szybko zakupów ? 🤢 chciałam go dobrze wychować na męża ale gdzieś popełniłam błąd 😞 i teraz płacę i próbuje to naprawić

a mi smażenie naleśników idzie koszmarnie, sama jestem co prawda przejedzona nimi hihi ale zrobionych mam malutko - tak to mają żarłoki

• Mamusia
Hej kobitki!

Gosia tobie to dobrze z taka siłką!!!
Co do pampersów to my tez już długo na 3 bo przy 2 mały jak zrobił kupkę to cały był brudny 🤢 a trójeczki są w sam raz. Chusteczki kupowaliśmy Huggies'a i bardzo mi odpowiadały więc na próbę kupiłam i pampersy Huggies ale z nich nie jestem zadowolona sa jakieś takie sztywne i szorstkie wiec na pewno po skończeniu tej paczki wracamy do Pampers activ moim zdaniem one bardziej dopasowują się do pupci dziecka. A dziś zamiast chusteczek Huggies kupiłam Nivea baby Pure i zobaczymy czy się sprawdzą 🙂

• Mamusia
gos ty wredna jedzo!!! taka zajebista silka!! to gula zrobilas! ja KOCHAM saune! kocham!

pieluchy nie byly w promocji , to byla cena regularna i lezaly na polce nie w koszu z promocja! wiec babeczki trzeba miec oczy szeroko otwarte! ja juz chodze z kalkulatorem w mozgu! chusteczki mam pampersa i to jeszcze zapas z promocji gdy byly w 6paku i za 1paczuszke wychodzilo ok.5zl , kupilam chyba 4 takie 6paki 🙂 poza tym mialam tez huggies i sa ok, teraz jeszcze mam i dade z biedronki i z rossmana babydream. ale do kupki sa pampersa naj.

ja mam teraz huggiesy i sa ok, nie narzekam,pasuje mi,ze sa takie wysokie ,bo jak maly walnie kupona to na pol plecow! no a te pampers premium care sa wyrabiste ale drogie 😞
uzywam na dzien huggies a na noc zakladam tego pampersa premium care.

Anulko pieluchy trzeba zmieniac mniej wiecej co 3 godziny i u mnie tak samo szlo - bez znaczenia czy pampers czy huggies.

• Mamusia
NO NIEBO JA TAK ZMIENIAM,ALE MAM WRAŻENIE,ŻE SĄ TERAZ CIĘŻSZE NIŻ JAK UŻYWAŁAM TAMTYCH.

A JA WCZORAJ KUPIŁAM MAŁEJ W TESCO 2-PAK KASZEK MLECZNO-PSZENNYCH TRUSKAWKOWYCH Z HIPPA,BO BYŁY Z TAKĄ SUPER PUSZKĄ I ZA 14,99 TAKŻE NIEDROGO,ALE TA KASZKA DOPIERO PO 5-TYM MIESIĄCU:P I KUPIŁAM TEŻ TAKI MINI POJEMNIK NA CHUSTECZKI Z HUGGIESA TEN TURYSTYCZNY Z 16 SZT CHUSTECZEK ZA 6,99 GŁÓWNIE O TEN POJEMNIK MI CHODZIŁO 🙂

GOSIA BO JA UWIELBIAM JEŚĆ:P :P :P ALE BEZ PRZESADY 🙂 BRZUSZEK MAM OD BROWARKÓW:P :P

• Mamusia
no jestem juz i czuję sie jak nowonarodzona....uffff,pieknie wrócic po 6 miesiacach przerwy i jak sie dopadłam tych wszystkich maszyn to mnie roznosiła energia 🤪 🤪 🤪

no i moej maleństwo dało rade ,nie jadła pod moja nieobecność tylko zjadła to co miałam odciągnięte ale dopiero jak juz przyszłam,także spoko ,był to mój pierwszy al;e nie ostatni taki wypad,-mam Superdziecko! 😘

• Mamusia
no Gos to wspaniale! nalezy sie Tobie taka odskocznia szczegolnie,ze lubisz silowe zajecia!

Anulka mi sie taki maly pojemnik do niczego nie przyda: po pierwsze na wyjazd za malo pojemny, po drugie nastepny grat do dzwigania 🙂
a kaszki to moment i bedziesz uzywac- puszka sie przyda 😉 tu akurat to tez bym zakupila.

my znow na tydzien wyjezdzamy 🙂 przyjdzie zima i bedziemy kisic sie w miescie.

• Mamusia
GOSIACZEK SUPER,ŻE WYPADZIK SIĘ UDAŁ 🙂

NIEBO,A MI SIĘ WŁAŚNIE PRZYDA TAKI MAŁY,ŻEBY NIE TASZCZYĆ ZA DUŻO CHUSTECZEK JAK WYCHODZĘ NA SPACEREK ALBO IDĘ GDZIEŚ W GOŚCI,A ZA 7ZŁ 😉 TO NIE WYDATEK.

NO Z TYMI KASZKAMI TAK POMYŚLAŁAM,ŻE ZA MIESIĄC JUŻ PÓJDĄ W RUCH,A POTEM MOŻE NIE BYĆ TAKIEJ PROMOCJI 🙂NO I DO PUSZKI SOBIE BĘDĘ KASZKĘ WSYPYWAŁA,ŻEBY NIE ZWIETRZAŁA:P

ŁUKASZ KARMI VANESSKĘ BO ZASNĘŁA O 19 I DOPIERO WSTAŁA CIEKAWE KIEDY PÓJDZIE SPAĆ 🙃 A JA ZARAZ MYKAM SIĘ KĄPAĆ I GRIPEKSIK I LULU 🙂