Skocz do zawartości

CzerWCowe wieDZmy 2009-----CIaGLe RAzEm MAmuSKI:): | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 9,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• zefer

1295

• MAMULA

1889

• zoltri

1139

• lucky

990

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
hejka

sorki że nie zaglądałam do was cały dzień ale spałysmy z Małgosią do 11 potem obiad robiłam po obiedzie po Olę i szybko z nią na zajęcia tanmeczne a jak wróciłam pojechaliśmy na zakupy itak dzień minął

Nie nadrabiam zaległości bo jest tego 20 stron 🤪 ale Anula masz odemnie bukiecik bo ja tez się zaczynam intersować takimi rzeczami 🤪 jesteś zajebista a reszta niech pisze co chce:P

Dziewczynmki już spią a my pijemy zimne piwko i fajek też mam mało a mówiłam radkowi żeby kupił to gada że jest sporo a teraz mamy 3 fajki 🤪 a do piwka schodzą.

A i jeszcze jedno 5 października wracam do pracy 🤪

• Mamusia
kurde,oglądałam Housa i padła mi bateria w laptopie i dopiero teraz sie podłączyłam a tu taaaaaaaakie tematy :whistle:
niewyzyte jestescie jakies po tych porodach chyba:laugh: wariatki kofffane
a kakao to piła Bichito ze swoim Mariano w srodku nocy bezzsennej ciązowej i skonczyło sie seksem na stole kuchennym i juz tak zostało "pic kakao"

• Mamusia
Ale wam dobrze z tym kakao,mozecie uzywac ile chcecie,ja juz teraz troszke sie boje bo do porodu tylko miesiac a niechce go jeszcze przyspieszyc,niech dzidza sobie posiedzi przynajmniej z dwa tygodnie...

Mam pytanko czy wy uwarzalyscie przed porodem,chodzi mi o seks wlasnie tak miesiac przed jak ja ,czy normalnie kakao bylo ... ☺️

• Mamusia
MARZI,MÓJ ZAWSZE MI TRÓŁ,ŻEBYM SOBIE KUPIŁA I TO BYŁO DAWNO A JAK MU POWIEDZIAŁA,ŻE SOBIE KUPIŁAM TO MI NIE WIERZYŁ I AŻ ZANIEMÓWIŁ:P :laugh: NO I ZNIM BO SAMEMU TO TROCHĘ NIE TEGES JAK DLA MNIE,NIE BAWI MNIE TO:P OCZYWIŚCIE NA BATERIE,SAM MĄŻ JEŹDZIŁ I KUPOWAŁ AKAICZNE,ŻEBY NA DŁUŻEJ WYSTARCZYŁY:P :laugh: :laugh: :laugh:

JA TAM JESTEM SZCZERA A CO,WKOŃCU P TO TU JESTEŚMY,ŻEBY O WSZYSTKIM GADAĆ A NIE ŚCIEMNIAĆ:P BEZ SEKSU NIE BYŁO BY ŻYCIA,A JEŚLI MOŻNA SOBIE GO UROZMAICIĆ TO CZEMU NIE:P

A GOŚ JESSI JUŻ PADŁA I VANESSKA TEŻ ŚPI:P :P :P A KOLORKI TO NIE TAK ZA KAŻDYM RAZEM,ŻEBY SIĘ NIE ZNUDZIŁY:P

• Mamusia
mARZI
ja uważałam ,bo od 5 miesiaca miałam skurcze i napinała mi się macica i "stawiał"brzuch wiec sie bałam a i tak mimo tego urodziłam wczesniej bo w 37tc,ale mała nie ma żadnych oznak wczesniaczych ,badana przez neurologa,oprócz niskiej wagi urodzeniowej(2600g)to wszystko OK!
ale reszta dziewczyn to szalała ile wlezie i to bez zabezpieczenia,hihihihi 🤪

hallooooo Mamiii 🙂

heeh..dzisiejszy dzien mnie wykonczyl...od rana sprzatalam...i dwa obiady dzisiaj zrobilam...bo maz zazyczyl sobie cos czego ja nie cierpie.. 😠 jestem wykonczona-rano bylam u okulisty mam minus 2,75 na lewe oko i minus 2,25 na prawe-jestem slepa 🤪 :laugh: :laugh: ... Nadzie zaszczepilismy dzisiaj przeciwko rotawirusom i pnemokokom.

Mam dola dzisiaj 😞

buziaki dla Was

• Mamusia
No to wesolo tam u ciebie wieczorkami musi sie dziac:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:
zartuje

Ja jak kupilam kiedys nakladke durexa wibrujaca to do tej pory lezy nieuzywana,a co dopiero jabym kupila to na baterie chyba musialabym sama...

Ach ci faceci...

A jak u ciebie bylo z kakaem przed porodem 1 mies?