Skocz do zawartości

CzerWCowe wieDZmy 2009-----CIaGLe RAzEm MAmuSKI:): | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
super Anulka 🙂 dawaj szybciuto fotke bo umieram z ciekawości 🙂 pewnie są sliczniusie 🙂)

moj dalej szarżuje z hipciem, ale coraz głosniej krzyczy i domaga sie uwagi...mykaz troszke sie z nim pobawić poźniej kapiel i lulu...na mnie czeka sterta prasowania a strasznie mi sie nie chce..

aaa i jutro jedziemy oglądac auto VW passat..ciekawa jestem czy wrócimy na dwa auta czy znów okaze sie jakiś szrot...

• Odpowiedzi 9,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• zefer

1295

• MAMULA

1889

• zoltri

1139

• lucky

990

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Anula ale fajnie ja z moja też musze iść jeszcze przed powrotem do pracy. Buziunia dla małej.

Gocha pytasz a wiesz!!! jasne że piwko musi być ale najlepiej w jakiś piatek bo wiesz ja już do roborty będę chodziła no chyba że wolne sobie wezmę 😉 Ale spotkamy się na bank!!!

Moja miała czerwone cyrkonie i jak dobrz pamiętam miesiąc musi w nich chodzić bo to te lecznicze są a potem mozna już normalne zakładać na Małgosię już czekają takie miniaturowe kotki 🙂

• Mamusia
Anula to jak kupicie to musiscie go oblać ale nie szampanem tylko czymś naturalnym na tylnym siedzeniu 😉

A mam pytanko do mam karmiących butla ile kupek robią wasze pociechy??
Bo moja zaczęła od 3 dni robić po 4 dziennie takie luźne i żółte jak jacznica i nie wiem czy to normalne 🥴 czytam na necie że duża szansa jest że to od zębów bo jak ja karmię to smoczek chce urwać tak gryzie.

• Mamusia
Radzia napisał:
Aniutka napisał:
Radziu!przecież w mniemaniu mojego męża szkoda tapicerki:laugh: :laugh: :laugh:

TO NIECH SIĘ PAŁUJE!!!! I KONIKA UJEŻDŻA SAM A TY KUP FREDA I Z GŁOWY!!!!

dokładnie!i o nic prosic sie nie bede, napewno nie o seks! a jak bedzie miał chcice to niech sobie sam radzi 😎

• Mamusia
JA TEŻ POPIERAM RADZIĘ ANIU!!!!

A ZOSIĘ CAŁUJĘ I ŚCISKAM!!!!

NO RADZIU ONA NARAZIE BĘDZIE NOSIŁA TE KOLCZYCZKI JESSI Z ROK NOSIŁA TE LECZNICZE,BO JA MAM DLA VANESSKI KÓŁECZKA TAKIE MAŁE WIĘC BĘDZIE ZA MAŁA,ŻEBY JE NOSIĆ BO JESZZE SOBIE POCIĄGNIE CZY COŚ.

ALE TAK SŁODKO WYGLĄDA 🙂

I TEŚCIOWA MI ZNOWU Z WIZYTĄ WPADŁA NIEZAPOWIEDZIANĄ 😠 😠 😠 WIDZIAŁA KOLCZYKI,ALE NIE MARUDZIŁA NIC

• Mamusia
eloi elo
Dziekuje anulka za zyczonka ...wymuszone heheheh

Kurteczke skorzana brazaowa bo w tamtym roku sobie odmowilam bo ciaza to teraz w koncu moglam sobie fundnac...pare gadzetow dla malego...kupilam rajtuski znow i znalazlam niebieskie w tygryska i bezowe..w funciaku wow disneya:P:P:P:P

w szkocji panuje moda na proste krzeselka nawet drewniane sa drozsze od ty z bajerami albo te co mozna do stolu przymocowac:P:P:P

dzis moj maly byl pierwszy raz w spacerowce zminilam bo mi ryczal w gondoli a w spcerowce sie cieszyl

Zosia uda nam sie ja od poniedzialku u mnie dzialam:P:P:P

venesska dzielna dziewczynka 🙂 😞) 🙂 🙂 🙂

Radzia wlasnie slyszlam o tych kupka to zabiska sie cisna jak nic moj to nidlugon moja twaerz nawet zje tak wszytsko do buzki:P:P

• Mamusia
RADZIA A I MOJA ROBI JEDNĄ KUPKĘ DZIENNIE,A CZASAMI CO DRUGI DZIEŃ 🙂

ZOLTRI WYBACZ!!!!!!!!

GOŚ DZIARY TO JUŻ MAŁEJ NIE ZROBIĘ:P :P

A JA MIAŁAM TAKIE KRZESEŁKO DLA JESSI BO DOSTAŁAM Z NIEMIEC OD TATY KOLEŻANKI I ODDAŁAM ZA DARMO KOLEŻANCE 😠

http://allegro.pl/item747708573_krzeselko_drewniane_geuther_swing_natural_2355na.html

• Mamusia
Dzieki za przyjecie zaproszen...
Kolczyczki na malej wygladaja super 😉))
Aurelko wszystkiego naj z okazji imienin 😉))
Wszystkie te wasze dzidzie na naszej sa takie slodkie,mam nadzieje ze ja tez niedlugo pochwale sie swoim albumem

My wrocilismy wlasnie ze szkoly rodzenia ,dzis cwiczylismy oddechy i pozycje wertalne do porodu,a w pon.ogladanie porodowek:laugh: :laugh:

• Mamusia
Anula zaraz lecę na nk zobaczyć twoje maleństwo w kolczyczkach. A z tym krzesełkiem to się wysiudałaś nieźle no ale ja też kilka rzeczy tak przesrałam.

Marzi oj dzialo się w Szczyrku tylko kuźwa głupia byłam że wróciłam wcześniej a laski na żywo są jeszcze bardziej zaj...

Co do ubranek to jak się twój bobak księżniczką okaże to też kilka szmatek ci moge wysłać 🙂

ja już poplotkowałam z psiapsółką mała już śpi radek moczy genitalia a ja lecę robić kolacyjkę i też pójdę się pomoczyć bo może na dobry sen jakieś kakao będzie mnnniam:laugh:

Aniutka jak bedzie twój chciał się "przytulić" to niech do Zosi rączkowej się zwróci, może to go rozumu nauczy:P

Anula dawaj namiary na te cudeńka pisz na nk 😎