Skocz do zawartości

CzerWCowe wieDZmy 2009-----CIaGLe RAzEm MAmuSKI:): | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 9,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• zefer

1295

• MAMULA

1889

• zoltri

1139

• lucky

990

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
hejka to ja otwieram dzionek 🙂

My już na nogach bo Olcia jak nie trzeba to wstajeo 7 a jak do szkoły to nie może dupska ruszyć.

Zaraz zjemy śniadanko i lecimy na małe zakupki... Gocha wyszła Bielska moneta z Reksiem i lecę kupić tak zwane dukaty Białe jak będziesz chciała na pamiątkę to ci kupię.

A ja bym dwudniowemu przebiła uszka przecież to nic groźnego a im szybciej tym lepiej my chyba w piatek pójdziemy załatwić ten temat.

A co do tematów u nas na forum to już chyba o wszystkim było:laugh: Bo my nadajemy na tych samych falach:P A co z Beatką nie pokazała się wieczorem może wkońcu wypili to kakao 🙃

Mnie w ciąży kakao nie bawiło i przyjemności nie sprawiało, człowiek gruby jak słoń a do tego jeszcze gimnastykować się w łóżku? Dla mnie to nie było fajne.

Lecę buziole i kfffiat dla Ethanka

• Mamusia
HEJ 🙂

MY JUŻ TEŻ NA NOGACH,MAŁA WSTAŁA O 7 🙂ALE TATUŚ JĄ NAKARMIŁ A JA KIMAŁAM DO PO 8:P

OCZYWIŚCIE JUŻ SIĘ POGODZILIŚMY WCZORAJ:P PRZYSZEDŁ W ŁACHĘ:P ALE KAKAO DOPIERO DZISIAJ RANO WYPILIŚMY:P NAJPIERW SIĘ GO SPYTAŁAM CZEMU NIE JEDZIE TAM GDZIE MIAŁA,TO POWIEDZIAŁ,ZE MA W DUPIE:P :P I NIE POJEDZIE WIĘC MI FOCH PRZESZEDŁ I SIĘ ODDAŁAM:P :laugh: :laugh: :laugh:

RADZIA MNIE TEŻ W CIĄŻY NIE BAWIŁO 😉 ALE TY TO JUŻ NA SWOJĄ WAGĘ NIE NARZEKAJ,KUŹWA WYGLĄDAŁAŚ JAK MODELKA Z BRZUSZKIEM I JESZCZE MARUDZI 😠

TO JA DZISIAJ RZUCĘ BUKIECIK DLA TEJ SŁONICY:P :laugh:

NO I RADZIA JESSICA TAK SAMO JAK OLA,JAK NIE IDZIE DO SZKOŁY TO JUŻ Z SAMEGO RANA SIĘ DRZE,GŁODNA JESTEM!!!!!!!! 😠 A DO SZKOŁY TO JEJ DOBUDZIĆ NIE MOŻNA.

• Mamusia
Hej wariatki
Kasiu
pewnie ,ze kup mi Reksia!!!! 🙂 Skad wiesz o tym ????Oddam ci kaske jak przylece ,kurde juz zyje tym wyjazdem 😉

Zaraz jade na zakupki do wielkiego Tesco 24h,bo musze bratu coś kupić tzn.małemu od brata,i bratu Piotrka tzn.małej Karolincke ,która ma 2 tygodnie,ale chyba kupie takie 3-6 m,lepiej ?

Olivka nocka supcio -oczywiscie ,tzn.jedna pobudka o 3.30 i teraz dopiero o 7.40 więc mozna szalec z takim dzieckiem 🙃 teraz jeżdzi na karuzelce wiec ja pisze z wami ale robie też jakis make -up ,zeby nie ztraszyć ,z katarem juz mi lepiej wiec moze mi przejdzie bokiem i nie połozy 😞
Miłej Sobotki 🤪
kwiat dla Edith 😘

• Mamusia
dziendobry

gos zarazilas mnie 😞 😞

wczoraj kichslam a w nocy juz leki bo katar mi cieknie zeby tylko moj maluch nie zlapal...chyba dopiero teraz wychodz zmiana klimata 😞 😞

moj maly o 4 sie obudzil i teraz ale sie nie drze o jedzeniue 😮 😮 😮

my dzis spacerkiem do mojjej mAmy:P:P:P

a ja tak jak radzia sie czulam w cizy niby lepsze doznania ale nie bylo tego w moim przypadku:P:PP

• Mamusia
Czesc kochane Wiedzmuchy!
My tez od 7-mej na nogach. Dzis Sofia konczy 3 miesiace!!!!!Yuppiii!!!Wczoraj mielismy gosci i nam przyniesli calkiem fajne podarki.Dostala fajne miekkie cieple buciki na zime, juz rozmiar 17, dostala torbe juz do zlobka w motylki i body. Ja z okazji 3 miesiecy kupilam jej czerwone cudne pantofelki z kokarka satynowa... i sukienke juz na Gwiazdke, taka cieplutka, gratnatowo.czerwona. Normalnie cudo, nie moglam sie opanowac.
Mariano spi,bo zmeczony po calym tygodniu, a ja zaraz dam cyca i sniadanko. Potem spokojnie...pewnie pojdziemy razem na dlugi spacer, a potem siadzemy przed TV na formule 1.
Milej soboty kochane!

• Mamusia
Anulka
to tak ciężko zrozumieć???:P bratu mojemu-tzn.małemu od brata,
i bratu Piotka ,tzn.małej od brata Piotrka czyli podsumowując Mateuszkowi-chrzesniak mojego Piotrka i karolinka Bratanica mojego Piotrka,jasne??? 🙃

sorki Zoltri mi juz przechodzi ,tobie tez minie 🙃

• Mamusia
cześc Babublki moje niewyżyte 🙂)

Reni suuper fryzurka! mnie też sie bardzo podoba.. i bardzo przypominasz ,mi moja koleżanke z liceum... 🙂
Reni a co do auta to ja sie zabardzo nie znam, ale ma być z nami koleś który to niby sie zna i już posprawdzał nam wczesniej powiedział że warto, wiec dziś jedziemy sami zobaczyć.

Anulka- Vaneska wygląda bombowo!!super kolczyi! i juz po kłopocie!!przynajmniej nie była świadoma...bo mam kuzynke któr zmobilizowała sie przkuc sobie uszy wtedy kiedy kupiłam jej kolczyki a ma 30 lat 🤪 🤪 🤪 🤪 teraz juz zadowolona 🙂)

Aurelciu niezła tam pompeczka, myśle że niedługo przyda sie mojemu mężowi 🤪 🤪 :laugh: :laugh:
prawie sie do siebie nie odzywamy a on dziś rano podchody z tekstem "na zgode" odpowiedziałam że to "nie sposób na zgode" to strzelił focha i obrócił sie tyłkiem do mnie.. Kurcze pierdzele takie kakao jak po tym dalej pewne sprawy bedą nie rozwiązane i bedzie foch... wolałabym najpierw porozmawiać a pożniej kakao...uważam że chciał zaspokoić swoje zachcianki..a teraz tak mysle że wredna jestem 🙂))

• Mamusia
a wogóle też bym ścieła włosy na krótko bo lecą mi garściami 😞 ale jak sobie pomysle o ponownym zapuszczaniu to mnie bierze, kiedyś miałam tak krótkie chyba na 2 cm. niestety przy kręconych masakra z zapuszczaniem , wiec chba sobie odpuszcze...

a teraz szykuje sie i Jasia idziemy na spacerek bo piekna pogoda..

buziole do później

kwiat dla Aurelci aby zdrówko było!!

• Mamusia
u mnie tez Aniutka podlogi zasłane kudłami. i tez wole nie ścinac bo baran murowany. i wyglądam jak stara baba z trwałą, heheh. a męzusiowi nie popuszczaj... u mnie bez focha nie ma kakałka, więc chyba troche lepiej niz u Ciebie, choć u Ciebie to przynajmniej powód braku jest, a u mnie chyba brak natchnienia... 🥴 🥴 🥴