Skocz do zawartości

CzerWCowe wieDZmy 2009-----CIaGLe RAzEm MAmuSKI:): | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 9,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• zefer

1295

• MAMULA

1889

• zoltri

1139

• lucky

990

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
HEHE EDITHD TAK MI SIĘ SKOJARZYŁO:laugh: :laugh:

GOŚ BEBILON NAJDROŻSZY Z MOŻLIWYCH WIĘC JAK MAŁA ZAKCEPTUJE INNE TO SZKODA TROSZKĘ KASY 😉 MOIM ZDANIEM.JESSI SIĘ WYCHOWAŁA NA NAN1 I WYROSŁA NA DUŻĄ BABKĘ.ALE ZROBISZ JAK BĘDZIESZ UWAŻAŁA 🙂

KATHY PRZESTAN OWIJAĆ I PISZ O CO POSZŁO,PRZEIEŻ OD TEGO NAS MASZ 😠

• Mamusia
zoltri napisał:
Nazwa brytyjska-wiadomo oni zawsze co przypalowego i innego ...dwa krany w zlewie albo sie parzysz albo za zimna..jezdza inna strona ....:P :P :P

no,i okna co sie otwierają tylko na zewnątrz... z reszta masa różnych śmiesznych rzeczy w codziennym zyciu...jak te 2 lata w LOndku mieszkałam to przywykłam do tej odmienności...

• Mamusia
Poproty kathy powiem tak

znam wiele osob gdzie wiedzmy czyt.tesciowe(nie chce nas obrazac) sa jak zmije i nic tego nie zieni

najlepsza zabawa jest kiedy nie reagujesz i jej sie smiejesz w twarz a nie sie denerwujesz ...a najlepiej jak ona zacznie cos mowic o swojej rodince to ty zacznij wychwalac woja to zawsze gasi heheheh albo poprostu badz sarkastyczna z usmiechem i nie warto psuc nerwow

• Mamusia
KATHY POWIEM CI JEDNO JA BYM OLAŁA TĄ BABĘ I JEJ DOCINKI JEŚLI TWOJEMU MĘŻOWI ZALEŻY NA TOBIE I NIUNI TO PÓJDZIE ZA WAMI W OGIEŃ I MATKA ZEJDZIE NA DRUGI PLAN,JA MIAŁAM TAK Z MATKĄ MOJEGO BYŁEGO(OJCA JESSI)WPIEPRZAŁA SIĘ DO WSZYSTKIEGO,WIECZNIE MNIE NAZYWAŁA GÓWNIARĄ(FAKT MIAŁAM 16 LAT,ALE TEŻ SWÓJ ROZUM)PEWNEGO DNIA NIE WYTRZYMAŁAM I ZWYZYWAŁAM JĄ OD SUK TZN POWIEDZIAŁAM PRZY NIEJ I PRZY JEJ SYNKU,ŻE NIE BĘDĘ ROBIŁA I SŁUCHAŁA TEGO CO TA SUKA MI KARZĘ I TRZASNĘŁAM DRZWIAMI I WYSZŁAM OD NICH,A BYŁAM JUŻ W CIĄŻY.POTEM SAMI PRZYSZLI W ŁACHĘ BO WIEDZIALI,ŻE JA MAM TO W D...BYŁAM TWARDA I NADAL JESTEM,NIESTETY TEN DUPKE OKAZAŁA SIĘ SYNECZKIEM MAMUSI NO I SPOKO CHOCIAŻ NIE ZMARNOWAŁAM ŻYCIA,BO POZNAŁAM MOJEGO ŁUKASZA KTÓRY ZAWSZE JEST PO MOJEJ STRONIE CHOĆBYM NIE WIADOMO CO POWIEDZIAŁA NA JEGO MAMĘ,
(ALE AKURAT NA NIĄ NIE POWIEDZIAŁABYM W ŻYCIU ŻADNEGO PRZKLEŃSTWA ITP )WIE,ŻE JEGO MAMA NIE MA ŁATWGO CHARAKTEKU WIĘC ZAWSZE JEST Z NAMI JAK COŚ NARZEKAM.