Skocz do zawartości

CzerWCowe wieDZmy 2009-----CIaGLe RAzEm MAmuSKI:): | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 9,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• zefer

1295

• MAMULA

1889

• zoltri

1139

• lucky

990

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
helloo
hurrrra snieg!!!!!!!!
niech tylko lezy do 30-ego i dosypie w Beskidzie!!!
To zaraz smigam na narty,yupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii 🤪

Beti
super te butki,ja mam 4 pary na obcasie (jeszcze z Włoch )tam to są buty ,przed wyjazdem na obnizkach kupiułam az 3 pary bo wiedziałam ze potem w PL to 3 stówy trzeba zapłacic za włoskie buty,najlepsze co im wychodzi-makaroniarzom 🙂
dwie pary oficerek ,takich co Jeansy do srodka idą i jeszcze 3 pary coś ala botki takie na szybko wyskoczyć pół ocieplane -fajne no i te używam tutaj ,reszta czeka w PL na mrozy

no i Emu tez zakupuje na dniach -czarne ,(Nieorginalne oczywiscie)

pogoda do kitu ale ciepło w porównaniu z waszą -13stopni

no i kurde musze sie rozglądac za oponami,Juz w tamtym roku i w listopadzie, i w styczniu ryzykowałam na letnich a w ciąży jak sobie teraz pomysle jaka głupia byłam bo szkoda kasy było wydac na te pare dni pobytu w pl ,a teraz byłyby jak znalazł 🙃

• Mamusia
niebo napisał:
u mnie tez sa raczki, tego sie nie da wykluczyc dlatego chce to krzeselko z wkladka,bo maly moze w nim lezec i jest wysoko 🙂

zoltri kiedy podesłałas...jak dawno to ja nie znajde(czyt. lenistwo)

Niebo odpowiem tyle :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:
Rozalka po 5 ciu minutach w krzesełku jak jeszcze widzi że się krzątam z wolnymi rękami robi zamęt bo che się na nich znaleźć

• Mamusia
ANIU NIE MA SPRAWY ROZUMIEM CIĘ I SAMA BYM TAK POSTĄPIŁA 😘 😘 😘
W PRZYSZŁYM TYGODNIU MA BYĆ PODOBNO PO 10-14 STOPNI TO MOŻE SIĘ UDA 😘

JA NIENAWIDZĘ ZIMY ANI W GÓRACH ANI NIGDY,NIE CIERPIĘ GRUBYCH KURTEK,KOZAKÓW BRRRRRRRRRRRR 😠 😠 😠

JA CHORUJĘ NA TEN JESZCZE 🤢 :P

http://www.allegro.pl/item773260152_nowy_kombinezon_carter_s_6_9m_usa.html

NIEBO A POWIEDZ MI JAK DO SPACERÓWKI TEN ŚPIWOREK DAMY MAXI COSI TO JEGO SIĘ NIE DA TAM PRZYPIĄĆ NIE????ALE MYŚLĘ,ŻE JESZCZE ZA MALI SĄ ŻEBY WYPAŚĆ 🥴

JA SZUKAŁAM W SZAFIE ŚPIWORKA I 3 PARY VANESSKI PAPUTÓW ZNALAZŁAM,LECYTYNA SIĘ KŁANIA ☺️

• Mamusia
http://cgi.ebay.co.uk/WOMENS-TIMBERLAND-PREMIUM-14-INCHES-WHEAT-BOOT-UK-4_W0QQitemZ140295259660QQcmdZViewItemQQptZWomen_s_Shoes?hash=item20aa3fc60c&_trksid=p3286.c0.m14

http://cgi.ebay.com/NEW-340-WOMENS-TIMBERLAND-14-KNEE-SHOES-BOOTS-6-5-TAN_W0QQitemZ150378751861QQcmdZViewItemQQptZUS_Women_s_Shoes?hash=item230345a775

to sa te niebus:P:P

wcale kaski nie trzeba wydac moj brat z najzwyklejszej nawigacji robi njalepsza :P:P:P
tomtom sie chowa...kupilismy zwykla navman i tam mozna wgrac automape i pracuje na windowsie wiec jedna z najlepszych...ale wtedy dwa lata temu w telefonie mialam to jeszcze nie byla na europe dobrze uaktualnione ...ogole w szkocji to bez sie zawsze poslugiwalam a teraz len :P:P:P

• Mamusia
Niebo - może też z tą wkładką będziesz miała krzesełko to Tymusiowi będzie wygodniej i będzie chciał tam siedzieć - moja Rozalka póki co siedzi tylko chwilkę - ale to też dobrze bo jej się kręgosłup nie przeciąża - mądra dziewczynka
Anulka - prosze mnie tu nie podpuszczać - kombinezon śliczny ale mam bardzo podobny tylko w mniej intensywnym kolorze za to z uszkami, a dwa takie same mi nie potrzebne