Skocz do zawartości

CzerWCowe wieDZmy 2009-----CIaGLe RAzEm MAmuSKI:): | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 9,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• zefer

1295

• MAMULA

1889

• zoltri

1139

• lucky

990

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
u mnie pogoda sliczna slonce itp:P:P:P

maly zniosl pieknie 3 uklucia 🙂

i jeszcze jakis pajac zaparkowal przy wyjezdzie z parkingu i autobus nie mugl wykrecic (bo tam zawracaja one) i chyba z 20 min stalismy i sie modlilam zeby ruszyli bo ja bez mleka a maly glodny sie robil...kij ze 10 min ode mne z buta ale ja musialam samochodem hege

• Mamusia
super Ethan!! Anulka jakiego masz dzielnego zięcia 🙂
my mamy 28 października - ale akurat 28 to ja sobie robię wakacje u moich rodziców :laugh: :laugh: :laugh: z reszta na to szczepienie mi nie spieszy się - i ostatnio jak przyszłam w terminie to babeczka 3 razy sprawdzała czy nie za wcześnie przyszłam i powiedziała mi że później można przyjść- byle tylko nie za wcześnie

• Mamusia
a oglądałyście wczoraj magazyn ekspresu reporterów - ja dziś na stronce oglądałam i była historia dziewczynki która urodziła się żywa a potem po kilku minutach lekarze stwierdzili że jest niezdolna do życia(urodziła się za wcześnie) i przykryli jej ciałko chustą i pytali jaki sposób pogrzebu wybierają rodzice... po 7miu godzinach okazało się że dziewczynka żyje! i ma już niemal pół roku

• Mamusia
slyszlam!!

wczoraj ogladalam jazdy o aborcjach i dzieci niektroe przezywaly naszczescie

a wiecie jak oni robia aborcje w pozniejszych tygodnich tzw half birth abortion tragedia wyciagaja dziecko za nozki cale cialo oprocz glowki dziecko sie rormalnie rusza itp a na koncu wbijaja w kark cos i dostaja sie do mozgu i tak je zabijaja ...powinni tego zabronic ..tragedia...do czego ludzie sa zdolni....

• Mamusia
bhrka oglądalam ten reportaż masakra co Ci rodzice musieli przeżyc 😞

my tez na kolejne szczepienie w grudniu a pozniej dopiero w 13 miesiacu 🙂

kurcze, Janek dostał jakiejs biegunki, i co chwile kupka, dzisiaj juz po szcepieniu chyba z 5 pieluch zmieniłam 😞 a ostatnio nie miał zadnej reakcji na szczepienie, no i do tego jest bardzo marudny 😞

• Mamusia
Aniutka - a duże te kupi robi? bo jak nie duże to nic się nie dzieje - a jak duże to mozesz dac mu smecte - mojej kiedys pomogło

Zoltri słyszałam o tej późnej aborcji - i wiesz w głowie mi się to nie mieści - bo taka aborcja jest dozwolona nawet na zdrowym dziecku i to do 9tego miesiąca ciąży nawet zdrowej! - ja nie wiem czym to się różni od zabójstwa i co myślą o tym kobiety które się na nią decydują 😞

• Mamusia
zanim glowka nie jest poza pochwa moga usunac a jak juz poza to zabojstwo!!!!!!!!!!!!!

jezeli juz tak bardzo chca tej aborcji to do tego 12stego tygodnia anie pozniej setki miliony dzieci zabijane w ten sposob albo niech te kobiety co kurka pozwalajfaceta na konczenie seksu w nich wezma sobie do glowy jakie skutki sa zycia!!!!

• Mamusia
czy ktoras chce te buciki one sa na 3-6 a moj ma taka syre ze na niego nie wchodza dostalam je od sasiadki te moro nowka te brazowe widac ze noszone ale ja je wypiore zaraz [img size=314]http://www.brzuszek.net/images/fbfiles/images/SDC10762.JPG" src="https://brzuszek.net/applications/core/interface/js/spacer.png" />

• Mamusia
w zyciu nie dalabym zabic dziecka! jestem za aborcja w tych pierwszych tygodniach czyli moim zdaniem do 8 a nie 12tego, pozniej dla mnie to juz dzieciobójstwo...no i zgadzam sie na aborcje jezeli stwierdzi sie np. ciezkie choroby typu down...to moja opinia i prosze jej nie komentowac 🙂

Auri a za ile chcesz je pchnac,bo ja jestem chetna 🙂