Skocz do zawartości

CzerWCowe wieDZmy 2009-----CIaGLe RAzEm MAmuSKI:): | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 9,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• zefer

1295

• MAMULA

1889

• zoltri

1139

• lucky

990

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
ja bebeczki będę uciekać musze iść z Olą na zajęcia a przy okazji skoczę na zakupy musze kupić sobie leginsy do tego stroju na jutro

a wieczorkiem nie wiem czy wpadnę bo będziemy z R robili mój kostium 🤪 a jutro w pracy mam niezłu zajob więc pewnie też nie zawitam

buziaczki i do soboty chyba 😞

aniutka muszą wam doprowadzic drogę dojazdowa do takiego samego stadium jak była to ich zasrany obowiązek

• Mamusia
Witajcie kochane wiedzmy.
Byłyśmy wczoraj na szczepieniu Hania to mały klocek waży 7 kg i ma 68 cm 🤪
troszke nadrobiłam zaległości i;
Bardzo wierze w to ze obejdzie się bez operacji naszej Kamilki i z córeczka Eweliny tez napewno wszystko ok.
Zorti ja uwazam że powinaś by twrda i sie nie dać. Jak mu dupa zmieknie to przyleci do ciebie 😆
Niebo ja mam badzo podobny widok do ciebie do miasta w gumowcach powinam chodzić.
Hania brzeczy na chuśtawce zaraz odleci.
Na wekend znów mam gości z pod Chojnic rodzina mojego Daniela bedzie wesoło bo oni przyjezdaja z 2 letnim Natankiem -i pewnie nie bede miała czasu.
A i najwazniejsze moje dziecko chyba zaczyna zabkowac mam pobudki co godzine w nocy i w dzień jest strasznie maruda masakra - Mój D wyniósł sie od nas spać do goscinego bo chodzi jak wamp .... to tyle pa buziaki.

• Mamusia
witam
poczytałam was ,i juz nie pamietam o czym było

Radzia
pracusiu ,juz sobie ciebie wyobrazam jako Kocicę !!!!
MIŁEJ ZABAWY!!!!

Beti
napisałaś wczoraj że powinnam może zacząć od mleka ,ale przecież mleko ma z cyca ,jeszcze chcę jej trochę dawać przynajmniej jak skończy 6 miesięcy ale mi się wydaje że jet głodna więc wolałabym żeby jadła cos więcej niż tylko mleko moje lub sztuczne syąd próby z kaszkami i innymi posiłakmi ,narzie tylko po owocowych deserkach jej nic nie było ,i tak narzie zostawie ,cóz bede dalej ją karmić 4 razy w nocy ,a może w polsce odstawię całkiem od cyca jesli przez to miałaby przestac zwracac chociaz nie wiem czy to zrobi jakąś różnice czy będzie piła mleczko z piersi czy sztuczne.
No i strasznie mi jej szkoda jak ja tak mecza te pawie,ale tez mi zal bo bardzo chętnie wszystko je, otwiera buzke z usmiechem jak ja karmie łyżeczką ,i zupki i kaszki i wszystko jej smakuje.Widocznie musimy jeszcze poczekac na te smakołyki bo zołądeczek nie wyrabia.

Wózki takie jak ma Veli tez widziałam w pl (Radziu-obok Auchana-w tym sklepie dla dzieci ,nie wiem jak on sie nazywa)podobaja mi sie ale tez bym nie dała 4 tyś za taka mało funkcjonalną kolumbryne ,wolę bardziej praktyczne rozwiązania.

Edith
smacznej karpatki ,kwiat dla ciebie za debiut 😘

Nie pamietam co jeszce było 😞

Aha,tez mysle o Zosi i modle sie zeby nie było tej operacjii

• Mamusia
witam

Radzia
MIŁEJ ZABAWY!!!!

Beti
napisałaś wczoraj że powinnam może zacząć od mleka ,ale przecież mleko ma z cyca ,jeszcze chcę jej trochę dawać przynajmniej jak skończy 6 miesięcy ale mi się wydaje że jet głodna więc wolałabym żeby jadła cos więcej niż tylko mleko moje lub sztuczne syąd próby z kaszkami i innymi posiłakmi ,narzie tylko po owocowych deserkach jej nic nie było ,i tak narzie zostawie ,cóz bede dalej ją karmić 4 razy w nocy ,a może w polsce odstawię całkiem od cyca jesli przez to miałaby przestac zwracac chociaz nie wiem czy to zrobi jakąś różnice czy będzie piła mleczko z piersi czy sztuczne.
No i strasznie mi jej szkoda jak ja tak mecza te pawie,ale tez mi zal bo bardzo chętnie wszystko je, otwiera buzke z usmiechem jak ja karmie łyżeczką ,i zupki i kaszki i wszystko jej smakuje.Widocznie musimy jeszcze poczekac na te smakołyki bo zołądeczek nie wyrabia.

Wózki takie jak ma Veli tez widziałam w pl (Radziu-obok Auchana-w tym sklepie dla dzieci ,nie wiem jak on sie nazywa)podobaja mi sie ale tez bym nie dała 4 tyś za taka mało funkcjonalną kolumbryne ,wolę bardziej praktyczne rozwiązania.

Edith

• Mamusia
witam

Radzia
MIŁEJ ZABAWY!!!!

Beti

Edith

• Mamusia
Zoltri trzymaj twardo swoje racje - ale oszczędź życie szkocikowi 😉 kto wtedy wróci do Ciebie na kolanach? he ?

Gosia bezsensu żebyś przechodziła na mleko modyfikowane skoro masz swoje - przecież wszyscy mówią że mleko kobiece jest najlepsze - no i dodam że strasznie dużo napisałaś:P 😉

Ja właśnie robie ciacho - ptasie mleczko 🙂

• Mamusia
MY WRÓCILIŚMY,SUPER BYŁO JESSI TAKA DZIELNA LASKA BYŁA I VANESSKA STRASZNIE PODZIWIAŁA DZIECI,POKAŻĘ WAM POTEM FOTKI 🙂

ZOLTRI NIE OSIEROCAJ DZIECKA 😞A SZKOTKOWI JAK CIĘ WKU...TO MU KOPA W DUPĘ I NIECH SPADA 😠 😠 SAM PRZYJDZIE W ŁACHĘ A JAK NIE TO....MŁODA JESTEŚ ZNAJDZIESZ FAJNIEJSZEGO:P :P :P

GOŚ SIĘ ROZPISAŁA BO BOJI SIĘ,ZE JEJ NIE PRZECZYTAMY TO RAZY 3 WRZUCIŁA:laugh: :laugh:

IZA SUPER FRYZURKA!!!!!

• Mamusia
Nie wiem czemu 3 razy wczytało???

głpi brzuszek!

szkoda mi małej bo tak chętnie zajadała tą zupkę i kaszkę jak się skończyła to krzyk ,a jej brzuszek mówi co innego 😞 więc dalej bedsie cycus
no i Bhrka masz racje -najlepsze mleczko mamy,na sztuczne mamy jeszcze czas 🙂 skoro cyce pełne to jeszcze pokarmię,chciałam tylko troszkę jej urozmaicić, żeby na noc była bardziej najedzona,ale nic z tego!
Jest jeszcze jedna opcja -muszę w polsce zbadac moje kolana a dokładnie stawy bo juz nie wyrabiam z bólu ,dlatego tak bardzo zalezało mi na szybkim a nawet ekspresowym zrzuceniu wagi bo myslałam ze to przez ciężar ale nic to ,i wydaje mi sie ze bedzie potrzebne jakies inne leczenie ,no i to tez się wiąże z odstawieniem bo leki +glutaminosa,na stawy=zakaz karmienia!
lepiej żeby piła sztuczne mleko niz miała matkę na wóżku inwalidzkim w takiej sytuacjii,nie wiem ,mam bardzo duzo do zrobienia w ta wizyte w PL