Skocz do zawartości

CzerWCowe wieDZmy 2009-----CIaGLe RAzEm MAmuSKI:): | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 9,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• zefer

1295

• MAMULA

1889

• zoltri

1139

• lucky

990

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
DZIĘKI GOŚ 😘 😘 😘 JA TEŻ WCZEŚNIEJ POSŁAŁAM DLA OLIVCI 😘 😘 😘

NIE BYŁO MNIE PÓŁ DNIA(BYŁAM U KUZYNKI I U KEVINKA)A WY NIC CIEKAWEGO NIE PISAŁYŚCIE:P :P :P :P TYLKO O AUTKU HEHE 4 STRONY:P :P :P

NIEBO MI LEKARZ POWIEDZIAŁ,ŻE MOŻE MI TO USUNĄĆ PRYWTNIE I,ŻE NIE MA MOŻLIWOŚCI USUNIĘCIA TEGO NA NFZ 😞ALE JAKOŚ MI SIĘ NIE PALI PCHAĆ SIĘ POD NÓŻ,JEŚLI DWÓCH LEKARZY STWIERDZIŁO,ŻE TO NIC GROŹNEGO 😉 TZN NIE RAK TO SIĘ NIE BOJĘ.

JA DZISIAJ TEŻ JESTEM ZWŁOK,CAŁY DZIEŃ PADNIĘTA,NIE WIEM CO JEST I DWIE KAWY NIE POMOGŁY 😞

• Mamusia
Dobry wieczor 🙂

ja dostalam od wujasa 150 euro na ten prezent wiec wysyłka mnie nie robi ale juz z M rozmawialam,ze kumpelka w uk kupi i wysle firma kurierska, nie bede Was fatygowac. 😘

Tymo juz wykapany po butli i w lezaczku szaleje jeszcze,bo jeszcze dla niego za wczesnie na spanie w lozku, poza tym jestesmy oboje w livingu wiec Tymo chce z nami:P

Kasiu dla Ciebie na lepszy humor kwiatuszek.

• Mamusia
A JA SIĘ WKURWIŁAM,MAM JUŻ DOŚĆ MOJEJ RODZINY POD NOSEM,MARZĘ,ŻEBY SPIEPRZYĆ Z TEGO KRAJU JAK NAJDALEJ OD WSZYSTKICH,WOLĘ BYC SAMA Z MOIM MĘŻULKIEM I DZIEĆMI NIŻ WŚRÓD FAŁSZERZY NIE BĘDĘ PISAŁA O CO CHODZI BO TO DŁUGA HISTORIA,ALE MAM JUŻ DOŚĆ 😞 😞 😞MAM TOTALNEGO DOŁA(CO RZADKO MI SIĘ ZDARZA,SAME WIECIE) 😞 😞 😞

GOŚ,AURELKA ŚCIĄGNIJCIE NAS STĄD CHCĘ WYBYĆ Z TEGO SYFU!!!!!!!!!!!!!

• Mamusia
Oj...anulka...Co Cie tak wkurzylo,ze az chcesz z polszy wyjezdzac... Ja to z kolei bym wiele dala,by miec swoja mame gdzies blizej.To ogromna pomoc,a tak to sami tu jestesmy...zupelnie.
Sofia po szczepieniu i dostala goraczki.Dajemy jej apiretal, ale jak a kladlam to miala 38C.Mam nadzieje,ze to normalne po szczepieniu.Macie takie doswiadczenia???
Dzis z kaszka lepiej nam poszlo. Tutaj lekarze zabraniaja mi podawania kaszki z butelki.Ma jesc z lyzeczki,zeby potem chcialo ssac cyca...Ja tam nie wiem.Chyba i tak zrobie jak mi polecalyscie.W kazdym razie dzis znowu byla lyzeczka w ruchu i nawet niezle zjadla...Ale tak jakos malutko. Zrobilam na 90ml mleka i zjadla ledwo polowe....Poza tym kaszka byla zimna zaraz po paru minutach, a nie wiem czy nie powinna byc caly czas letnia.No i sofia jak je to jest caaaaaaaaaala usmarowana,razem z pizamka,sliniaczkiem i wszystkim dookola... Uff...Poza tym to karmienie trwalo u mnie 30 minut!!!!!!

• Mamusia
Gos faktycznie jest podobne 🤢 sorki, ale Wy takie słodkie jestescie 🙂

Paulus u nas raczej byl spokoj po szczepieniach ale doskonale wiesz,ze kazde baby inaczej przechodzi. moze byc temperatura.
Co do posilkow to Tymo je i pije wyłacznie cieple, nie moze byc chlodne,bo juz wypluwa jezyczkiem. i dlatego zageszczamy mleko kaszka w butli badz jak widzisz sama kaszke tez z butli. oto moj tymo przy jedzeniu 1 lyzeczki marchwki- zjadl to co widac i pozniej poszlo do pieluchy... [img size=448]http://www.brzuszek.net/images/fbfiles/images/marchew1.JPG" src="https://brzuszek.net/applications/core/interface/js/spacer.png" />

• Mamusia
DZIĘKI DZIEWCZYNY,ALE BY ZGRZEWKA NIE POMOGŁA,WKURZA MNIE WSZYSTKO,MARZĘ O TYM ŻEBY WYBYĆ STĄD JAK NAJDALEJ!!!!PAULINKO UWIERZ,ŻE Z CHĘCIĄ BYM SIĘ CZASAMI Z WAMI ZAMIENIŁA,ŻEBY BYC ZDANA SAMA NA SIEBIE I MĘŻA,BO RODZINA TO TYLKO MIESZA!!!!WOGÓLE WKUR...MNI MÓJ OJCIEC,JAK CZĘSTO ZRESZTĄ ,NIE POWIEM JEST DOBRYM DZIDKIEM,ALE OJCEM...FAŁSZYWYM I TYLE,A JA NIE CIERPIĘ FAŁSZYWYCH OSÓB,WOLĘ NAJBARDZIEJ BOLESNĄ PRAWDĘ NIŻ FAŁSZ!!!!JA STARAM SIĘ BYĆ SZCZERA,A JAK NIE CHCĘ KOMUŚ ZROBIĆ PRZYKROŚCI TO ZDUSZĘ TO W SOBIE ALE NIGDY NIE JESTEM FAŁSZYWA!!!!!!

• Mamusia
Beti
wow!mam takie same śliniaczki!!!!! -jeden z mioich pierwszysch zakupów w Polsce ze Smyka jak tylko mi rok temy lekarz ciążę potwierdził no i oczywiście to przez te zabki kupiłam 🙂

Anulka
o co chodzi ,mam duzo czasu -PISZ! bo Olivka spi juz mąż mi naprawia kółko w wózku bo krzywo sie kreci i obciera o hamulec a ja ogladam 39i pół,dawaj o co kkaman???