Skocz do zawartości

CzerWCowe wieDZmy 2009-----CIaGLe RAzEm MAmuSKI:): | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 9,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• zefer

1295

• MAMULA

1889

• zoltri

1139

• lucky

990

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Hej babeczki 🙂
U nas bez zmian we wtorek jedziemy do pediatry sprawdzić jak mały się rozwija bardzo fajna babeczka siostra gina do którego chodzę (ten sam co prowadził ciążę) a we wtorek na imprezkę do znajomych tych co mają Natana (9miesięcy) i Gosia z małym też z ich małym z nami jedzie 🙂

Wiecie co już mnie męczy taka monotonia dnia codziennego 😞

Chciałam w następny weekend jechać z P i małym do mojej siostry do Poznania ale nie wiadomo jak P z pracą- zależy czy będzie śnieg 😞

Czuje się taka zamknięta w domu wszyscy znajomi na studiach i w tej naszej dziurze pusto...

• Mamusia
Anulko wczoraj go tak na cebulke ubralam i jak zamiast tej cieplej bluzy wlozy kurtke to koc i spiwor zamkniety(spiwor jest obszerny, nie taki mini jak w nosidelku) to bedzie akurat, bo opcja kombinezon -koc- spiwor raczej odpada,no chyba,ze b.zimno bedzie ale wtedy to na dwor nie bede biegac tylko zrobie mu wietrzenie na balkonie.

Hhej iza!! a ja jakos mam urozmaicone zycie, nie narzekam...jeszcze...

• Mamusia
Ja miałam monotonię przez rok okropieństwo a teraz jak wróciłam do pracy znów się można zrelaksować 🙂 w sobotę znów z ekipą z pracy idziemy na imprezke potańczyć a 27 z mężusiem wychodzimy a bobaski do teściowej juz się zapowiedziałam bo potem by mi nie została

• Mamusia
a mi dobrze. i nie monotonno 😉 masa moich kolezanek ma małe dzieciaczki i sie czesto spotykamy, a z ekipa ze szkoły w piątki lub w soboty. mi to pasuje

wróciłam własnie z mojej pracy. i troche sie wkurw... na faceta który plan układa. bo mi wsadził miedzy lekcje mase okienek. a ja planuje dalej karmic, i mi chyba cyce pękna...w sumei to jeszcze 2 miechy, moze coś pozmienia...wrrrrrrrrrrrrrr

calus dla Pudzianka!!!!!!!!!!!!

• Mamusia
dziendoberek:P:P:P

Z gory dziekuje za zyczonka kochane wiedzmy dl mojego Ethanka!!!!

co do kocykow ten misowy niby jest ciply ale jak w sklepie je otykam to wygladaja bardzo ciebko a akrylowy wiadomo cieplucho!!!!
na kocyku tym pierwszym jest napis Twinkle Twinkle Little star...a ja mam w piosenkach Ethan EThan little Star...hahah ale sie podniecam

co do wilgoci w szkocji to norma ale na tym mieszkaniu nie mam po pierwsze nie susze prania bo dopiero by bylo mam suszarke wiec wszytsko tam 30 min i suche....ale na poczatku 3 lata temu na tym mieszkaniu spryskalam sciany Salvo przeciw grzyba i smierdzialo chclorem chyba dwa dni ale do tej pory nic nie ma

Anulka ciuszki sliczne :P:P:P

iza ty sie czujesz samotna...co ja mam powiedziec mieszkajac 2200km od moich znajomych a tutaj jest inne zycie wszyscy pracuja nie ma czasu itp

• Mamusia
a nasza Rosa się obróciła z brzuszka na plecki - po raz pierwszy 🙂 rety le te nasze dzieciaki szybko się rozwijają 🙂 ciągle nowe umiejętności
ja zaczęłam film oglądać ale jakiś cienki
Edi - może jeszcze zmienią ten plan - przecież dopiero początek listopada... - i powiedz koniecznie układającemu co myślisz o tym planie
Auri ale zakup 🙂 ja chce zobaczyć Ethana w tym stroju - ale będzie wyglądał nasz Słodziak
a propo odległości - moja najbliższa przyjaciółka wyjechałą do Ameryki i jeszcze się tam zakochała - bardzo się z tego cieszę ale... strasznie mi jej brakuje, no ale jutro moja starsza siostra do mnie przyjeżdża - dobrze że chociaż ona jest w Polsce i mnie odwiedza 😉 przy okazji studiowania

• Mamusia
BHRKA FAJOWO,ŻE ROZALKA JUŻ TAKA ZDOLNA 🙂

MOJA KRÓLEWNA RAZ SIĘ TYLKO OBRÓCIŁA Z BRZUSZKA NA PLECY,ALE ZA TO Z PLECÓW NA BRZUCH CZĘSTO I WYJEC,BO ONA NIE CIERPI NA BRZUCHU:P :P :P

ŚWIETNY STRÓJ DLA MAŁEGO NURKA,MY BYŁYŚMY NA ZAKUPKACH I PO JESSI,JESSI POSZŁA DO TEŚCIOWEJ,MAŁA ŚPI W WÓZKU,Z JA ZROBIŁAM MÓJ BŁYSKAWICZNY SOS CZOSNKOWY I ZARAZ BĘDĘ ROBIŁA MÓJ OBIADEK DZISIAJ TO:P :P

http://www.mojegotowanie.pl/tortilla/tortilla_z_kurczakiem2

• Mamusia
A TO MÓJ "SYNEK"BARDZO ZADOWOLONY PRZED WYJŚCIEM Z DOMU:P :P :P PISZĘ SYNEK BO CHYBA PO RAZ PIERWSZY NIE MIAŁA NIC RÓŻOWEGO NA SOBIE:P :P :P [img size=336]http://www.brzuszek.net/images/fbfiles/images/PB051209.JPG" src="https://brzuszek.net/applications/core/interface/js/spacer.png" />

• Mamusia
Cześć kochane,
Zaraz zmykam z pracy do domku, uzależnienie od Was jest śilniejsze ode mnie i musiałam tu zerknąć na Was.

Auri strój zajeb.... Zaraz się mi przypomniała bajka Popej. Miał podobny strój, tzn tak samo wykrojony tyle że wcinał jeszcze szpinak i popalał faje. Pudzianek pewno szpinak pokocha ale faje na razie nie nie nie 🙂

Bo Wy Anula i Beti gaduły jesteście 🙂 ale kochane gaduły, co byśmy tu bez Was zrobiły 🙂

Buziaczek w pysiaczek od Cioci dla Rozolki. Ja nadal czekam aż mały sam sobie poradzi z brzuszka na plecki. Bo bierze się mi już do raczkowania ale na plecki z brzuszka jeszcze mu nie idzie 😞

Co do monotoniii, dzieki Bogu że wróciła praca i szaleństwo dznia codziennego. Poprostu kocham być potrzebna. Wiece jak wygląda teraz mój dzień, 7-14 w pracy, potem z jęzorem do domku zeby mąż zdązył wyjechać do pracy przed 14,30. Po drodze w galopie zakupy. Szybko wrzucam obiadek w domku w siebie, pęd z malutkim na spacer. Potem zabawa do 19 kąpanie papu lulu i dla Kuby next day!!! A mamusia do kuchni, gotowanko, prasowanko, pranie, nauka ... Brakowało mi tego szaleństwa!!! A no tak a w każdy week szkoła!!! To dopiero jazda 🙂 🙂 🙂 Buzialki dla Was kochane 🙂 🙂 🙂 i partyzant leci 🙂

• Mamusia
wow 🙂 Auri gratulacje 🙂 - a gdzie zębyt Rozalki? hmmm ktoś widział gdzieś 😉
koc siuperowy - no my mamy taki grubaśny od mojej mamy - tylko większy - wymiarowo na takie łóżeczko dla dziecka mięciutki a gruby tylko te obrazki jakieś katastroficzne - my mamy jakieś miśki bązowe na różowym tle to jeszcze ujdą...
moja Misia usnęła a ja chyba się biorę za wybawianie plam ... po ostatnim okresie 🤢